Bijbaan in de accountancy

BIJBAAN ACCOUNTANCY

Ben je op zoek naar een (nieuwe) uitdaging? Recruit a Student kan je helpen met een bijbaan in de accountancy! Wij bieden uitstekende mogelijkheden, waardoor je goed kan doorgroeien en ontwikkelen in het bedrijf. Wij werken met hoogwaardig, opgeleide studenten op hbo- en wo-niveau richting finance. Heb je kennis van finance en bezit je administratieve vaardigheden? Dit kan je alleen maar een groot voordeel opleveren! We hebben diverse vacatures openstaan, waarbij je zeker wel iets vindt dat bij je past! Hiermee doe je tevens veel werkervaring op.

BESTE KANDIDATEN

Wij werken met een werving-en-selectieproces. Dit houdt in dat we de beste kandidaten kunnen selecteren voor de best passende bedrijven. Met behulp hiervan voel je je sneller op je gemak in het bedrijf en team, en boek je sneller resultaat. Recruit a Student kijkt voornamelijk naar de bedrijfscultuur en daarna naar de karaktereigenschappen van de student, zodat de beste match gemaakt kan worden. Ben je dus gedreven, enthousiast en up-to-date met de laatste ontwikkelingen? Kijk dan snel op onze vacaturepagina en vind jouw perfecte bijbaan ertussen!

Op zoek naar een bijbaan in de accountancy?

Bekijk vacatures

Hoe werkt Recruit a Student?

Ben je momenteel aan het studeren of ben je net klaar met studeren? Wil je naast je studie wat bijverdienen en relevante werkervaring opdoen? En weet je overigens nog niet precies wat voor soort baantje je zoekt? Meld je dan aan voor de studentenpool van Recruit a Student. Studentenuitzendbureau Recruit a Student zal vervolgens haar best doen om een leuk bijbaantje voor je te vinden! Recruit a Student probeert jou bij de juiste organisatie te plaatsen of houdt je up-to-date wat betreft de meest recente vacatures. Zowel voor studenten als voor starters hebben wij altijd een leuk bijbaantje beschikbaar. Schrijf je direct in en kom terecht in onze database. Zodra er leuk vakantiewerk beschikbaar is waar jij voor in aanmerking komt, nemen wij contact met je op.

Offerte aanvragen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.