Bijbaan ziekenhuis

Recruit a Student is op zoek naar enthousiaste studenten die affiniteit hebben om in ziekenhuizen aan de slag te gaan! Dus heb jij interesse in een bijbaan in het ziekenhuis? Het is een veelzijdige baan. Denk hierbij aan werkzaamheden als patiëntenvervoer, schoonmaak, transport, magazijn, centrale keuken, horeca enz. Je verveelt je dus geen moment. Wij hebben tevens een database vol vacatures. Zo vind je altijd wel iets dat bij je past. Kijk snel verder op de vacaturepagina. Dit is tevens prima te combineren met een studie. Je wordt zeer flexibel ingepland. Studeer je aan het hbo of wo? Dan ben je geknipt voor deze bijbaan. Recruit a Student heeft jarenlange ervaring met het plaatsen van getalenteerde studenten en starters op de arbeidsmarkt.

Veelzijdigheid

Recruit a Student maakt gebruik van het werving-en-selectieproces. Dit houdt in dat wij op zoek gaan naar bedrijven die matchen met jouw wensen, eisen en karaktereigenschappen! Sluit dit goed aan? Dan is ons doel om een zo goed mogelijke samenwerking te garanderen, zodat je jezelf kan ontwikkelen en doorgroeien in het bedrijf. Als de match perfect is, zul je zien dat je het snel naar je zin zal hebben in het bedrijf en je daardoor goede resultaten kan bewerkstelligen. Wij bemiddelen tussen student en bedrijf. Neem contact met ons op en wij plaatsen je bij het beste bedrijf. Op deze manier halen wij het talent van morgen, vandaag in huis!

Hoe werkt Recruit a Student?

Ben je momenteel aan het studeren of ben je net klaar met studeren? Wil je naast je studie bijverdienen én relevante werkervaring opdoen? Meld je dan aan voor de studentenpool van Recruit a Student. Studenten uitzendbureau Recruit a Student heeft de ideale financiële bijbaan in  voor jou! Recruit a Student probeert jou bij de juiste organisatie te plaatsen of blijf up-to-date van de meest recente vacatures. Zowel voor studenten als voor starters hebben wij altijd leuke en geschikte financiële bijbanen  beschikbaar. Schrijf je direct in en kom terecht in onze database, zodra er een leuke financiële bijbaan beschikbaar is waar jij voor in aanmerking komt nemen wij contact met je op.

De voordelen

check Relevante werkervaring
check Flexibele werktijden
check Bedrijven leren kennen
check Afwisselend werk
check Veel vacatures op een plaats

Op zoek naar een bijbaan in een ziekenhuis?

Bekijk vacatures

Contact opnemen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.