Deze website maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over ons cookiebeleid klik hier

Omdat een écht leuke studententijd geld kost...

Recruit a Student voor jouw perfecte studentenbaan


Zoek hier direct tussen alle vacatures!

De voordelen van het werken met een uitzendbureau

Uitzendbureaus zijn niet meer weg te denken. Ze brengen vacatures en werkzoekenden bij elkaar, dankzij de kennis van de arbeidsmarkt. Benieuwd naar alle voordelen van het werken met een uitzendbureau? Je leest ze hier!

Tegenwoordig zijn uitzendbureaus niet meer weg te denken uit onze samenleving. Deze bureaus brengen dagelijks de vraag naar vacatures en het aanbod van werkzoekenden bij elkaar. Dankzij de kennis van de arbeidsmarkt, het uitgebreide netwerk en de vele mogelijkheden om kandidaten te bereiken, zitten er een aantal grote voordelen aan om, als opdrachtgever, uitzendbureaus in te zetten. Maar ook voor de werkzoekende zijn er zeker voordelen te noemen ten behoeve van de uitzendbureaus, zoals de goede contacten met verschillende opdrachtgevers en de kennis met betrekking tot solliciteren.

Voordelen voor werkzoekenden:

Veel vacatures op één plaats: 

Een uitzendbureau is als het ware een verzamelbak voor verschillende vacatures. Door als kandidaat goede contacten te onderhouden met de intercedent of de consultant stijgen de kansen op de arbeidsmarkt. Tegenwoordig worden veel vacatures uitgezet bij een uitzendbureau en loop je veel vacatures mis als je niet ingeschreven staat.

Ondersteuning bij sollicitatie: 

Een uitzendbureau kan de kandidaat ondersteuning bieden bij het solliciteren. Het uitzendbureau weet precies wat de opdrachtgever zoekt en kan helpen met de formulering in de CV en kan de CV telefonisch toelichten. Ook is het mogelijk om voor het gesprek tips krijgen waar de kandidaat op moet letten bij het gesprek.

Flexibel werken: 

Werken via een uitzendbureau is over het algemeen flexibel. Dit is een voordeel, want als je ineens die droombaan langs ziet komen, zit je niet vast aan een lange opzegtermijn. Ook is het op deze manier mogelijk om bij veel verschillende bedrijven in de keuken te kijken.

Voordelen voor ondernemingen:

Tijdwinst: 

De werving en selectie wordt voor een groot gedeelte overgenomen door het uitzendbureau. Dit houdt in het kort in dat de opdrachtgever niet door de vele sollicitaties (soms wel honderden) hoeft te spitten, maar alleen de beste kandidaten doorgestuurd krijgt. De opdrachtgever maakt zo gebruik van het uitgebreide netwerk van het uitzendbureau.

Kosten besparen: 

U bespaart door het werken met een uitzendbureau kosten die u normaal zou uit geven aan advertenties.

Minder risico: 

De opdrachtgever loopt op een aantal vlakken minder risico. Ten eerste vanwege de flexibele contracten, waardoor er makkelijker ingespeeld kan worden op snel veranderend werkaanbod. Ten tweede gedurende ziekte, aangezien het uitzendbureau garant staat voor de ziektekosten.

Minder werkzaamheden: 

Het uitzendbureau verzorgt de voorlichting (met betrekking tot bijvoorbeeld de veiligheid), de verloning van uren en de begeleiding van de kandidaat.

Hire Fire: 

Door te werken met een uitzendbureau kunnen kandidaten binnen uw bedrijf direct starten of stoppen en zit u niet vast aan lange vaste contracten.

Er zijn twee verschillende ondernemingsorganisaties voor de flexbranche:

ABU:

De activiteiten van de ABU bestaan uit het beïnvloeden van wet- en regelgeving (lobby), marktverruiming, marktordening, onderzoek en het verlenen van informatie en advies aan (primair) leden en stakeholders.

NBBU: 

behartigt de belangen van dienstverleners in de flexbranche: uitzendbureaus, online uitzendondernemingen, zzp-bemiddelaars en andere intermediairs op de flexibele arbeidsmarkt. 

Een goed uitzendbureau is altijd NEN gecertificeerd!

Wilt u zelf de voordelen ervaren van het werken met een uitzendbureau? Studenten uitzendbureau Recruit a Student biedt verschillende diensten op het gebied van personeelszaken. Neem contact met ons of vraag vrijblijvend een offerte aan!

  Ook gevonden:

   

De voordelen van het werken met een uitzendbureau De voordelen van het werken met een uitzendbureau
Uitzendbureaus zijn niet meer weg te denken. Ze brengen vacatures en werkzoekenden bij elkaar, dankzij de kennis van de arbeidsmarkt. Benieuwd naar alle voordelen van het werken met een uitzendbureau? Je leest ze hier!
Wilt U meer weten over onze dienstverlening?
Studenten uitzendbureau Gouda
Uitzendbureau Dordrecht
Studentenuitzendbureau Dordrecht
Wil jij op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je in bij Recruit a Student
Uitzendbureau Middelburg
Studenten Uitzendbureau Engeland
Studenten Uitzendbureau Engeland
Wilt U meer weten over onze dienstverlening?
Hulp student studenten uitzendbureau
Studenten uitzendbureau Middelburg
Studenten uitzendbureau Amsterdam
Wilt U meer weten over onze dienstverlening?
Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je dan nu in bij Recruit a Student! 

Handige tools van Recruit a Student

Online agenda
Snel kijken wanneer je staat ingeroosterd, eenvoudig je beschikbaarheid doorgeven en reageren op de nieuwste vacatures. Je regelt het bij ons met één app.


Leuke collega's
Collega’s maken het werk leuk en de allerleukste collega’s komen natuurlijk uit je eigen netwerk. Daar belonen wij je dankbaar voor want met MY Recruit verdien je cadeaus als je vrienden, familie, klasgenoten of andere kennissen aandraagt. Lees hier meer over de MY Recruit app.

Recruit a student foto

     © 2019 Recruit a Student | Privacy statement | Sitemap |   Website generator door Fleximaal NV - design: Puurvorm.nl   Probleem met de pagina melden