festival

Hoe kan ik geld besparen op een festival?

Het festivalseizoen is weer begonnen! Hier heb je heel de winter op gewacht, eindelijk weer lekker feesten in de zon. Aan het eind van het festivalseizoen is het alleen niet zo’n feest meer om naar je bankrekening te kijken. Tickets, vervoer, eten, drinken en misschien wil je ook nog wel speciaal voor de festivals een nieuwe outfit? Dit alles bij elkaar kan ervoor zorgen dat een festival heel wat gaat kosten. Maar het is mogelijk om geld te besparen tijdens festivals! Wil jij weten hoe je dat doet? Let dat op de volgende tips!

Lees meer »

Karlijn op bezoek bij: Ruitersbos

Karlijn op bezoek bij: Ruiterbos

In ‘Karlijn op bezoek bij’ geef ik jullie een kijkje achter de schermen bij Recruit a Student. Wil je op de hoogte gehouden worden van de blogs van ‘Karlijn op bezoek bij’? Schrijf je dan hier in! Voor deze blog ben ik langs geweest bij seniorenresidentie Ruitersbos. Deze keer ben ik zelfs vaker dan één keer op bezoek geweest bij de opdrachtgever. Ben je benieuwd waarom? Lees dan snel verder. Lees meer »

Karlijn op bezoek bij: Van Tilburg-Bastianen

Karlijn op bezoek bij: Van Tilburg-Bastianen

In ‘Karlijn op bezoek bij’ geef ik jullie een kijkje achter de schermen bij Recruit a Student. Wil je geen enkele blog van ‘Karlijn op bezoek bij’ missen? Schrijf je dan hier in om op de hoogte gehouden te worden van de blogs! Deze keer ben ik op bezoek geweest bij een autoleverancier in Breda, namelijk Van Tilburg-Bastianen. Wil je meer weten over Van Tilburg-Bastianen en wat Recruit a Student op het gebied van personeelsdiensten voor hen betekent? Lees dan snel verder! Lees meer »

arme student

8 momenten die elke arme student herkent

Het leven als student is duur. Je moet collegegeld, huur, telefoonrekening en je zorgverzekering betalen. Als je al deze rekeningen hebt betaald heb je al bijna geen geld meer over om te eten, laat staan om nog leuke dingen te doen! Heb jij hier ook elke maand weer last van? Dan ben jij, net als vele andere, een arme student en dan zal jij de volgende momenten ook zeker herkennen.

Lees meer »

welkom nieuwe collega

Hoe zorg je ervoor dat een nieuwe medewerker zich welkom voelt?

Waarschijnlijk ken jij dit gevoel bij een eerste werkdag ook wel. Aan de ene kant heb je er zin in, maar aan de andere kant levert het veel zenuwen en stress op. Het voelt een beetje zoals de eerste schooldag. Je weet niet precies wat je kunt verwachten en hoe je collega’s zullen zijn. Daarom is het als manager belangrijk dat je zorgt dat een nieuwe werknemer zich meteen op zijn of haar gemak voelt. In deze blog lees je tips hoe je hier voor kunt zorgen.

Lees meer »

Karlijn op bezoek bij: Lunchbar Vermut

In ‘Karlijn op bezoek bij’ geef ik jullie een kijkje achter de schermen bij Recruit a Student. Wil je op de hoogte gehouden worden van de blogs van ‘Karlijn op bezoek bij’? Schrijf je dan hier in! Deze keer ben ik op bezoek geweest bij Vermut. Vermut is een hippe Spaanse pinchosbar in Breda, gerund door Charety van Uytrecht. Wil je meer te weten te komen over deze pinchosbar en wat Recruit a Student voor hen betekend? Lees dan snel verder!
Lees meer »

5 last minute studie tips

Voor de uitstellers: 5 last minute studie tips

Je hoort het jezelf nog zeggen; de volgende keer begin ik echt op tijd met leren. Maar helaas, voor sommige studenten werkt dit nou eenmaal gewoon niet. Maak je geen zorgen, wij hebben voor jou de 5 beste last minute studietips op een rijtje gezet. Met behulp van deze last minute studie tips ga jij er voor zorgen dat je een voldoende haalt, ondanks je last minute voorbereidingen.

Lees meer »

Pagina 1 van 1412345...10...Minst recente »