Rumour Around The Brand

Bij Recruit a Student gebeurt altijd wel iets. We reizen achter Oranje aan tijdens de Olympische Spelen, EK of WK. We ondersteunen eigenwijze en in het oog springende projecten en zo nu en dan komt er een ludiek initiatief uit eigen koker. Hier volgen de krenten uit de pap:

directie Recruit a Student

Jaap Dietz over de samenwerking tussen Recruit a Student en AccountAnders

AccountAnders heeft Directeur Jaap Dietz gevraagd of hij een stukje wilde vertellen over de samenwerking tussen Recruit a Student en AccountAnders. Het stukje is terug te vinden in de 6e editie van AccountNieuws magazine. Het magazine is ook hier online terug te vinden.

Op weg naar Olympisch Rio!

Op 19 juni was het dan eindelijk zover. Tijdens Het So You Think You Can Samba Beach Event werd de loting verricht voor de felbegeerde Gouden Tickets. Het weer werkte niet echt mee aan een tropische sfeer, maar door af te trappen met een sportieve trivia quiz werd een start gemaakt met de olympische gedachte. Meedoen is belangrijker dan winnen. Alhoewel ………DJ Edgar zorgde tijdens de BBQ en de borrel voor zonnige noten en een aanloop naar de hoofdact.

Om 23.00 was het zover: de loting. De koffers waren verdeeld. Een gezonde, en sportieve spanning maakte zich van het strand meester. Welke twee studenten en welke vier opdrachtgevers winnen een Olympische trip die ze nooit meer zullen vergeten?

3 woeste Braziliaanse danseressen en knallende kurken later, was het bekend. Alsof we nu al naar een Olympische finale hadden zitten kijken: intens geluk ging hand in hand met diepe treurnis….

Voor alle deelnemers die niets gewonnen hebben een kleine pleister op de wond: over twee jaar staat er weer een schitterend event op het Recruit a Student-programma…

Heeft u zelf de werving en selectie van uw personeel voor uw rekening genomen, maar ziet u door de ingewikkelde regelgeving, loonadministratie en arbeidsrechtelijke verplichtingen door de bomen het bos niet meer? Dan is Recruit a Student payrolling dé uitkomst.

Gedurende een periode van 1,5 jaar heeft u met onze payroll formule geen verplichtingen uit hoofde van het arbeidscontract en loopt u derhalve ook geen risico met ziekteverzuim: u vindt op uw factuur dus alleen de werkelijk gewerkte uren terug.

Uw gegevens zijn met onze payroll IT-oplossingen 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar. Via het Recruit a Student Portal heeft u met één klik direct inzage in de volledige periodieke kosten en beschikking over management-informatie. Naast het feit dat wij u compleet ontzorgen, biedt onze payroll-formule u leuke extra’s:

Zonder extra kosten kunt u personeel werven.

U kunt gebruik maken van onze inloop vestigingen.

Indien nodig wordt u snel face-to -face geholpen.

U krijgt een additionele korting op onze uitzendtarieven.

Mooi meegenomen indien u toch versterking nodig heeft.

Meer info vindt u op: https://recruitastudent.nl/payrolling 

 

Opzienbarende groei Recruit a Student – 5 nieuwe vestigingen in Q1 2016

Uitzendorganisatie Recruit a Student opent in het eerste kwartaal van 2016 vijf nieuwe vestigingen. Met het openen van filialen in Leeuwarden, Apeldoorn, Enschede en Groningen, is landelijke dekking een feit. Bovendien wordt met de start van een kantoor in Düsseldorf de internationale ambitie verder vorm gegeven.

Volgens oprichters Remco Beijer en Jaap Dietz zijn er verschillende factoren voor de groei aan te wijzen. “In onze branche pluk je als eerste de vruchten van een aantrekkende economie”, vertelt Beijer. “Maar ook tijdens de crisis zijn we gegroeid. In 2014 hebben we bijvoorbeeld nog een nominatie voor de Gazelle Award van het Financieel Dagblad in de wacht gesleept. Dat was voor ons de bevestiging dat we op de goede weg zijn en een ijzersterk fundament hebben weggezet”.

Dietz wijst ook naar de soft-franchiseformule die zij sinds enige tijd hanteren. “Tegenwoordig noemt men het het nieuwe ondernemen. Wij geloven vanaf onze start in 1999 al heilig in het ontwikkelen en stimuleren van uniek talent en verantwoordelijkheid van onze werknemers. De franchiseformule die daar uit voortgevloeid is, is uniek te noemen”, aldus Dietz. “Daarnaast zijn we aangenaam verrast dat onze manier van werken ook aanslaat in het buitenland. In Engeland, Spanje en België hebben we ons al bewezen. Nu is Duitsland de uitdaging.”

Op de vraag waar uiteindelijk het plafond ligt, zijn de twee directieleden het roerig eens: “Hoewel het nu misschien raar klinkt, waken we er voor te snel te groeien. Het wij-gevoel hebben we bij Recruit a Student hoog in het vaandel staan. Samen met onze eigenwijze manier van werken. We gaan niet over één nacht ijs. De wederzijdse klik met franchisenemers is het aller belangrijkste. Als die er niet is, gaat het niet door. Dan groeien we maar wat minder hard”.

Recruit a Student in Utrecht!

Ons nieuwe studentenuitzendbureau in Utrecht weet precies welke studenten in Utrecht op zoek zijn naar werk. Recruit a Student Utrecht zendt studenten uit van onder andere de Universiteit Utrecht en Hogeschool Utrecht. In deze bruisende studentenstad zijn vrijwel alle opleidingen vertegenwoordigd. Wij hebben enthousiaste studenten met ervaring in vrijwel elke branche voor u in huis! U kunt altijd een afspraak maken om een keer langs te komen op ons kantoor aan de Graadt van Roggenweg. Kijk voor meer informatie op de pagina van deze vestiging of bel met 088 522 00 30.

Recruit a Student nu ook in België!

Sinds kort heeft Recruit a Student ook een vestiging in België, namelijk in Brussel! Recruit a Student België weet precies welke studenten in Vlaanderen en Wallonië op zoek zijn naar werk. Wij weten wat voor werk studenten zoeken en kunnen zo de meest gemotiveerde werknemer voor u selecteren. Studentenuitzendbureau Recruit a Student Belgium zendt studenten uit van onder andere de Universiteit Antwerpen, Karel de Grote-Hogeschool, Erasmus Hogeschool en Odisee Hogescholen. Kijk voor meer informatie op de pagina van deze vestiging of bel met 088 522 00 32.

Breda Redhead Day

Echt een initiatief waar Recruit a Student blij van wordt: de Redhead Day in Breda. Van heinde en verre komen roodharige mannen en vrouwen naar Breda. Een fantastisch gezicht. We hoefden dan ook niet lang na te denken toen ons werd gevraagd de Recruit a Student dubbeldekker speciaal voor de gelegenheid op te tuigen en ter beschikking te stellen. Lees meer.