Deze website maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over ons cookiebeleid klik hier

Volledig Pakket Thuis

Recruit a Nurse biedt professionele hulp die het cliënten mogelijk maakt thuis te blijven wonen met dezelfde zorg die ze ook in een verzorgingshuis krijgen. Dit kan door middel van het Volledig Pakket Thuis.

Wat is Volledig Pakket Thuis

Met het Volledig Pakket Thuis kunnen cliënten dezelfde zorg ontvangen die ze ook in een verzorgingstehuis zouden krijgen. Hierdoor is het voor de cliënt mogelijk om zo lang mogelijk in zijn/haar eigen huis te blijven wonen en de dingen te doen die ze zelf belangrijk vinden. Onder het Volledig Pakket thuis vallen de volgende diensten:

 • Persoonlijke verzorging en of verpleging
 • Huishoudelijke hulp
 • Begeleiding zoals gezamenlijk boodschappen doen, bezoek aan arts of wandelen
 • Maaltijdvoorziening / hulp bij het koken
 • Hulp bij de administratie

Op basis van de wensen en mogelijkheden van de cliënt worden er samen met de cliënt afspraken gemaakt over welke zorg en ondersteuning er geleverd moet worden. Naar aanleiding van deze gesprekken wordt er een passende medewerker gezocht. Het voordeel van Volledig Pakket Thuis is dat voor alle zorg en diensten één contactpersoon is.

Kosten van Volledig Pakket Thuis?

Voor het ontvangen van Volledig Pakket Thuis dient er een ZZP-indicatie van het Centrum Indicatiestelling Zorg aanwezig te zijn.  Recruit a Nurse kunt u helpen met het aanvragen van de indicatie. De vergoeding van een Volledig Pakket Thuis hangt af van uw persoonlijke situatie. U betaalt een eigen bijdrage die door het CAK wordt berekend.

Interesse in Volledig Pakket Thuis?

Voor meer informatie over Volledig Pakket Thuis kunt u contact opnemen met 0885220060, of mailen naar info@recruitanurse.nl. Het is ook mogelijk om het contactformulier hiernaast in te vullen. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden over het Volledig Pakket Thuis te bespreken. 

Recruit a student foto

Contact opnemen

Wenst u meer informatie of een persoonlijk advies, dan kunt u contact opnemen op 0885220060 of het contactformulier invullen.
U kunt ook mailen naar info@recruitasnurse.nl

Recruit a Nurse

  Kleine zorgteams
  Professionele zorgverleners
  Flexibiliteit in zorg
  Twee keer per jaar een cliënttevredenheidsonderzoek
  Samen voor Zorg
  Zorg voor respect en aandacht
  Lid van branchevereniging Zorgthuisnl
  Lid van waarschuwingsregisterzorg


Recruit a student foto

     © 2019 Recruit a Student | Privacy statement | Sitemap |   Website generator door Fleximaal NV - design: Puurvorm.nl   Probleem met de pagina melden