Recruit a Student - het talent van morgen vandaag in huis.

Recruit a Student

Omdat een écht leuke studententijd geld kost...

 

Recruit a Student voor jouw perfecte studentenbaan


Zoek hier direct tussen alle vacatures!

Over toen, nu en straks!

Recruit a Student is een veelzijdige dienstverlener in de HRM-branche, opgericht in 1999. Met de diensten uitzenden, werving, selectie, detachering en payroll biedt Recruit a Student een passende oplossing voor ieder HR-gerelateerd probleem.

Recruit a Student is geboren als personeelsoplossing voor het bedrijf van één van de oprichters. Jaap Dietz had in 1994 een bedrijf in projectzonwering. Een branche bij uitstek waar de term “Rennen Of Stilstaan” 1 op 1 van toepassing is. De andere oprichter van Recruit a Student, Remco Beijer, was in die tijd, tijdens zijn studie Personeelswetenschappen, veelvuldig in de weer met de zonwering. Maar op een gegeven moment nam het werven van medestudenten vrijwel evenveel tijd in beslag als zijn studie. Om de ontstane club werkstudenten intact te houden, werden zij – tussen de zonweringsprojecten door – uitgeleend aan andere bedrijven. De basis voor de geboorte van Recruit a Student in 1999.

Met kantoren in Amsterdam (Amsterdam centrum en Schiphol), Breda, België, Burgum, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven, Flevoland, Groningen, Leeuwarden, Tilburg, Utrecht en Zwolle heeft Recruit a Student een sterke landelijke dekking. Ook wordt er brutaal over de landsgrens gekeken, met uitvalsbases in Brussel en Londen wordt er op een eigenwijze manier Europa veroverd. Sinds enkele jaren wordt er een succesvolle franchiseformule gehanteerd en wordt meer dan de helft van de filialen gerund door franchiseondernemers.

De database van Recruit a Student, gevuld met getalenteerde studenten, is de meest uitgebreide en doorgeselecteerde groep werkstudenten. Allemaal potentiële professionele toppers die voor ieder bedrijf een aanwinst zijn. Kwaliteit staat bij Recruit a Student hoog in het vaandel en daarom zijn wij vanaf dag één lid van de NBBU en heeft Recruit a Student zich ontwikkelt tot een NEN-gecertificeerde uitzendorganisatie.


Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je dan nu in bij Recruit a Student! 


Handige tools van Recruit a Student

Online agenda
Snel kijken wanneer je staat ingeroosterd, eenvoudig je beschikbaarheid doorgeven en reageren op de nieuwste vacatures. Je regelt het bij ons met één app.


Leuke collega's
Collega’s maken het werk leuk en de allerleukste collega’s komen natuurlijk uit je eigen netwerk. Daar belonen wij je dankbaar voor want met MY Recruit verdien je cadeaus als je vrienden, familie, klasgenoten of andere kennissen aandraagt. Lees hier meer over de MY Recruit app.

De Recruit a Student APP

We do it our way!

In 1999 begonnen met een klein kantoor in Breda. Anno nu garandeert Recruit a Student landelijke dekking. Next stop: Europe! Lees meer>

Recruit a Student

Volg ons

  • Volg Recruit a Student op Facebook
  • Volg Recruit a Student op Instagram
  • Volg Recruit a Student op LinkedIn
  • Volg Recruit a Student op Twitter
     © 2018 Recruit a Student | Algemene voorwaarden |  Privacy statement | Sitemap |   Website generator door Fleximaal NV - design: Puurvorm.nl   Probleem met de pagina melden