Deze website maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over ons cookiebeleid klik hier
Franchisen iets voor jou?

Meer dan de helft van de filialen van Recruit a Student wordt gerund door franchiseondernemers. 
Er is altijd ruimte voor meer, zowel in binnen- als buitenland. 


Ervaring van franchiseondernemers!

Het is natuurlijk te gemakkelijk om van jezelf te zeggen dat je een top-formule hebt ontwikkeld. Daarom laten we op deze pagina onze franchiseondernemers zelf uitgebreid aan het woord…​

Recruit a student fotoRecruit a student fotoRecruit a student foto

Franchisen in Tilburg en Den Bosch

De franchiseondernemers:​ Linda Fait & Gina van den Broek

Linda Fait:"Na een paar jaar als intercedente te hebben gewerkt, wist ik dat ik in deze branche verder wilde. Omdat ik door Jaap en Remco veel bij de bedrijfsvoering werd betrokken, wist ik ook dat ik zelfstandig een kantoor in Tilburg wilde runnen. Toegegeven: er komt heel wat bij kijken. Maar de vele voordelen winnen het met gemak van die paar nadelen.

Bij mij was het de eerste keer dat Recruit a Student haar franchiseformule uitrolde. Al snel bleek dat de formule niet alleen in theorie een succes was. De ondersteuning en de knowhow die je meekrijgt is een meer dan solide basis om een succesvol bedrijf te starten. Break-even was een heel stuk sneller bereikt dan we allemaal hadden gehoopt. En aangezien de studentenuitzendbranche nog steeds volop kansen biedt, groeien we ondanks de crisis gestaag door.

Als je uit het juiste hout gesneden bent, is franchisen bij Recruit a Student een absolute aanrader. Ik geniet van het zelfstandig ondernemen. Maar tegelijkertijd heb ik toch ook het gevoel dat ik deel uitmaak van een team. Een winnend team."

Gina van den Broek: "Mijn naam is Gina van den Broek en sinds 1 januari 2019 mag ik mezelf franchisenemer noemen. Samen met Linda Fait ben ik verantwoordelijk voor de vestigingen Tilburg en Den Bosch.

Voordat ik franchisenemer ben geworden heb ik een mooi pad mogen bewandelen binnen Recruit a Student. In 2016 begon ik als stagiaire op het hoofdkantoor, vervolgens heb ik in 2017 en 2018 gewerkt als accountmanager en nu is het 2019 en mag ik mijn eigen vestigingen runnen. Dromen Durven Doen zeiden Jaap en Remco, en dat heb ik gedaan! Samen met Linda heb ik mijn droom weten te formuleren en daar is een mooie samenwerking uit tot stand gekomen. De komende jaren gaan wij als duo verder bouwen aan Recruit a Student in Tilburg en Den Bosch."

Recruit a student fotoRecruit a student foto

​Recruit a Student International (BE)

De franchiseondernemers: Niels Heshof

Niels Heshof: "Het lijkt misschien een vreemde stap: vanuit een topsportklimaat de overstap maken naar de uitzendbranche. Toch zijn er meer gelijkenissen dan ik vooraf al had bedacht. Het draait om presteren. En ik zeg heel eerlijk: als zelfstandige presteren is een héél stuk leuker en spannender dan presteren voor een werkgever. Het is net als bij topsport: je bent zelf ‘in charge’. Als het mis gaat, kun je niemand behalve jezelf de schuld geven. Dan heb je iets gewoon niet handig gedaan of iets over het hoofd gezien. Maar als je succes hebt…. Wat een zálig gevoel. Want dat heb je ook helemaal zelf gedaan.

