Deze website maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over ons cookiebeleid klik hier


Omdat een écht leuke studententijd geld kost...

Recruit a Student voor jouw perfecte studentenbaanZoek hier direct tussen alle vacatures!

Senior Staffing

​Senior Staffing

Senior Staffing is een onderdeel van Recruit a Student. Zij bemiddelen tussen werkgevers en ervaren werknemers. De motivatie, kennis en ervaring, de flexibele inzetbaarheid en het financiële voordeel maakt dat ervaren uitzendkrachten zeer aantrekkelijke werknemers zijn voor werkgevers. 

Door de kandidaten in te zetten via Senior Staffing, heeft uw bedrijf geen ziekterisico of contractverplichting. Naast het uitzenden bieden wij aan om het online uitzenden te verzorgen, waarbij het in veel gevallen zeer interessant is om bijvoorbeeld oud-medewerkers in te zetten die wegens het bereiken van de 65-jarige leeftijd moeten stoppen met fulltime werken. Voor meer informatie check dan de website van Senior Staffing.


​Contact

Mocht u zich willen inschrijven of contact met ons op willen nemen, dan kan dat door gebruik te maken van onderstaande gegevens.

Senior Staffing
Ginnekenweg 32
4818 JG Breda

Telefoon: 088-5220063
Mail: info@seniorstaffing.nlWil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je dan nu in bij Recruit a Student! 

Handige tools van Recruit a Student

Online agenda
Snel kijken wanneer je staat ingeroosterd, eenvoudig je beschikbaarheid doorgeven en reageren op de nieuwste vacatures. Je regelt het bij ons met één app.


Leuke collega's
Collega\’s maken het werk leuk en de allerleukste collega’s komen natuurlijk uit je eigen netwerk. Daar belonen wij je dankbaar voor want met MY Recruit verdien je cadeaus als je vrienden, familie, klasgenoten of andere kennissen aandraagt. Lees hier meer over de MY Recruit app.

Recruit a student foto

     © 2019 Recruit a Student | Privacy statement | Sitemap |   Website generator door Fleximaal NV - design: Puurvorm.nl   Probleem met de pagina melden