Evenementenbeveiliger op festivals

Emporium. Defqon 1. Mysteryland. Heb ik je interesse gewekt? Als evenementenbeveiliger kan jij daar voor aan het werk. Jij bent het vriendelijke gezicht van het festival en zorgt met jouw uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden voor een veilige en gezellige sfeer. Met een scherp oog houd je de boel in de gaten, met jouw glimlach los je problemen op voordat ze goed en wel ontstaan.

Haal je beveiligersdiploma via ons!

Hieronder vind je de evenementen waar jij direct als beveiliger aan de slag kunt. Heb je nog geen Beveiliger 2 diploma maar ben je beschikbaar om op (bijna) alle festivals te werken? Wij bieden jou de mogelijkheid een diploma te behalen als Event Security Officer/Beveiliger niveau 2.

Naast een betrouwbare beveiliger, ben je ook een prettige gastvrouw/gastheer. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en weet als geen ander hoe je een feestje leuk houdt.  Wij bieden je de tofste werkplekken en de mogelijkheid tot het behalen van een beveiligersdiploma.

Ben jij flexibel inzetbaar en heb je geen 09.00 tot 17.00 mentaliteit? En lijkt het je leuk om als evenementenbeveiliger aan de slag te gaan? Schrijf jezelf snel in en bekijk onze vacatures.

De voordelen

check Relevante werkervaring
check Flexibele werktijden
check Werken op de tofste plekken
check Afwisselend werk
check Mogelijkheid tot behalen van je diploma

Zoek je een bijbaan naast je studie?

Bekijk vacatures