Bijbaan accountancy

Ben je op zoek naar een (nieuwe) uitdaging? Recruit a Student kan je helpen met een bijbaan in de accountancy! Wij bieden uitstekende mogelijkheden, waardoor je goed kan doorgroeien en ontwikkelen in het bedrijf. Wij werken met hoogwaardig, opgeleide studenten op hbo- en wo-niveau richting finance. Heb je kennis van finance en bezit je administratieve vaardigheden? Dit kan je alleen maar een groot voordeel opleveren! We hebben diverse vacatures openstaan, waarbij je zeker wel iets vindt dat bij je past! Hiermee doe je tevens veel werkervaring op.

De beste selectie!

Recruit a Student heeft een goed systeem waarbij wij het beste uit jou en het betreffende bedrijf kunnen halen. Dit heet het werving- en selectieproces. Wij zorgen hiermee dat jouw capaciteiten goed worden benut en matcht met die van een goed bedrijf. Zo voel je je snel op je gemak en zijn resultaten snel en gegarandeerd! Verder zijn we op zoek naar studenten die de Nederlandse taal uitstekend beheersen, enthousiast en proactief zijn. Wij kijken daarom naar de bedrijfscultuur en jouw persoonlijke karaktereigenschappen. Dus ben jij gedreven, gemotiveerd en klaar voor een (nieuwe) uitdaging? Dan zijn we zeker op zoek naar jou! Neem contact met ons op en wij plaatsen je in een bedrijf waarin je kan doorgroeien en ontwikkelen, voor verdere arbeidsmogelijkheden. Daarbij is het de bedoeling dat wij het talent van morgen, vandaag in huis halen!

Hoe werkt Recruit a Student?

Ben je momenteel aan het studeren of ben je net klaar met studeren? Wil je naast je studie bijverdienen én relevante werkervaring opdoen? Meld je dan aan voor de studentenpool van Recruit a Student. Studenten uitzendbureau Recruit a Student heeft de ideale financiële bijbaan in  voor jou! Recruit a Student probeert jou bij de juiste organisatie te plaatsen of blijf up-to-date van de meest recente vacatures. Zowel voor studenten als voor starters hebben wij altijd leuke en geschikte financiële bijbanen  beschikbaar. Schrijf je direct in en kom terecht in onze database, zodra er een leuke financiële bijbaan beschikbaar is waar jij voor in aanmerking komt nemen wij contact met je op.

De voordelen

check Relevante werkervaring
check Flexibele werktijden
check Bedrijven leren kennen
check Afwisselend werk
check Veel vacatures op een plaats

Op zoek naar een bijbaan in de accountancy?

Bekijk vacatures

Warning: simplexml_load_file(https://www.kiyoh.nl/xml/recent_company_reviews.xml?connectorcode=nnP3vK4nxdnqCuyjx68SHRZ2RJCycupj9Cv26s5pNX26P58CTE&company_id=13403&reviewcount=all&showextraquestions=1): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 429 Too Many Requests in /home/ras/domains/recruitastudent.nl/private_html/wp-content/themes/recruitastudent/components/kiyoh.php on line 7

Warning: simplexml_load_file(): I/O warning : failed to load external entity "https://www.kiyoh.nl/xml/recent_company_reviews.xml?connectorcode=nnP3vK4nxdnqCuyjx68SHRZ2RJCycupj9Cv26s5pNX26P58CTE&company_id=13403&reviewcount=all&showextraquestions=1" in /home/ras/domains/recruitastudent.nl/private_html/wp-content/themes/recruitastudent/components/kiyoh.php on line 7

Contact opnemen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.