Black Friday.. sla je slag!

Black Friday.. sla je slag!

De dag na Thanksgiving is het Black Friday (zwarte vrijdag) in Amerika. Black Friday wordt beschouwd als het begin van het seizoen voor de kerstinkopen! Maar Black Friday is ook over komen waaien naar Nederland. Veel winkels en warenhuizen maken gebruik van deze dag en geven hun klanten fikse kortingen op bepaalde producten. Ook voor Nederlanders het ideale moment om te beginnen met de kerstinkopen! Lees meer »

Movember

Movember vieren op je werk?

Movember! Tijd om de snorren/baarden weer te laten staan! Of niet? Afhankelijk van het type man en soort snor/baard kan het erg leuk staan. Maar is het ook representatief? Een baard dragen op het werk is niet zo makkelijk als je denkt… Doen of niet doen? Je leest het hier! Lees meer »

Robot

Nemen robots ons werk over?

De toekomst… het blijft iets waar we geen controle over hebben. Zo ook met de robotisering van de arbeidsmarkt. Robots blijken goedkoper en sneller te zijn en zijn nooit ziek. Je leest alles over robotisering van de arbeidsmarkt in deze blog.

Lees meer »

halloween

Halloween in Nederland

Iedereen kent het Amerikaanse griezelfestijn genaamd Halloween wel. Dit jaarlijks terugkerend feest is een traditie in Amerika, maar wij zien de Halloween gekte ook steeds meer terug in Nederland! Wat is Halloween precies? En zijn de Nederlanders al om? Wij vertellen je er alles over in deze blog.
Lees meer »

fit

Fit op de werkvloer, zo doe je dat!

Ben je vaak moe na een lange dag op het kantoor? Heb je vaak een stijf gevoel in je lichaam? In deze blog geven we je wat handige en hele simpele tips hoe je dit tegen kunt gaan en waardoor je fit blijft op de werkvloer!
Lees meer »

studentensteden

De leukste studentensteden buiten Europa

Het avontuur op zoeken en gaan studeren in een ander land is iets wat veel studenten aan zal spreken. Maar in welke steden is het leuk om te gaan studeren? In deze blog hebben wij voor jou de leukste studentensteden in Europa op een rijtje gezet. Maar ook buiten Europa zijn er veel steden waar het leuk is om te gaan studeren. De leukste hebben wij uitgezocht en daar vertellen we je in deze blog alles over.

Lees meer »

hoedjes

Top 5 raarste hoedjes van..

Wij hebben weer genoten van alle hoedjes die we gister zagen voorbijkomen tijdens Prinsjesdag. Als je onze post op Instagram en Facebook voorbij hebt zien komen dan weet je dus de betekenis achter de hoedjes op Prinsjesdag! Je ziet altijd heel wat mooie, maar laten we ook eerlijk zijn.. er zijn ook veel rare hoedjes voorbijgekomen.

Lees meer »

flexwerker

Waarom werken met een flexwerker zo flex is

Iedereen heeft weleens iets gehoord over flexwerkers. Maar wat is dat nou precies? Flexwerkers zijn flexibele arbeidskrachten. Het is een verzamelnaam voor allerlei soorten werk. Oproepkrachten, seizoenwerkers, ZZP’ers, werknemers met een tijdelijk dienstverband met uitzicht op vast werk vallen allemaal onder de term ‘flexwerker’. Een flexwerker heeft geen vast arbeidscontract en geen vast urenaantal afgesproken met de werkgever waardoor hij/zij flexibel aan het werk kan.

Lees meer »

Pagina 1 van 1712345...10...Minst recente »