Vakantiekrachten

Bent u opzoek naar studenten die uw team kunnen komen versterken in vakantieperiodes? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze database beschikt over een groot aantal studenten die in de vakanties graag extra willen bijverdienen. Zij zijn in deze periodes erg flexibel en zijn gemotiveerd om aan de slag te gaan. Dankzij onze grote database hebben wij altijd een student die binnen uw bedrijf past.

Onze studenten

De studenten die voor Recruit a Student werken beschikken minimaal over hbo-denkniveau. De studenten kunt u inzetten als oproep, tijdelijke of vaste krachten. Het inhuren van studenten bij Recruit a Student kan ook in de toekomst voordelen voor uw onderneming hebben. Zo kunt u jonge studenten ervaring op laten doen binnen uw organisatie, of studenten die bijna of net klaar met hun studie door laten groeien binnen uw organisatie.

Meer informatie

Heeft u interesse, maar wilt u graag meer informatie? Dan kunt u onze recruiters direct telefonisch bereiken, of het contactformulier via de button hieronder aanvragen. Zij kunnen u de gewenste informatie direct verstrekken en eventuele vragen voor u beantwoorden. Mocht u direct een offerte willen aanvragen? Dan kan dat door het offerteformulier op deze pagina in te vullen.

Contact opnemen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wilt u meer informatie? Vraag een contactverzoek aan via de button =>

contact opnemen >>

Hoe kunt u vakantiekrachten inhuren?

Bent u opzoek naar een student die in vakantieperiodes uw team komt versterken? U kunt bij Recruit a Student vrijblijvend informatie aanvragen over de tarieven en de werkwijze die wij hanteren. Wij zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk een reactie terug krijgt. De kracht van Recruit a Student is dat wij een uitzendkracht leveren die bij u en uw bedrijf/organisatie past. Doordat wij beschikken over een grote database studenten kunnen wij snel leveren. Kortom, voor studenten, starters en young professionals zit u bij Recruit a Student aan het juiste adres.

Bekijk ook: