Recruit a Student - het talent van morgen vandaag in huis.

Recruit a Student

Omdat een ècht leuke studententijd geld kost...

 

Bij Recruit a Student vind je de studentenbaan die jou op het lijf geschreven is!


Zoek hier direct tussen alle vacatures!

Senior Staffing

​Senior Staffing

Senior Staffing is een onderdeel van Recruit a Student. Zij bemiddelen tussen werkgevers en ervaren werknemers. De motivatie, kennis en ervaring, de flexibele inzetbaarheid en het financiële voordeel maakt dat ervaren uitzendkrachten zeer aantrekkelijke werknemers zijn voor werkgevers. 

Door de kandidaten in te zetten via Senior Staffing, heeft uw bedrijf geen ziekterisico of contractverplichting. Naast het uitzenden bieden wij aan om de payroll te verzorgen, waarbij het in veel gevallen zeer interessant is om bijvoorbeeld oud-medewerkers in te zetten die wegens het bereiken van de 65-jarige leeftijd moeten stoppen met fulltime werken. Voor meer informatie check dan de website van Senior Staffing.


​Contact

Mocht u zich willen inschrijven of contact met ons op willen nemen, dan kan dat door gebruik te maken van onderstaande gegevens.

Senior Staffing
Ginnekenweg 32
4818 JG Breda

Telefoon: 088-5220063
Mail: info@seniorstaffing.nlWil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je dan nu in bij Recruit a Student! 

De apps van Recruit a Student

Poolmanager 
Met de Poolmanager app kan je eenvoudig en snel je werkagenda bekijken, je beschikbaarheid doorgeven en reageren op de nieuwste vacatures.MY Recruit
Met MY Recruit verdien je beloningen voor het aandragen van nieuwe collega’s! Dus ken jij vrienden, familie, klasgenoten of andere kennissen die op zoek zijn naar een (bij)baan en wil je er zelf nog wat aan verdienen? Download dan MY Recruit!

De Recruit a Student APP

Recruit a Student

Volg ons

  • Volg Recruit a Student op Facebook
  • Volg Recruit a Student op Instagram
  • Volg Recruit a Student op LinkedIn
  • Volg Recruit a Student op Twitter
     © 2018 Recruit a Student | Algemene voorwaarden |  Privacy statement | Sitemap |   Website generator door Fleximaal NV - design: Puurvorm.nl   Probleem met de pagina melden