Deze website maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over ons cookiebeleid klik hier

Hét talent van morgen, vandaag in huis!

Nu een flexibele en ambitieuze studentenkracht. Straks de topper die u zoekt? 
Regio

Student inhuren

Het grootste voordeel wat het inhuren van studenten met zich mee brengt is hun flexibiliteit. Zo zijn zij veel minder afhankelijk van reguliere werktijden. Veel van onze studenten werken zelfs liever in weekende, avonden en vroege ochtenden omdat dit minder problemen oplevert met hun studie. U kunt voor elk moment studenten aanvragen. U geeft simpelweg door waar, wanneer en hoeveel studenten u nodig heeft. Wij zorgen vervolgens dat de perfecte kandidaten voor u klaar staan. Dit kan zowel fulltime, parttime als voor losse klussen. Bij Recruit a Student is een student inhuren altijd volledig flexibel.

​Getalenteerde studenten

Bij Recruit a Student zien wij het ook als onze verantwoordelijkheid om onze studenten mogelijkheden te bieden om zichzelf te ontwikkelen. Daarom werken wij graag met opdrachtgevers die studenten zoeken in een studiegerelateerde functie. Dit is namelijk niet alleen voor de student een kans om zich te ontwikkelen. Ook voor u kan dit voordelen opleveren. Zo kan een van onze studenten een kritische blik geven op de werkwijze van uw bedrijf. In veel sectoren sluipen er over de jaren gewoontes in die door veteranen van de sector als gewoon gezien worden. Door een student met een frisse blik naar uw bedrijf te laten kijken kunnen zij helpen deze gewoontes te herkennen. Dit kan u goede inzichten geven om uw bedrijf ook in de toekomst modern en effectief te houden.

Als u onze studenten de kans geeft om dit aan u te bewijzen zullen zij uiterst gemotiveerd zijn om zich te ontwikkelen. Dit helpt niet alleen de student verder, maar zorgt ook voor u voor een effectieve en hardwerkende kandidaat. Doordat wij studenten plaatsen met een studie gerelateerd aan de werkzaamheden is hun kennis op niveau en kunnen zij al na een korte inwerkperiode een meerwaarde bieden aan uw bedrijf. Daarom is een student inhuren via Recruit a Student altijd een zeer waardevolle toevoeging voor uw bedrijf.

Een database van 20.000 studenten in heel Nederland en België. 

Recruit a Student heeft een unieke database van hoogopgeleide studenten. Met jarenlange ervaring en landelijke dekking vinden wij voor uw onderneming altijd de perfecte match. (Tijdelijk) personeel of kennis tekort? Wij vinden voor ieder probleem de juiste oplossing. Neem contact met ons op of vul het formulier in en wij bellen u terug. 

Hoe dan verder:

1. Laat uw gegevens achter via het formulier
2. U wordt (vrijblijvend) gebeld door een accountmanager om uw (aan)vraag te bespreken. Er volgt, indien gewenst, een persoonlijk gesprek.
3. Een offerte wordt verzonden via de mail en na goedkeuring van de offerte gaan wij voor u aan de slag om te werven.
4. Iedere uitvraag is anders, maar één ding komt altijd overeen. U betaalt alleen wanneer er ook daadwerkelijk gewerkt is. NO cure No PAY. 

Wat wilt u doen?


Diensten

Recruit a Student levert niet alleen uitzendkrachten van het hoogste niveau. Als betrouwbare, allround HR-partner, geven wij u graag advies en bieden een oplossing op maat. De volgende diensten voeren wij graag voor u uit:Meer informatie

Via Recruit a Student kunt u op zeer flexibele basis een student inhuren. U bepaalt zelf met welke frequentie u de student inhuurt en u kunt de student precies inplannen zoals u wenst. De getalenteerde studenten van Recruit a Student zijn zowel op fulltime-, parttime-, als oproepbasis inzetbaar en ook voor een eenmalige opdracht kunt u eenvoudig een student inhuren.

DE VOORDELEN

Recruit a Student uitzendkrachten met lage kosten Snelle communicatie
Recruit a Student gedrevenuitzendkrachten 24/7 bereikbaar
Recruit a Student uitzendkrachten met laag risico Landelijke dekking
Recruit a Student tijdwinst met uitzendkrachten Gedreven uitzendkrachten
Recruit a Student uitzendkrachten regelt inhuur en ontslag Betrouwbaar
     © 2019 Recruit a Student | Privacy statement | Sitemap |   Website generator door Fleximaal NV - design: Puurvorm.nl   Probleem met de pagina melden