Deze website maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over ons cookiebeleid klik hier


Zorg in Natura (ZIN)

Zorg in Natura is zorg die door een erkende thuiszorgorganisatie is verleend en via de zorgverzekeraar, het zorgkantoor of de Wmo wordt vergoed.

Samen met Recruit a Nurse maakt u afspraken over de manier waarop de zorg wordt verleend. De keuze tussen Zorg in Natura of PersoonsGebonden Budget.

De zorgverzekeraar vergoedt de kosten die op basis van een indicatie voor verpleging en verzorging gemaakt worden. Daarnaast kunnen een aantal uitgaven, gemaakt in verband met chronische ziekte, als bijzondere kosten bij de belastingaangifte opgevoerd worden.

Voor de zorg- en dienstverlening op basis van een Wlz- of Wmo- indicatie wordt door het CAK een eigen bijdrage berekend. Het verzamelinkomen van u en uw partner bepalen de hoogte van de eigen bijdrage. Via de site van het CAK is het mogelijk om zelf de eigen bijdrage te berekenen.

Recruit a student foto

Contact opnemen

Wenst u meer informatie of een persoonlijk advies, dan kunt u contact opnemen op 0885220060 of het contactformulier invullen.
U kunt ook mailen naar info@recruitasnurse.nl

Recruit a Nurse

  Kleine zorgteams
  Professionele zorgverleners
  Flexibiliteit in zorg
  Twee keer per jaar een cliënttevredenheidsonderzoek
  Samen voor Zorg
  Zorg voor respect en aandacht
  Lid van branchevereniging Zorgthuisnl
  Lid van waarschuwingsregisterzorg


Recruit a student foto

     © 2019 Recruit a Student | Privacy statement | Sitemap |   Website generator door Fleximaal NV - design: Puurvorm.nl   Probleem met de pagina melden