Bij de vergelijking met topsport mag ik de trainer niet vergeten. Met de beslissing om voor Recruit a Student internationale vestigingen op te gaan zetten in Antwerpen, kregen we er automatisch een topcoach bij. Geen “type Louis van Gaal” die je precies vertelt wat je moet doen en hoe je dat moet doen. Het tegenovergestelde. Met Recruit hebben we een klankbord dat ons waarschuwt voor valkuilen, nuttige tactische tips geeft en vertrouwen schenkt. Zonder dat ik het gevoel verlies zelfstandig ondernemer te zijn. En da’s voor mij de ideale trainer…"

Recruit a student fotoRecruit a student fotoRecruit a student foto

Franchisen in Leeuwarden en Groningen

De franchiseondernemers: Wilko de Vreeze en Jantina Bleijinga

"Wij hebben samen een interim bureau gehad in het hogere segment, dit hebben wij respectievelijk 10 en 5 jaar gedaan. Hierbij vulde we mooie functies in van directeuren en managers op een hoog niveau. Doordat wij veel aan de overheid leverde, hebben wij de crisis goed doorstaan. Echter trapte de overheid op de rem en zijn wij na gaan denken over de toekomst. Zo zijn wij in de uitzendbranche terecht gekomen. Ook hier plaatsen wij mensen, echter is deze wereld veel hectischer en sneller.

Jaap en Remco zijn top ondernemers en hun visie paste goed bij die van ons. Om onze opdrachtgevers niet alleen regionaal maar ook landelijk goed te kunnen bedienen en de aansluiting met studenten intensiever te maken, zijn we franchisenemers van Recruit a Student geworden. Omdat er kantoren van Recruit a Student door heel Nederland zitten, kunnen wij met behulp van de andere kantoren door heel Nederland kandidaten leveren.

Inmiddels zijn wij een landelijke speler geworden met prachtige perspectieven om nog meer landelijk te gaan werken. Wij zetten de Noordelijke studenten goed op de kaart met onze franchise vestiging van Recruit a Student in Leeuwarden."

Recruit a student fotoRecruit a student foto

Franchisen in Amsterdam en Utrecht

De franchiseondernemers: Ruud de Groot​​​

Ruud de Groot: "Na een aantal jaar in vaste dienst te zijn geweest bij Recruit a Student, hebben Robert en ik in augustus 2017 besloten om samen te starten als franchise ondernemers. Ik heb er dan ook het volste vertrouwen in dat wij onze vestiging in Amsterdam samen kunnen uitbouwen tot een mooi bedrijf.  Onze ambitie is om een serieuze speler te worden de markt van Amsterdam en omgeving, van Hilversum tot aan Haarlem.

Robert en ik vormen een top duo wat elkaar goed aanvult. Wij zijn altijd bereikbaar en staan altijd klaar voor zowel onze opdrachtgevers als studenten wanneer dit nodig is. Amsterdam is the place to be voor studerende jongeren en wij helpen hen graag om een studie gerelateerde bijbaan te vinden die bij hun en hun interesses past."

Recruit a student fotoRecruit a student fotoRecruit a student foto

Franchisen in Flevoland, Zwolle, Apeldoorn en Enschede

Franchiseondernemers: Denise Ketelaar en Remco Breet

"Sinds mei 2018 zijn wij gestart als franchiseondernemers in gebied Flevoland. Daarvoor werkte we allebei bij een internationaal autoverhuurbedrijf; Denise als marketeer, Remco in de operatie/sales. Tijdens ons vorige werk kwamen wij al in aanmerking met Recruit a Student, maar dan als opdrachtgever. Toen we beide toe waren aan een vervolgstap in onze carrière was de keuze om te gaan ondernemen als franchiseondernemer bij Recruit a Student snel gemaakt.

Na een vliegende start in het gebied Flevoland hebben we vrij snel besloten om in meer gebieden te ondernemen. Zo volgende Zwolle in oktober 2018, Apeldoorn en Enschede in februari 2019.

Persoonlijk contact met onze studenten en goede samenwerkingen met onze opdrachtgevers zijn voor ons belangrijke pijlers. Wij hebben een eerlijke, persoonlijke en servicegerichte benadering richting onze opdrachtgevers en studenten, hiermee willen wij beide naar een hoger niveau tillen. Zodat een klant de inzet van een student optimaal kan benutten en de student een toffe (bij)baan heeft en kan ontdekken wat hij/zij leuk vindt. "

Recruit a student fotoRecruit a student fotoRecruit a student fotoRecruit a student foto

Franchisen in Den Haag

Franchiseondernemer: Erik Goos, Hidde Wisselink en Niels Heshof.

