Labels

 

Recruit a Student is een veelzijdige dienstverlener in de HRM-branche. Met diensten als werving & selectie, uitzenden, payroll en detachering biedt Recruit a Student een passende oplossing voor ieder HR-gerelateerd probleem. De database, gevuld met hbo’ers en universitaire studenten, is de meest uitgebreide en door geselecteerde groep werkstudenten. Potentiële toppers die voor ieder bedrijf een aanwinst zijn.

 

TopTalent Detachering is een logisch verlengstuk van Recruit a Student en verzorgt de begeleiding van talenten na hun studie. Met ruim 15 jaar ervaring heeft dit een gigantische database opgeleverd, gevuld met krachten waarvan wij niet denken maar wéten dat zij voor vrijwel ieder bedrijf een absolute meerwaarde zijn. Door intensieve coaching – ook on the job – vanuit TopTalent, wordt de meerwaarde van deze talenten alleen maar groter.

SeniorStaffing

 

SeniorStaffing is onderdeel van Recruit a Student. Zij bemiddelen tussen werkgevers en ervaren uitzendkrachten. De motivatie, kennis en ervaring, de flexibele inzetbaarheid en het financiële voordeel maakt dat ervaren uitzendkrachten zeer aantrekkelijke werknemers zijn voor werkgevers. Door het inzetten van kandidaten via SeniorStaffing, heeft uw bedrijf geen ziekterisico of contractverplichting.