Een nieuwe gezicht: Vera Teulings

Een nieuw gezicht bij Recruit a Student!

Een nieuwe collega is natuurlijk altijd leuk! Begin juli verwelkomden wij daarom ook met veel enthousiasme onze nieuwe accountmanager Vera Teulings in onze vestiging in Breda. Wellicht kom je wel eens in contact met Vera, daarom stelt zij zich alvast graag voor aan jullie! Lees meer »

Kledingadvies voor een sollicitatiegesprek: waar moet je op letten?

Kledingadvies voor een sollicitatiegesprek: waar moet je op letten?

Het dragen van zorgvuldig uitgekozen kleding tijdens een sollicitatiegesprek is belangrijker dan je denkt. Een indruk van iemand wordt gevormd in de eerste dertig seconden. En aangezien je kleding het eerste is wat een recruiter van je ziet, is het belangrijk om hier aandacht aan te besteden. Gelukkig leven we niet meer in het tijdperk waarbij mannen in pak en vrouwen in deftige jurk hoeven te verschijnen. Door onderstaande tips kom jij erachter hoe je je het beste kunt kleden en hierdoor zelfverzekerd overkomt bij jouw volgende sollicitatiegesprek.
Lees meer »

studenten dilemma: op kamers of thuis blijven wonen?

Studenten dilemma: op kamers of thuis blijven wonen?

Het is natuurlijk pas net zomervakantie, maar toch moet je al wel een beetje nadenken over het komende schooljaar wat in september begint. Dit betekent voor veel (toekomstige) studenten dat zij de keuze moeten gaan maken of zij op kamers gaan wonen of dat zij in het vertrouwelijke ouderlijk huis blijven wonen. Over deze keuze moet goed nagedacht worden en wij helpen jou daarbij door van een aantal dilemma’s de voor- en nadelen op een rijtje te zetten.
Lees meer »

Vakantiebaan

Waarom kiezen studenten voor een vakantiebaantje?

De laatste loodjes zijn het zwaarst. Waarschijnlijk moet je nog even bikkelen maar heb je daarna zomervakantie. Festivals bezoeken, een dagje naar het strand of misschien ga je wel op vakantie, eindelijk heb je de tijd om leuke dingen te gaan doen. Deze uitstapjes moeten natuurlijk wel gefinancierd worden en dat doe je het makkelijkst door middel van een vakantiebaan! Wil je de voordelen weten van een vakantiebaantje? Je leest het hier!
Lees meer »

Voordelen staand vergaderen

De voordelen van staand vergaderen

Als jij regelmatig vergaderingen hebt, dan herken je dit probleem waarschijnlijk wel; vergaderingen duren vaak langer dan je zou willen. Dit komt meestal doordat er tijdens een vergadering onderwerpen aan bod komen die eigenlijk niets toevoegen aan de vergadering. Denk hierbij maar aan alle onderonsjes tussen collega’s en aan die ene collega die het altijd nodig vindt om over zijn of haar weekend te gaan vertellen tijdens vergaderingen. Vergaderen kan daarom binnen veel organisaties gewoon een stuk efficiënter. Een manier die hieraan kan bijdragen is staand vergaderen! Ben jij benieuwd naar de voordelen van staand vergaderen? Lees dan snel verder!
Lees meer »

Hoe kom je de zomer door met weinig geld?

De zomer is officieel begonnen en dat is ook te merken aan het weer! Misschien kun je hier op dit moment nog niet volledig van genieten omdat je nog bezig bent met de laatste loodjes van het collegejaar. Maar je kunt wel alvast beginnen met plannen maken voor deze zomer! Waren de afgelopen maanden weer duur? En heb je daarom niet veel kunnen sparen? Lees dan hier hoe je toch een super leuke zomer kunt hebben met maar weinig geld!

Lees meer »

Karlijn op bezoek bij: Rena

Karlijn op bezoek bij: Rena

In ‘Karlijn op bezoek bij’ geef ik jullie een kijkje achter de schermen bij Recruit a Student. Wil je op de hoogte gehouden worden van de blogs van ‘Karlijn op bezoek bij’? Schrijf je dan hier in! Deze keer ben ik op bezoek geweest bij Rena. Ben je benieuwd wat Rena doet en waarom zij graag met Recruit a Student werken? Lees dan snel verder!

Lees meer »

‘The next big step’ van Webcolors

De gepassioneerde vakidioten van Webcolors, zoals zij zichzelf noemen, hebben Recruit a Student de afgelopen tijd op verschillende vlakken helpen groeien. Maar ook Webcolors zelf is de afgelopen jaren gegroeid en heeft in die tijd veranderingen doorgemaakt. Door deze ontwikkelingen was Webcolors toe aan een nieuwe identiteit. Daarom was 1 juni de presentatie van hun nieuwe naam en bijbehorende nieuwe uitstraling. Ben jij benieuwd naar de nieuwe weg die zij zijn ingeslagen? Lees dan verder.

Lees meer »

Studentenkamer

5 tips voor het vinden van een studentenkamer

Ga je na de zomer voor het eerst studeren in een andere stad? Is reizen dan eigenlijk geen optie en wil je daarom op kamers? Dan is het misschien slim om je zoektocht naar een kamer nu al te starten en niet te wachten tot je bijvoorbeeld terug bent van vakantie. Als je te lang wacht zijn veel kamers namelijk al vergeven en wordt de kans steeds kleiner om op tijd een leuke studentenkamer te vinden. Weet jij niet waar jij je zoektocht moet beginnen? Lees dan deze tips! Lees meer »

Pagina 1 van 1512345...10...Minst recente »