Referenties Studenten

Of ik een referentie wilde schrijven voor Recruit. Natuurlijk! Mijn eerste vaste baan is namelijk bij het bedrijf waar ik via Recruit a Student bijna mijn hele studententijd heb gewerkt. Leuk detail is dat ik nu mensen moet inhuren. Daar hoefde ik niet lang over na te denken. Ik merk nu zelf wat een fijn gevoel het is als je van iets 100% op aan kunt.”

”Buiten het feit dat ik het meestal erg naar mijn zin had bij banen via RAS, vond ik het met name fijn dat ik alles online kon checken. Met een drukke studie en veel nevenactiviteiten had ik overdag vaak geen tijd om op mijn gemak met hun kantoor te bellen. Maar omdat ik 24/7 inzage had in alle belangrijke zaken, was dat ook niet nodig.”

”Bij RAS heb ik gratis mijn groot rijbewijs kunnen halen zodat ik in een buschauffeurspool mee kon draaien. Autorijden is mijn lust en mijn leven. En banen waar je een hele dag achter het stuur zit, die heeft Recruit genoeg! Super relaxed geld verdienen dus. Als hiker heb ik in elk denkbaar merk kunnen rijden. Nou ja. Bijna elk merk…”

”Dankzij Recruit kan ik niet alleen leuk bijverdienen tijdens mijn studententijd. Ik heb inmiddels ook geleerd dat als je werkt er bepaalde verantwoordelijkheden om de hoek komen kijken. Dat was in het begin nog wel eens lastig vanaf donderdag tot en met zondag. Ze hebben me ook daarin goed opgevoed. Leuk bedrijf, leuke mensen. Bijbaan = Recruit a Student.”

”Toen ik bij Recruit a Student in Breda binnen kwam lopen, stond ik al twee maanden ingeschreven bij andere uitzendbureaus. Het klinkt misschien overdreven, maar het voelde meteen als een warm bad. Binnen een week was ik aan het werk. Ik heb bij RAS geleerd wat ik leuk vind om te doen én wat ik absoluut NIET leuk vind. RAS is onlosmakelijk met mijn studententijd verbonden.”

Referenties Werkgevers

”In 2012 hebben wij voor het eerst kennis gemaakt met de dienstverlening van Recruit a Student. Er ontstond een piek bij de administratie en een student van Recruit a Student heeft gezorgd dat wij ons weer konden houden met waar we goed in zijn, namelijk gemeenten adviseren op het gebied van vastgoed en grondzaken. Omdat de kwaliteit van de student boven verwachting was, hebben we deze ook ingezet bij onze advieswerkzaamheden. Dat bracht ons op het idee om ook voor nieuwe opdrachten bij gemeenten studenten in te zetten, naast onze ervaren adviseurs voor het iets ‘eenvoudigere’ werk. Dit is al tweemaal erg goed bevallen en beide studenten zijn inmiddels bij ons in dienst. Wat voor mij het onderscheid maakt met andere uitzendbureaus, is de informele manier van samenwerking. Eerst samen bekijken wat je nodig hebt, welke studenten zijn beschikbaar en daarna komen de zakelijke afspraken wel!”

Marian Mulder (Metafoor Vastgoed en Software)

”Wij waren op zoek naar gastvrouwen/receptionisten en kwamen via Business Open in contact met Recruit a Student. Wat wij vroegen werd geleverd en zelfs meer dan dat. Binnen één week werden ons diverse voorgeselecteerde kandidaten gepresenteerd die aan ons profiel voldeden. Er werd vanuit RAS zeer betrokken en actief gereageerd. Wij zijn dan ook zeer tevreden over de kwaliteit van de dienstverlening en natuurlijk over de medewerkster die wij uiteindelijk hebben aangetrokken. Ook nadien laat RAS van zich horen en dat spreekt ons erg aan.”