“Na jarenlang werkzaam te zijn geweest in de financiële dienstverlening was ik toe aan een andere uitdaging. De laatste 8 jaar was ik als zelfstandig bancair professional enigszins gewend aan enige zelfstandigheid. Na diverse gesprekken heb ik daarom ervoor gekozen om de overstap te maken naar de uitzendbranche als franchise ondernemer bij Recruit a Student. Dit wou ik niet alleen doen maar samen met iemand of in mijn geval 2 personen met ervaring binnen de uitzendwereld en Recruit a Student. Via Niels weet ik dat een franchisenemer zijn bij Recruit a Student een fijne mate van vrijheid kan bieden. Als derde persoon is Hidde aangesloten, de jongste van ons 3 maar de meeste ervaring binnen de uitzendwereld, samen vormen wij een complementair team.

Aan de combinatie bedrijven helpen hun ambities waar te maken, denken in mogelijkheden en jonge mensen te begeleiden heb ik in het bankvak jarenlang veel plezier van ondervonden. Bij Recruit a Student kan ik hier als zelfstandig ondernemer verder gevolg aan geven. Recruit a Student is een formule die zich inmiddels duidelijk heeft bewezen en heeft een jonge en ambitieuze uitstraling. Je krijgt als franchise ondernemer vanuit Recruit a Student weliswaar de nodige ondersteuning en coaching, maar als zelfstandig ondernemer zit je zelf aan het stuur en onderweg kom je van alles tegen. Dat maakt het ook spannend en zorgt ervoor dat geen één werkdag hetzelfde is. Vanaf 1 mei ben ik werkzaam voor Recruit a Student Den Haag

Recruit a student fotoRecruit a student foto

Franchisen in Venlo

De franchiseondernemer: Michiel van der Werf​​

Na jaren lang gewerkt te hebben aan sportprojecten in het buitenland was het tijd voor een nieuwe uitdaging dichter bij huis. Voor mijn werk plaatste ik Nederlandse trainers bij buitenlandse sportclubs. Dit gaf mij een goed gevoel om de kandidaten neer te zetten op de juiste plaats. Via via kwam ik terecht bij Recruit a Student. Dankzij deze organisatie kon ik ook kandidaten een goed gevoel geven dichter bij huis. Vandaar dat ik per 1 januari 2020 gestart ben als franchisenemer bij Recruit a Student in Venlo

Wil je ook franchiseondernemer worden? 

Dromen

Dromen, daar begint elke carrière mee. Dromen over een baan waarbij je jouw capaciteiten ten volle kunt benutten. Dromen over werk waarmee je mensen kunt helpen, aan allebei de kanten van het commerciële traject. Maar de grootste droom is toch wel je eigen zaak hebben. Recruit a Student biedt je de kans je grootste dromen waar te maken.

Durven

Ondernemen is durven. Durven je gevoel te volgen. Beslissingen durven nemen. Leuke én minder leuke. Op jezelf durven vertrouwen. De grootste durf, werken als eigen baas. Verantwoordelijk zijn voor jouw mensen. Zelfstandig zijn. Daarbij vergeleken is de eerste stap die je moet durven zetten een eitje: contact met ons opnemen voor een afspraak...

Doen

Daar zijn we bij Recruit a Student heel goed in. Natuurlijk kijken we naar studie en arbeidsverleden. Maar het 'gevoel' moet ook goed zijn. Aan allebei de kanten. Als we die klik hebben kan het héél snel gaan. Met de ondersteuning die wij bieden, ben je in no time ondernemer. Je hebt alle vrijheid. Bovendien heb je de beschikking over een ervaren klankbord

Wat bieden wij?

Recruit a Student zorgt ervoor dat een nieuwe franchiseondernemer goed beslagen ten ijs komt. Hoe? Door de rompslomp uit handen te nemen, en een ijzersterk coaching programma, uitgebreide ondersteuning en nog veel meer. Een overzicht:

  • Recruit a student fotoFranchise academy

  • Recruit a student foto Franchise Support Services

  • Recruit a student foto Financiële administratie

  • Recruit a student foto Risk management

  • Recruit a student foto Communicatie

  • Recruit a student foto Marketing & Sales

';
     © 2019 Recruit a Student | Privacy statement | Sitemap |   Website generator door Fleximaal NV - design: Puurvorm.nl   Probleem met de pagina melden