flexwerker

Waarom werken met een flexwerker zo flex is

Iedereen heeft weleens iets gehoord over flexwerkers. Maar wat is dat nou precies? Flexwerkers zijn flexibele arbeidskrachten. Het is een verzamelnaam voor allerlei soorten werk. Oproepkrachten, seizoenwerkers, ZZP’ers, werknemers met een tijdelijk dienstverband met uitzicht op vast werk vallen allemaal onder de term ‘flexwerker’. Een flexwerker heeft geen vast arbeidscontract en geen vast urenaantal afgesproken met de werkgever waardoor hij/zij flexibel aan het werk kan.

Lees meer »

Karlijn op bezoek bij: HorecaHeld

Karlijn op bezoek bij: HorecaHeld

In de blogs van ‘Karlijn op bezoek bij’ geef ik jullie een kijkje achter de schermen van Recruit a Student. Wil jij geen enkel avontuur van mij meer missen? Schrijf jezelf dan hier in! Deze keer ben ik op bezoek geweest bij HorecaHeld, een onderneming waar ik meteen een klik mee had. Ben je benieuwd waarom? Lees dan snel verder!
Lees meer »

studie tips

9 bijbanen van de allergrootste sterren!

Het leven van de grootste sterren uit Hollywood bestaat niet altijd alleen maar uit glitter and glamour. Voordat zij bekend werden moesten ook zij gewoon de rekeningen betalen door middel van bijbaantjes. Ben je benieuwd wie zijn geld op een illegale wijze verdiende en wie er rond liep in een kippenpak? Je leest er alles over in deze blog waarin ik 9 bijbanen van de allergrootste sterren op een rijtje gezet heb!

Lees meer »

studentensteden in Europa

De leukste studentensteden in Europa!

De zomervakantie is natuurlijk net voorbij en de eerste studenten maken hun gang weer terug naar school. Ben je er nu al weer aan toe om er tussenuit te gaan maar wil je niet naar de andere kant van de wereld? Kies er dan voor om te gaan studeren in een ander land binnen Europa. Wij hebben de leukste studentensteden in Europa voor je op een rijtje gezet!
Lees meer »

nieuwsgierigheid

STAY CURIOUS!

Nieuwsgierigheid wordt niet altijd gewaardeerd. Mensen die vragen stellen en niet klakkeloos overnemen wat anderen hen vertellen, worden gezien als irritant. Maar nieuwsgierigheid is juist een eigenschap die jou vooruit helpt in het leven. En daar lees je meer over in deze blog!

Lees meer »

Onzekerheid

Persoonlijke ontwikkeling: hoe verminder je onzekerheid?

Je bent echt niet de enige die zichzelf wel eens onzeker voelt. Toch rust er een taboe op het toegeven van je onzekerheden. Veel mensen willen zich niet onzeker voelen en dat al helemaal niet aan anderen laten zien. Hoe wij over ons zelf denken of het beeld wat onze omgeving over ons heeft, zorgt er voor dat we ons hier naar gaan gedragen. Een positiever zelfbeeld beïnvloed dus ook de mening van anderen over jou. Ben je benieuwd wat onzekerheid nou precies is en hoe je er voor kan zorgen dat zelfvertrouwen groeit? Je leest het hier!

Lees meer »

Karlijn in gesprek met: FlexStagiair

‘Karlijn in gesprek met: FlexStagiair’

Recruit a Student vindt het belangrijk dat start-ups een podium krijgen om zichzelf te laten zien. Vandaag vertel ik jullie dan ook graag meer over onze opdrachtgever FlexStagiair. Ben je benieuwd wat zij doen en hoe zij samenwerken met Recruit a Student? Lees dan snel verder!
Lees meer »

Karlijn op bezoek bij: Karlijn! (Online marketing stagiair gezocht)

Normaal gesproken neem ik jullie in de blogs van ‘Karlijn op bezoek bij’ mee achter de schermen van Recruit a Student en vertel ik jullie meer over de opdrachtgevers waar wij mee samenwerken. Echter doe ik dat deze keer net iets anders. In deze blog vertel ik namelijk meer over de werkzaamheden van mijzelf als online marketeer bij Recruit a Student.
Lees meer »

Originele sollicitatie

Solliciteren, maar dan net even anders!

Vanzelfsprekend ontvangen wij bij Recruit a Student regelmatig creatieve sollicitaties. Enorm leuk voor de recruiters natuurlijk, het is een aangename afwisseling tussen de standaard sollicitaties waarvan zij er veel ontvangen per dag. Door de grappige sollicitaties die ik hier regelmatig voorbij zie komen, werd mijn nieuwsgierigheid getriggerd. Daarom ben ik op zoek gegaan naar de leukste, meest aparte en grappigste sollicitaties die ik kon vinden op het
internet en heb ik deze voor jullie op een rijtje gezet.
Lees meer »

Pagina 1 van 1612345...10...Minst recente »