5 last minute studie tips

Voor de uitstellers: 5 last minute studie tips

Je hoort het jezelf nog zeggen; de volgende keer begin ik echt op tijd met leren. Maar helaas, voor sommige studenten werkt dit nou eenmaal gewoon niet. Maak je geen zorgen, wij hebben voor jou de 5 beste last minute studietips op een rijtje gezet. Met behulp van deze last minute studie tips ga jij er voor zorgen dat je een voldoende haalt, ondanks je last minute voorbereidingen.

Lees meer »

vrouwen in de techniek

Waarom er veel vraag is naar vrouwen in de techniek

Veel Nederlandse meisjes verliezen al op vroege leeftijd hun interesse in techniek of ICT. Dit vinden veel mensen in de technische branche jammer. Zij zouden graag meer vrouwen in dienst hebben. Maar hoe komt het dat meisjes maar weinig interesse hebben in techniek? En waarom is het belangrijk dat er meer vrouwen aan het werk gaan in de techniek? Dat lees je in deze blog.

Lees meer »

budgetproof vakantie

6 tips voor een budgetproof vakantie

Een kamer, boodschappen en uitgaan. Het leven van een student is heel erg duur en je wil hiernaast waarschijnlijk ook nog op vakantie? De kans is groot dat je hier nog maar weinig budget voor hebt, daarom hebben wij een aantal tips voor je op een rij gezet voor een budgetproof vakantie.

Lees meer »

Een overzicht van de leukste kantoren in Europa

Vergeet duffe kantoorruimtes en stressvolle werkdagen! Steeds meer werkgevers maken er een prioriteit van om hun werknemers een leuke, inspirerende en creatieve werkplek te bieden. Voor het aantrekken en behouden van personeel is de werkomgeving erg belangrijk, zeker nu de arbeidsmarkt weer aantrekt. Mensen willen graag voor een organisatie werken waarbij de werkplekinrichting afgestemd is op hun wensen. Hierdoor raken zij extra gemotiveerd, zijn zij trots op hun werk en beleven zij plezier aan hun werk. Uiteindelijk zorgt dit er voor dat de werkgever hier weer zijn voordeel uit haalt. Speciaal voor jou hebben wij een overzicht gemaakt van de leukste kantoren in Europa!

Lees meer »

creatieve sollicitatie

5 inspiratietips voor een creatieve sollicitatie

Op sommige vacatures komen soms wel honderden reacties binnen. Wanneer je die baan dan echt graag wil, is het belangrijk dat je probeert op te vallen. Een tijdje terug hebben we al een blog geschreven over hoe je opvalt met je CV. Maar soms moet je nóg creatiever zijn wanneer je op wil vallen tussen alle andere sollicitanten. Zeker wanneer je op een creatieve functie solliciteert, wordt het op prijs gesteld als je op een originele manier solliciteert. Dan laat je meteen zien dat je creatief bent en dat je moeite hebt gedaan om op te vallen. Maar hoe kun je op een creatieve manier opvallen tussen alle andere sollicitanten? Hieronder vind je een aantal voorbeelden om inspiratie op te doen voor een creatieve sollicitatie.

Lees meer »

studenten stemmen

Waarom moet ik stemmen als student?

Omdat één derde van de jongeren er bij de vorige verkiezing voor heeft gekozen om niet te gaan stemmen, zijn er dit keer verschillende initiatieven gestart om jongeren aan het stemmen te krijgen. Eén van de bekendste initiatieven is ‘de Stembus’ van onder andere BNN-presentator Tim Hofman. ‘De stembus’ zal langs verschillende scholen rijden, om studenten te helpen bij hun stemkeuze. Op deze manier proberen zij het stemrecht van jongeren onder de aandacht te brengen en ervoor te zorgen dat meer jongeren gaan stemmen. Maar waarom gaan veel jongeren niet stemmen? En waarom is het belangrijk dat zij wel gaan stemmen?

Lees meer »

Adverteren op LinkedIn

Adverteren op LinkedIn

Adverteren via LinkedIn wordt steeds populairder. Voornamelijk voor B2B bedrijven kan deze manier van adverteren een uitkomst bieden. Vaak hebben B2B bedrijven maar beperkte mogelijkheden tot adverteren, aangezien zij al snel in de consumenten markt terecht komen. LinkedIn is op zakelijk contact gericht en daardoor is de gebruiker ook ingesteld op zakelijke content. Hier kunnen ondernemingen goed op inspelen en de interactie aangaan met hun doelgroep. Adverteren op LinkedIn vergroot dus je bereik en naamsbekendheid!

Lees meer »

kater tips

Hoe overleef je een kater?

Het is bijna weekend, misschien betekent dat voor jou wel dat je de komende dagen carnaval gaat vieren. Daar komt waarschijnlijk de nodige hoeveelheid alcohol bij kijken. Wanneer je veel drinkt hoort daar de volgende dag, bij veel mensen, een kater bij. Daar zit jij natuurlijk niet op te wachten, daarom hieronder een paar anti katertips.

Ga jij geen carnaval vieren? Niet getreurd, deze tips kunnen jou ook helpen als je iets anders te vieren hebt.

Lees meer »

Pagina 1 van 1312345...10...Minst recente »