Karlijn op bezoek bij: Van Tilburg-Bastianen

Karlijn op bezoek bij: Van Tilburg-Bastianen

In ‘Karlijn op bezoek bij’ geef ik jullie een kijkje achter de schermen bij Recruit a Student. Wil je geen enkele blog van ‘Karlijn op bezoek bij’ missen? Schrijf je dan hier in om op de hoogte gehouden te worden van de blogs! Deze keer ben ik op bezoek geweest bij een autoleverancier in Breda, namelijk Van Tilburg-Bastianen. Wil je meer weten over Van Tilburg-Bastianen en wat Recruit a Student op het gebied van personeelsdiensten voor hen betekent? Lees dan snel verder! Lees meer »

arme student

8 momenten die elke arme student herkent

Het leven als student is duur. Je moet collegegeld, huur, telefoonrekening en je zorgverzekering betalen. Als je al deze rekeningen hebt betaald heb je al bijna geen geld meer over om te eten, laat staan om nog leuke dingen te doen! Heb jij hier ook elke maand weer last van? Dan ben jij, net als vele andere, een arme student en dan zal jij de volgende momenten ook zeker herkennen.

Lees meer »

welkom nieuwe collega

Hoe zorg je ervoor dat een nieuwe medewerker zich welkom voelt?

Waarschijnlijk ken jij dit gevoel bij een eerste werkdag ook wel. Aan de ene kant heb je er zin in, maar aan de andere kant levert het veel zenuwen en stress op. Het voelt een beetje zoals de eerste schooldag. Je weet niet precies wat je kunt verwachten en hoe je collega’s zullen zijn. Daarom is het als manager belangrijk dat je zorgt dat een nieuwe werknemer zich meteen op zijn of haar gemak voelt. In deze blog lees je tips hoe je hier voor kunt zorgen.

Lees meer »

Karlijn op bezoek bij: Lunchbar Vermut

In ‘Karlijn op bezoek bij’ geef ik jullie een kijkje achter de schermen bij Recruit a Student. Wil je op de hoogte gehouden worden van de blogs van ‘Karlijn op bezoek bij’? Schrijf je dan hier in! Deze keer ben ik op bezoek geweest bij Vermut. Vermut is een hippe Spaanse pinchosbar in Breda, gerund door Charety van Uytrecht. Wil je meer te weten te komen over deze pinchosbar en wat Recruit a Student voor hen betekend? Lees dan snel verder!
Lees meer »

5 last minute studie tips

Voor de uitstellers: 5 last minute studie tips

Je hoort het jezelf nog zeggen; de volgende keer begin ik echt op tijd met leren. Maar helaas, voor sommige studenten werkt dit nou eenmaal gewoon niet. Maak je geen zorgen, wij hebben voor jou de 5 beste last minute studietips op een rijtje gezet. Met behulp van deze last minute studie tips ga jij er voor zorgen dat je een voldoende haalt, ondanks je last minute voorbereidingen.

Lees meer »

vrouwen in de techniek

Waarom er veel vraag is naar vrouwen in de techniek

Veel Nederlandse meisjes verliezen al op vroege leeftijd hun interesse in techniek of ICT. Dit vinden veel mensen in de technische branche jammer. Zij zouden graag meer vrouwen in dienst hebben. Maar hoe komt het dat meisjes maar weinig interesse hebben in techniek? En waarom is het belangrijk dat er meer vrouwen aan het werk gaan in de techniek? Dat lees je in deze blog.

Lees meer »

budgetproof vakantie

6 tips voor een budgetproof vakantie

Een kamer, boodschappen en uitgaan. Het leven van een student is heel erg duur en je wil hiernaast waarschijnlijk ook nog op vakantie? De kans is groot dat je hier nog maar weinig budget voor hebt, daarom hebben wij een aantal tips voor je op een rij gezet voor een budgetproof vakantie.

Lees meer »

Een overzicht van de leukste kantoren in Europa

Vergeet duffe kantoorruimtes en stressvolle werkdagen! Steeds meer werkgevers maken er een prioriteit van om hun werknemers een leuke, inspirerende en creatieve werkplek te bieden. Voor het aantrekken en behouden van personeel is de werkomgeving erg belangrijk, zeker nu de arbeidsmarkt weer aantrekt. Mensen willen graag voor een organisatie werken waarbij de werkplekinrichting afgestemd is op hun wensen. Hierdoor raken zij extra gemotiveerd, zijn zij trots op hun werk en beleven zij plezier aan hun werk. Uiteindelijk zorgt dit er voor dat de werkgever hier weer zijn voordeel uit haalt. Speciaal voor jou hebben wij een overzicht gemaakt van de leukste kantoren in Europa!

Lees meer »

creatieve sollicitatie

5 inspiratietips voor een creatieve sollicitatie

Op sommige vacatures komen soms wel honderden reacties binnen. Wanneer je die baan dan echt graag wil, is het belangrijk dat je probeert op te vallen. Een tijdje terug hebben we al een blog geschreven over hoe je opvalt met je CV. Maar soms moet je nóg creatiever zijn wanneer je op wil vallen tussen alle andere sollicitanten. Zeker wanneer je op een creatieve functie solliciteert, wordt het op prijs gesteld als je op een originele manier solliciteert. Dan laat je meteen zien dat je creatief bent en dat je moeite hebt gedaan om op te vallen. Maar hoe kun je op een creatieve manier opvallen tussen alle andere sollicitanten? Hieronder vind je een aantal voorbeelden om inspiratie op te doen voor een creatieve sollicitatie.

Lees meer »

Pagina 1 van 1312345...10...Minst recente »