Deze website maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over ons cookiebeleid klik hierOnline Student
Wat wilt u doen?

Student inhuren in Den Haag

Recruit a Student Den Haag zorgt ervoor dat u het talent van morgen, vandaag al in huis hebt. Onder onze studenten houden wij een uitgebreid en kritisch werving en selectie proces. en al onze studenten hebben unieke talenten. Hierdoor kunnen we u garanderen dat wij de perfecte werkstudent voor u kunnen vinden die goed binnen uw organisatie past. Al vanaf 1999 helpen wij veel ondernemingen met het vinden van de juiste kandidaat, ook u helpen wij graag!

Met diensten als werving & selectie, uitzenden & detacheren en online uitzenden & verloning biedt Recruit a Student een passende oplossing voor ieder HR-gerelateerd probleem. Vraag een offerte aan, neem contact met ons op of vraag een tariefberekening aan en ontdek wat Recruit a Student Den Haag voor u en uw organisatie kan betekenen.

​De perfecte match tussen bedrijf en student

Recruit a Student is gespecialiseerd in het uitzenden van gemotiveerde werkstudenten in Den Haag, het Westland, Rijswijk, Zoetermeer, Delft en Leiden. Wij specialiseren ons volledig in hét talent van morgen. Al onze studenten beschikken over hun unieke talenten en kunnen niet wachten om hun theoretische kennis in de praktijk te brengen. Wanneer een student zichzelf inschrijft bij Recruit a Student houden wij een uitgebreid intakegesprek met hem/haar. Hierbij achterhalen wij wat de talenten en kwaliteiten van de studenten zijn. Hierdoor kunnen wij u de garantie geven dat wij enkel getalenteerde en gemotiveerde studenten uitzenden.

Waarin wij ons onderscheiden van andere uitzendbureaus, is dat onze kandidaten net iets meer brengen dan de gemiddelde uitzendkracht. Onze studenten zijn echt het visitekaartje voor uw onderneming. Door het niveau van onze kandidaten bent u minder tijd kwijt aan het inwerken. Tevens zijn zij op flexibele basis inzetbaar en zijn zij een echte aanwinst voor uw onderneming.

Maar wanneer kiest u voor het inhuren van werkstudenten in Den Haag? Veel organisaties hebben te maken met variabele drukte. De ene dag stromen er veel orders in en komt u eigenlijk handen te kort. De andere dag is er minder werk en heeft u last van overbezetting. Het inhuren van een werkstudent is hier de uitkomst voor. Wanneer u het druk heeft, springen onze studenten graag bij om u te helpen. Wanneer het juist wat rustiger is, zit u nergens aan vast. Hierdoor heeft u minder last van over- of onderbezetting.

Dus wilt u een student inhuren? Of heeft u studentenwerk uit te besteden in Den Haag? De studenten van Recruit a Student willen graag werkervaring op doen en hun theoretische kennis bij uw organisatie in praktijk brengen. Benieuwd wat het inhuren van een student u kost? Vul dan het direct tarief berekenen formulier in. Natuurlijk kunt u ons ook laten terugbellen om vragen te beantwoorden, meer informatie te verstrekken over onze diensten of een persoonlijke afspraak te maken.

  Ook gevonden:

   

Student inhuren in Den Haag
Studenten bijbaan Gouda
Wil jij op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je in bij Recruit a Student
Online marketing student inhuren Rotterdam
Student inhuren in Rijswijk
Studenten uitzendbureau Gouda
Vind de studentenbaan die jou op het lijf geschreven is!
Online marketing student inhuren Apeldoorn
Studentenwerk Gouda
Online marketing student inhuren Eindhoven
Wilt U meer weten over onze dienstverlening?
Student inhuren in Zwolle
Vacatures student Gouda

ONLINE STUDENT

Label van Recruit a Student

Volg ons

  • Volg Recruit a Student op Facebook
  • Volg Recruit a Student op Instagram
  • Volg Recruit a Student op LinkedIn
  • Volg Recruit a Student op Twitter
     © 2019 Recruit a Student | Privacy statement | Sitemap |   Website generator door Fleximaal NV - design: Puurvorm.nl   Probleem met de pagina melden