Deze website maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over ons cookiebeleid klik hier


Nacht- en 24-uurs zorg

Recruit a Nurse biedt professionele ondersteuning in de eigen, vertrouwde huiselijk omgeving met respect voor de thuissituatie en in overleg met de cliënt. Recruit a Nurse kan door haar flexibele werkwijze in iedere situatie en passende oplossing bieden.

Wat houdt nacht- en 24-uurszorg in?

Nacht- en 24-uurszorg kan worden ingezet bij cliënten die niet meer zelfstandig of alleen thuis kunnen of willen blijven wonen. Zo kan intensieve thuiszorg een uitkomst zijn bij bijvoorbeeld terminale cliënten of cliënten met dementie  of andere psychogeriatrische problemen. Verder kan Recruit a Nurse helpen in de periode dat u op een wachtlijst staan voor opname in een instelling.

Medewerkers nacht- en 24-uurszorg

Recruit a Nurse heeft gespecialiseerde verpleegkundigen en verzorgden die ervoor zorgen dat u ’s nachts niet alleen bent. Ze blijven bij u slapen of waken. Bij de inzet van 24-uurszorg is er continue zorg aanwezig. De verpleegkundigen en verzorgenden blijven meerdere dagen bij u thuis en dragen zorg voor alle persoonlijke verzorging en huishoudelijke taken. De medewerkers van Recruit a Nurse beschikken over een verklaring omtrent gedrag, zijn zeer betrokken en geschoold. Met een klein team zorgt Recruit a Nurse voor de gewenste zorg op maat.

Kosten van nacht- en 24-uurszorg

Nacht- en 24-uurszorg kan worden ingezet op basis van Zorg in Natura, via een PGB of op particuliere basis. Kijk voor meer informatie bij Financieringsvormen.

Recruit a student foto

Contact opnemen

Wenst u meer informatie of een persoonlijk advies, dan kunt u contact opnemen op 0885220060 of het contactformulier invullen.
U kunt ook mailen naar info@recruitasnurse.nl

Recruit a Nurse

  Kleine zorgteams
  Professionele zorgverleners
  Flexibiliteit in zorg
  Twee keer per jaar een cliënttevredenheidsonderzoek
  Samen voor Zorg
  Zorg voor respect en aandacht
  Lid van branchevereniging Zorgthuisnl
  Lid van waarschuwingsregisterzorg


Recruit a student foto

     © 2019 Recruit a Student | Privacy statement | Sitemap |   Website generator door Fleximaal NV - design: Puurvorm.nl   Probleem met de pagina melden