Payrolling à la nu

De oplossing

Heeft u zelf de werving en selectie van uw personeel voor uw rekening genomen, maar ziet u door de ingewikkelde regelgeving, loonadministratie en arbeidsrechtelijke verplichtingen door de bomen het bos niet meer? Dan is Recruit a Student payrolling dé uitkomst.

Gedurende een periode van 1,5 jaar heeft u met onze payroll-formule geen verplichtingen uit hoofde van het arbeidscontract en loopt u derhalve ook geen risico met ziekteverzuim: u vindt op uw factuur dus alleen de werkelijk gewerkte uren terug.

Uw gegevens zijn met onze payroll IT-oplossingen 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar. Via het Recruit a Student Portal heeft u met één klik direct inzage in de volledige periodieke kosten en beschikking over managementinformatie. Naast het  feit dat wij u compleet ontzorgen, biedt onze payroll-formule u leuke extra’s:

  • U kunt zonder extra kosten personeel werven
  • U kunt gebruik maken van onze inloopvestigingen
  • Indien nodig wordt u snel face-to -face geholpen
  • U krijgt een additionele korting op onze uitzendtarieven
  • Mooi meegenomen: u krijgt makkelijk versterking als u dit nodig heeft

Bel mij terug

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat is payroll?

Payroll houdt in dat een bedrijf ervoor kiest een werknemer of meerdere werknemers bij een andere juridische werkgever onder te brengen. Deze andere juridische werkgever is in het geval van payrolling dus het payrollbedrijf. Een payrollbedrijf neemt het juridische werkgeverschap van het bedrijf over en neemt de werknemer in dienst. Het payrollbedrijf zorgt voor een goede, correcte loon uitbetaling, wordt verantwoordelijk voor het werkgeversrisico en maakt alle arbeidsovereenkomsten voor de werknemer en zorgt dat deze in orde worden gemaakt. Zo bespaard u met uw onderneming meer tijd en geld. Daarnaast kan het uitbesteden van de payroll de werkdruk binnen uw organisatie verlagen. U hoeft de loonadministratie niet meer zelf te doen, u heeft nog maar een beperkt risico en de extra service die uw werknemers krijgen van het payrollbedrijf zijn natuurlijk mooi meegenomen. Deze service bestaan onder andere uit duidelijkheid voor de werknemer. Doordat de arbeidsovereenkomsten en loonadministratie op een professionele manier word uitgevoerd heeft uw werknemer meer duidelijkheid. Elk moment van de dag kan een werknemer inzicht krijgen in zijn/ haar eigen arbeidsovereenkomst, loonspecificatie en uitbetaling, arbeidsrechtelijke vragen, cao’s en ga zo maar door.

Voor wie payroll?

Je kunt niet zeggen voor welke bedrijven payroll uitbesteden slim is en voor welke bedrijven payroll niet slim is. Recruit a Student merkt dat zowel kleine organisaties als grote organisaties gebruik maken van payroll. Bedrijven die payroll uitbesteden kunnen bedrijven zijn met 3 werknemers of grote organisaties die tijdelijke werknemers of maar een gedeelte van de werknemers op de payroll plaatsen. Kleinere bedrijven maken vaak gebruik van payroll vanwege het voordeel voor het werkgeversrisico. Het voordeel voor u als werkgever is dat u geen risico meer loopt bij arbeidsongeschiktheid van de werknemer, niet hoeft door to betalen tijdens vakantiedagen of ziekte, geen professionele loonadministratie hoeft uit te voeren en slechts eenmalig de factuur aan uw payrollbedrijf hoeft te betalen. Grote organisaties besteden payroll vaak uit voor kostenbesparing en effectiviteit.

Recruit a Student

check NEN GECERTIFICEERD
check LID VAN DE NBBU
check FLEXIBILITEIT
check GEEN WERKGEVERSRISICO'S
check LANDELIJKE DEKKING

Wilt u meer informatie over het payrollen van talenten voor uw organisatie?

Vrijblijvend informatie aanvragen

De voordelen

Het brengt verschillende voordelen met zich mee wanneer u uw payroll uitbesteedt. Veel werkzaamheden die u zelf moet doen, worden dan gedaan door het payrollbedrijf. Door uw payroll uit te besteden aan een payrollbedrijf bespaart u als onderneming veel tijd. Een payrollbedrijf heeft voor u onder andere de onderstaande voordelen:

 

 • Zij verzorgen het uitbetalen van salarissen
 • Zij verzorgen het uitbetalen van premies
 • Het ziekterisico ligt bij payrollbedrijf
 • Geen aangifte UWV
 • Geen belastingzaken
 • Minder kosten voor uw salarisafdeling
 • Geen kosten aanschaf dure software voor salarisadministratie
 • Geen ziekteverzuimverzekering