Deze website maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over ons cookiebeleid klik hier


Terminale Zorg

Of het nu gaat om een paar uur per maand of meerdere uren per week. Voor iedere situatie biedt de huishoudelijke hulp van Recruit a Nurse een passend aanbod voor u.

Wat houdt terminale zorg in?

Deze vorm van thuiszorg wordt ingezet wanneer iemand de terminale fase ingaat en ervoor kiest om thuis te blijven. Bij terminale thuiszorgt wordt vooral geconcentreerd op het beiden van comfort en rust. Zo kunt u in alle rust afscheid nemen, in uw eigen vertrouwde omgeving. Door middel van terminale zorg zorgen de medewerkers van Recruit a Nurse ervoor dat het lijden zoveel mogelijk wordt beperkt en verzacht.

Bij deze intensieve vorm van verpleging zijn het gediplomeerde verpleegkundigen of verzorgenden die er bij de cliënt thuis voor zorgen dat de laatste fase thuis doorgebracht kan worden. De medewerkers van Recruit a Nurse beschikken over een verklaring omtrent gedrag, zijn geschoold en zeer betrokken.

24-uurs zorg in de teminale fase

Als er 24 uur per dag zorg nodig is in de laatste levensface, kunt u met een gerust hart vontact opnemen met Recruit a Nurse. Wij verlenen nacht- en 24-uurszorg, waarbij mantelzorgers volledig worden ontlast.

Voor meer informatie over terminale thuiszorg van Recruit a Nurse kunt u contact opnemen met 0885220060, of mailen naar info@recruitanurse.nl. Het is ook mogelijk om het contactformulier hiernaast in te vullen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden van terminale thuiszorg te bespreken. 

Recruit a student foto

Contact opnemen

Wenst u meer informatie of een persoonlijk advies, dan kunt u contact opnemen op 0885220060 of het contactformulier invullen.
U kunt ook mailen naar info@recruitasnurse.nl

Recruit a Nurse

  Kleine zorgteams
  Professionele zorgverleners
  Flexibiliteit in zorg
  Twee keer per jaar een cliënttevredenheidsonderzoek
  Samen voor Zorg
  Zorg voor respect en aandacht
  Lid van branchevereniging Zorgthuisnl
  Lid van waarschuwingsregisterzorg


Recruit a student foto

     © 2019 Recruit a Student | Privacy statement | Sitemap |   Website generator door Fleximaal NV - design: Puurvorm.nl   Probleem met de pagina melden