Deze website maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over ons cookiebeleid klik hier


Over Ons

Amsterdam, Haarlem en Hoofddorp zijn de gebieden waarin Shanine de Groot ruim 20 jaar actief is in de branche Zorg & Welzijn. In die periode zag zij de kwaliteit van de zorg met de jaren achteruit gaan. Met name door de bezuinigingen in de zorg was er steeds minder tijd en aandacht voor de cliënten. Ook Shanine liep daar tegenaan tijdens haar functie als eerste verantwoordelijke verpleegkundige (EVV) in de ouderenzorg. Zo bedacht ze om Recruit a Nurse op te starten waarin de kwaliteit en kwantiteit moeten aansluiten bij de vraag van de cliënt. Ons slogan is dan ook “Samen voor Zorg”. Wat betekent dat wij samen met de cliënt zoeken naar alle mogelijkheden om de regie over eigen leven te behouden.

Wat doen we:

Wij zijn een jong team van zorgprofessionals gespecialiseerd in de ouderenzorg. Recruit a Nurse houdt zich bezig met het leveren van professionele Thuiszorg aan cliënten die vallen onder de Wet langdurige zorg (Wlz), 12- en 24-uurs verpleging en verzorging. Wij verlenen particulieren Thuiszorg aan particulieren en PGB-houders. Als erkend leerbedrijf houdt Recruit a Nurse zich daarnaast bezig met het trainen en opleiden van helpende, verzorgende en verpleegkundige om onze cliënten de zorg te bieden die het beste bij hen past.


Recruit a student foto

Contact opnemen

Wenst u meer informatie of een persoonlijk advies, dan kunt u contact opnemen op 0885220060 of het contactformulier invullen.
U kunt ook mailen naar info@recruitasnurse.nl

Recruit a Nurse

  Kleine zorgteams
  Professionele zorgverleners
  Flexibiliteit in zorg
  Twee keer per jaar een cliënttevredenheidsonderzoek
  Samen voor Zorg
  Zorg voor respect en aandacht
  Lid van branchevereniging Zorgthuisnl
  Lid van waarschuwingsregisterzorg


Recruit a student foto

     © 2019 Recruit a Student | Privacy statement | Sitemap |   Website generator door Fleximaal NV - design: Puurvorm.nl   Probleem met de pagina melden