top jobs

TOP JOBS – de leukste vacatures van de week #2

Iedere week bundelen wij de interessantste vacatures in onze rubriek ‘top jobs’. Ben jij op zoek naar een studiegerelateerde (bij)baan? Of ben je benieuwd wat de leukste vacatures op dit moment zijn? Je vindt een overzicht van de top jobs hier!
Lees meer »

Facebook vs. LinkedIn

Facebook vs. LinkedIn

Facebook vs. LinkedIn, moeilijke keuze! Je wilt je bedrijf laten groeien met het gebruik van social media. Dagelijks verbinden met je doelgroep doe je het beste online, maar op welk social mediakanaal is jouw doelgroep te vinden? Wat kan je het beste gebruiken? LinkedIn of Facebook? Wij vertellen je hier het één en ander over in deze blog. Hierdoor wordt het kiezen van jouw social mediaplatform een stuk makkelijker! Lees meer »

groepsverband

Tips voor het werken in groepsverband

De een heeft er een hekel aan en de ander vindt het juist fijn: werken in groepsverband. Tijdens je studie krijg je hier sowieso mee te maken of je het nou leuk vindt of niet. Dus om het beste uit een groepsproject te halen hebben wij voor jou wat tips op een rijtje gezet.
Lees meer »

Health: het aantal depressies onder studenten neemt toe

Waar twintig jaar geleden nog voornamelijk veertigers te maken hadden met een depressie, is deze leeftijd steeds meer aan het zakken. Voornamelijk bij studenten in de leeftijd van 20 tot 28 jaar komen steeds vaker depressieve klachten voor. Erg zorgwekkend. In deze blog vertellen wij je er meer over.
Lees meer »

Hulp bij de belastingaangifte voor 2017!

Vanaf 1 maart kunnen we weer belastingaangifte doen. Dit kan voor sommige mensen positief uitvallen. Het kan namelijk zo zijn dat je een bedrag van de Belastingdienst terug kunt krijgen. Hoeveel je kunt terugkrijgen, hangt helemaal af van de situatie. In deze blog leggen wij in het kort uit hoe je belastingaangifte doet, of je überhaupt aangifte moet doen en wanneer je recht hebt op een teruggave van je belasting. Voor meer informatie over de belastingaangifte van 2017 kan je altijd terecht op www.belastingdienst.nl
Lees meer »

Scriptie

Tips voor het schrijven van je scriptie

Voor veel studenten die aan het eind van hun studie zijn begint het bijna: het schrijven van je scriptie. Hoe pak je dit nou precies aan en waar moet je goed op letten? In deze blog geven wij jou 5 tips waardoor jij een goede scriptie kan gaan schrijven!
Lees meer »

veranderingen

Overzicht veranderingen 2018 voor studenten

We zitten alweer bijna op de helft van de eerste maand van 2018. Alle feestdagen zijn weer voorbij en we denken het liefst aan de warme zomermaanden die voor ons gevoel zo dichtbij zijn. Helaas is het nog steeds ijskoud en zijn de voornemens waarschijnlijk bij de meeste mensen toch niet gelukt. Terug in het normale ritme! Er vinden dit jaar wat kleine veranderingen plaats en daarnaast zijn er leuke weetjes die in 2018 van pas kunnen komen. Hieronder een klein overzicht van wat jij als student echt moet weten voor 2018! Lees meer »

zakenrelaties

Zo houd je jouw zakenrelaties tevreden!

Als je je eigen bedrijf hebt is het is natuurlijk erg essentieel om je zakenrelaties tevreden te houden. Maar hoe pak je dit aan? Hier wat handige tips die verschil kunnen maken tussen jou en je zakenrelaties. Lees meer »

fietsen

6 dingen die je nog niet wist over fietsen!

Wij Nederlanders staan bekend als het ‘fietsvolk’ van de wereld. Door de vlakke landschappen en korte afstanden zijn fietsen het ideale vervoersmiddel in ons landje. Maar wist jij de volgende dingen al over het lievelingsvervoersmiddel van studenten?

Lees meer »

Pagina 1 van 1812345...10...Minst recente »