Studenten bijbaan

Ben jij op zoek naar een leuke studenten bijbaan? Dan kan Recruit a Student jou van dienst zijn! Wij werken met verschillende gerenommeerde opdrachtgevers uit verschillende sectoren zoals bijvoorbeeld de zorg, financiën, dienstverlening en nog veel meer. Daarnaast proberen wij altijd een bijbaan voor je te vinden die aansluit op je opleiding om je meer ervaring op te laten doen in de branche en je kennis te laten maken met de werkgevers in deze branche.

Onze vacatures

Wij werken met verschillende werkgevers die altijd op zoek zijn naar nieuw personeel. Met de meeste werkgevers werken wij al voor een langere periode en zij weten dus wat ze van onze studenten kunnen verwachten. Namelijk enthousiaste gemotiveerde studenten die netjes rijden en zich aan de afspraken houden. Wij garanderen deze werkgevers dat onze studenten dit doen en om deze reden zijn zij erg flexibel in de werktijden en uren.

Meer informatie

Heb je interesse, maar wil je graag meer informatie? Dan kun je onze recruiters direct telefonisch bereiken, of het contactformulier hiernaast invullen. Zij kunnen je de gewenste informatie direct verstrekken en eventuele vragen voor je beantwoorden. Mocht je direct onze openstaande vacatures willen bekijken? Dan kan dat door op de onderstaande button te klikken

Contact opnemen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

bekijk onze actuele vacatures door op de button te klikken!

vacatures

Een studenten bijbaan via Recruit a Student

Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan? Recruit a Student is altijd up-to-date met de nieuwste vacatures. Doordat jij zelf jouw dagen en uren in kan plannen, is het werken erg flexibel. Hierdoor is het makkelijk te combineren met jouw studie. Bij een van onze werkgevers doe je veel relevante werkervaring op waarmee jij jezelf kan onderscheiden van jouw studiegenoten.

Daarnaast zorgen wij altijd voor de perfecte match tussen student en bedrijf. Dit doen wij door na jouw inschrijving een uitgebreid intakegesprek met jou te voeren, om te weten te komen waar jouw interesses liggen en in welk vakgebied jij graag wilt doorgroeien. Zo maken wij zowel jou als het bedrijf blij!

Doordat wij een groot aanbod aan vacatures hebben, kan je worden ingezet op verschillende opdrachten. Hierdoor leer je verschillende bedrijven kennen en bouw je een groot netwerk op. Zo kan je naast je vaste bijbaan via ons nog extra uren maken wanneer je meer tijd hebt. Daarnaast werk je met verschillende medestudenten waardoor je nieuwe vrienden ontmoet.

Wij bieden jou ook ondersteuning bij het solliciteren. Doordat wij precies weten wat onze opdrachtgever zoekt, kunnen we jou helpen met de formulering van jouw cv en ons advies telefonisch toelichten. Ook zouden wij jou tips kunnen geven over punten waar je op zou moeten letten tijdens een sollicitatiegesprek. Wil je nu al graag geholpen worden bij je sollicitatiebrief, gesprek of cv? Bekijk dan onze Tips & Tricks.

Wil jij graag leuk, flexibel, afwisselend studentenwerk en doe je graag relevante werkervaring op? Schrijf je dan nu gratis in en blijf op de hoogte van onze nieuwste vacatures.

Voordelen van werken bij Recruit a Student

check Flexibele werktijden
check Relevante werkervaring
check Bedrijven leren kennen
check Afwisselend werk
check Veel vacatures op één plaats