Ad Jacobs (Golfclub de Turfvaert)

”Mooy Logistics, logistiek dienstverlener op het vlak van geconditioneerde opslag en transport, is in 2014 de samenwerking gestart met RAS, namelijk de vestiging te Breda, Hazeldonk. Als Mooy Logistics hadden wij de behoefte aan een ander type uitzendkracht met andere kwaliteiten. Met de inzet van de studenten van RAS hebben wij daar snel een slag mee kunnen slaan. De studenten zijn snel inzetbaar, werken constructief en denken mee om zo de kwaliteit van onze dienstverlening te verbeteren. De samenwerking van RAS verloopt goed en is open. Ze weten wat we nodig hebben en kunnen snel schakelen.”

Pytrik van Meurs (Mooy Logistics)

”Als één van de grootste assurantietussenpersonen van Nederland adviseren wij zakelijke en particuliere klanten over hun verzekeringen. RAS ondersteunt ons daarbij op een professionele en prettige manier. De medewerkers van RAS ontzorgen mij in de zoektocht naar flexibel inzetbare medewerkers tegen een prima prijs-kwaliteitverhouding.”

Paul Schoof (Zicht Risico- en Verzekeringsadviseurs)

”Mobycon voert door het hele land verkeers- en vervoersonderzoeken uit voor veel verschillende klanten. Mobycon heeft een eigen pool met oproepkrachten die veel werk voor ons uitvoeren. Op het moment dat wij eigen mensen tekort komen, schakelen wij Recruit a Student in.. Recruit a Student zorgt er dan voor dat de lege plekken worden ingevuld door betrouwbare en gemotiveerde studenten. De afgelopen jaren is er een goed contact ontstaan tussen de medewerkers van Recruit a Student en Mobycon. Dit zorgt naast de zakelijke kant van de samenwerking ook soms voor een leuk en informeel gesprek. Dit kan ik erg waarderen.”

Michel Felkers (Mobycon B.V.)

”Avis Autoverhuur, gevestigd op Schiphol, werkt nu vijf jaar naar volle tevredenheid samen met Recruit a Student. Zij weten inmiddels als geen ander wat Avis onder ‘we try harder’ verstaat. Dit blijkt dagelijks uit de betrokkenheid, professionaliteit en service gerichtheid van de organisatie en hun werknemers.”

Gijs Rive (Avis Budget Autoverhuur)

”Recruit a Student is voor Markteffect de ideale partner voor flexibel personeel. De communicatie is erg prettig en doordat zij al hun uitzendpersoneel persoonlijk kennen, is de kwaliteit altijd goed. Misschien kan ik het nog het beste als volgt samenvatten: ik zeg: DOEN!”

Michael Petit (Markteffect)

”MannaertsAppels Advocaten werkt al jaren met Recruit a Student. We zijn zeer te spreken over de goede kandidaten die zij leveren, als ook de mogelijkheid om via payrolling hun eigen kandidaten in te zetten. Onze cliënten stellen terecht hoge eisen aan MannaertsAppels. Om dit waar te kunnen maken, werken we alleen met professionele leveranciers. Recruit a Student maakt het waar en is daarom voor ons een zeer gewaardeerde relatie.”

Luc Oomen (MannaertsAppels Advocaten)

”De samenwerking met Recruit a Student Eindhoven is zeer prettig. Wij hebben er een niet alledaagse vraag neergelegd, waarop zij met een goede oplossing zijn gekomen. Eén van de redenen dat wij bij Recruit a Student terecht zijn gekomen, is dat wij in de software ontwikkeling zitten en dat ICT studenten hierin veelal ver ontwikkeld zijn. Zo ook degene die wij nu inlenen. De communicatie is ook prettig en flexibel.”

Machiel Keet (Gere’geld)

”Sinds 1999 doe ik regelmatig een beroep op Recruit a Student. De flexibele uitzendkrachten waarover RAS beschikt hebben een kwalitatief hoog niveau en tonen de juiste instelling. De contacten en bezoeken van RAS medewerkers verlopen altijd op een zeer constructieve wijze. RAS weet wat ik als leidinggevende vraag van de flexmedewerkers, en weet hier goed op in te spelen.

John van Beckhoven (Geodis Logistics)