Studentchauffeur

Ben jij nog aan het studeren? En rijd je graag rond in auto’s? Dan heeft Recruit a Student leuke vacatures voor jou openstaan. Wanneer je minimaal één jaar je rijbewijs hebt, kun je in aanmerking komen om een echte studentchauffeur te worden. Op dit moment hebben wij veel vacatures openstaan bij verschillende grote internationale autoverhuurbedrijven, maar ook bij lokale autodealers. Als studentchauffeur bezit je over een ov-jaarkaart, zo kun je auto’s ophalen en weer terug met de trein of door naar de volgende pick-up. Recruit a Student is de ideale stap voor jou om een bijbaan te vinden als studentchauffeur.

Dus ben jij een Hbo- of wo-student met een ov-jaarkaart en een rijbewijs, schrijf je dan nu in.

Studentprivéchauffeur

Altijd al betaald bob willen zijn in een mooie auto? Naast een studentchauffeur zoekt Recruit a Student nu ook een student-privéchauffeur! De bedoeling is dat je mensen ophaalt en weer thuisbrengt. Dit zijn vaak mensen die thuiskomen van een feestje, aan gezelligheid zal het dus niet ontbreken. Net als voor de studentchauffeur is het voor deze baan verplicht om minimaal één jaar je rijbewijs te hebben en in bezit te zijn van een ov-jaarkaart. Na het thuisbrengen zul je namelijk weer met het openbaar vervoer naar huis moeten. Klinkt dit als de perfecte baan voor jou? schrijf je dan snel in en bekijk onze vacatures.

Zoek je een bijbaan naast je studie?

Bekijk vacatures

Recruit a Student

Recruit a Student is een uitzendbureau voor studenten en is opgestart in 1999. Het team van Recruit a Student is dagelijks bezig om starters en studenten te helpen aan een bijbaan. Dit doet Recruit a Student erg secuur door een goede werving en selectie. Het team zorgt ervoor dat ze de juiste studenten bij het juiste bedrijf plaatsen. Ze kijken hiervoor naar jou als student, wat vind je leuk, waar ben je goed in, en waar liggen je specialiteiten. Vervolgens kijken ze bij welk bedrijf jij het beste past. Weet je nog niet goed wat voor bijbaan je zoekt? Recruit a Student kan jou altijd helpen aan een baan. We hebben veel aanbod van verschillende vacatures in alle branches. Recruit a Student heeft veel vacatures openstaan in zowel de zakelijke- als de financiële dienstverlening, techniek, ICT, logistiek en automotive. Er zit dus altijd wel een bijbaan tussen waar jij je in kan vinden. Wanneer je je inschrijft in onze studentenpool kom je terecht in onze database. Zodra wij een baan vinden waarvan wij denken dat die bij je past, nemen we zo snel mogelijk contact met je op! Wil jij graag relevante werkervaring opdoen in een branche waar jij jezelf graag in ziet werken? Schrijf je dan nu in.

Studenchauffeur zijn in jouw stad?

  • Studentchauffeur Amsterdam
  • Studentchauffeur Breda
  • Studentchauffeur Brussel
  • Studentchauffeur Eindhoven
  • Studentchauffeur Enschede
  • Studentchauffeur Den Haag
  • Studentchauffeur Rotterdam
  • Studentchauffeur Rijswijk
  • Studentchauffeur Tilburg
  • Studentchauffeur Utrecht