BRESS

Karlijn op bezoek bij: BRESS

In de blogs van ‘Karlijn op bezoek bij’ geeft online marketeer Karlijn Sprangers jullie een kijkje achter de schermen bij Recruit a Student. Ze neemt jullie mee tijdens haar bezoeken aan de opdrachtgevers en brengt hier op geheel eigen wijze verslag van uit! Deze keer is ze op bezoek geweest bij BRESS in Breda. Benieuwd naar haar nieuwe avontuur? Je leest het hier!

Lees meer »

De trends die jullie waarschijnlijk alweer zijn vergeten

Ieder jaar komen er weer nieuwe trends op. De één is een korte hype en de andere hype neemt de hele bevolking totaal over. Er zijn trends geweest die we totaal niet begrepen, maar toch stiekem wel aan meededen. In deze blog een overzicht van trends die je waarschijnlijk alweer vergeten was.

Lees meer »

ziekteverzuim

Ziekteverzuim? Wat doet u er tegen?

Van 11 graden naar min 6. Leuk voor de afwisseling maar menig medewerker is hier niet tegen bestand. Dit leed duurt vaak een week en dan is de doorsnee verkoudheid weer over. Iedere ondernemer weet dat ziekteverzuim, ook al is het maar een paar dagen, veel geld kost. Uw medewerker moet doorbetaald worden en anderen worden ingezet om de klus te klaren.

Lees meer »

loonheffingskorting

Wat is loonheffingskorting?

Werk je in loondienst, dan houdt je werkgever rekening met de algemene heffingskorting en arbeidskorting. Deze kortingen samen heten de loonheffingskorting. Hiermee betaal je minder loonbelasting, en hou je dus meer loon over.

Lees meer »

Tips voor het opzetten van een goede reclamecampagne

Tips voor het opzetten van een goede reclamecampagne

Het maken van reclame is essentieel. Door goede reclame laat je jouw bedrijf opvallen en wordt je gemakkelijker gevonden door toekomstige opdrachtgevers en klanten. Maar hoe zet je nou zelf een goede reclamecampagne op? In deze blog geven we interessante tips!
Lees meer »

Pagina 1 van 1912345...10...Minst recente »