Deze website maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over ons cookiebeleid klik hier


Hulp bij het huishouden

Of het nu gaat om een paar uur per maand of meerdere uren per week. Voor iedere situatie biedt de huishoudelijke hulp van Recruit a Nurse een passend aanbod voor u.

De medewerkers van Recruit a Nurse zijn zorgvuldig geselecteerd en beschikken over de juiste werkervaring, referenties en een verklaring omtrent gedrag. Hierdoor zijn zij voor u de beste hulp bij het huishouden. Aan de hand van uw wensen stellen we een medewerker aan u voor. De ervaren en betrokken medewerker van Recruit a Nurse helpt u graag bij hulp bij het huishouden zoals stoffen, soppen, stofzuigen, wassen, strijken, ramen lappen, bedden verschonen en (voor) bereiden / opwarmen van de maaltijd. Uw wensen en mogelijkheden zijn hierbij leidend. 

De taken en het functioneren van de medewerker wordt ieder half jaar geëvalueerd. Onze medewerkers zijn via een aansprakelijkheidsverzekering verzekerd tegen eventuele schade bij u thuis.

Wat zijn de kosten van hulp bij het huishouden?

Als u een indicatie heeft worden de kosten voor hulp bij het huishouden via de indicatie verstrekker vergoed. De hulp bij het huishouden kunt u tegen aantrekkelijke tarieven particulier inkopen of betalen uit uw PGB-budget. Wij helpen u graag verder met deze keuze.

Als u in het bezit bent van een indicatie voor hulp bij het huishouden dan kan het zijn dat u een eigen, inkomensafhankelijke, bijdrage betaalt. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het CAK.

Hoe kunt u hulp bij het huishouden aanvragen?

Voor meer informatie over hulp bij het huishouden kunt u contact opnemen met 0885220060, of mailen naar info@recruitanurse.nl. Het is ook mogelijk om het contactformulier hiernaast in te vullen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden van hulp bij het huishouden te bespreken. 

Recruit a student foto

Contact opnemen

Wenst u meer informatie of een persoonlijk advies, dan kunt u contact opnemen op 0885220060 of het contactformulier invullen.
U kunt ook mailen naar info@recruitasnurse.nl

Recruit a Nurse

  Kleine zorgteams
  Professionele zorgverleners
  Flexibiliteit in zorg
  Twee keer per jaar een cliënttevredenheidsonderzoek
  Samen voor Zorg
  Zorg voor respect en aandacht
  Lid van branchevereniging Zorgthuisnl
  Lid van waarschuwingsregisterzorg


Recruit a student foto

     © 2019 Recruit a Student | Privacy statement | Sitemap |   Website generator door Fleximaal NV - design: Puurvorm.nl   Probleem met de pagina melden