Recruit a Student Amsterdam

Het motto van Recruit a Student? Het talent van morgen vandaag in huis! Wij kennen onze opdrachtgevers, onze studenten en onze stad. We zijn gespecialiseerd in het plaatsen van studenten bij de juiste bedrijven. Dit doen wij door een goede werving en selectie. Zo kunnen wij garanderen dat we snelle, flexibele, intelligente en leergierige werkstudenten leveren. Sinds 1999 zijn wij al in veel verschillende branches actief en  daardoor hebben wij genoeg kennis van onze markt. Al jaren helpen wij meerdere ondernemingen in Amsterdam aan geschikte kandidaten. We staan in de startblokken om ook uw onderneming goed van dienst te kunnen zijn.

Geïnteresseerd in onze actuele vacatures?

Bekijk vacature

icoon huisBrouwersgracht 41A
1015 GB Amsterdam


Robert Maaskant

Franchise ondernemer

T: 06 – 53 36 70 40
E: robert.maaskant@recruitastudent.nl

Edgar de Weerdt

Accountmanager

T: (088) 522 00 60
E: edgar@recruitastudent.nl

 

Renee van Brakel

Accountmanager

T: (088) 522 00 60
E: renee@recruitastudent.nl

 

 

 

Ruud de Groot

Franchise ondernemer

T: (088) 522 00 61
E: ruud@recruitastudent.nl

Quinten van Chaar

Accountmanager

T: (088) 522 00 60
E: quinten@recruitastudent.nl

 

Filip Krikke

Junior accountmanager

T: (088) 522 00 60
E: amsterdam@recruitastudent.nl

 

Neem direct contact met ons op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Als eerste op de hoogte zijn van de leukste vacatures? Schrijf je gratis in!

Ja, ik wil me inschrijven!

Studentenuitzendbureau Amsterdam

Ons studenten-uitzendbureau Amsterdam weet precies welke studenten in deze stad op zoek zijn naar werk, en op welke vacatures hun unieke kwaliteiten aansluiten. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij bovendien wat voor werk studenten zoeken, en daarom kunnen wij te allen tijde de meest gemotiveerde werknemer voor u werven en selecteren. Mocht u de werving en selectie van uw kandidaten zelf in handen willen houden, maar wilt u af van de administratieve rompslomp, bekijk dan de mogelijkheden en voordelen van onze Payroll formule.

Ons studentenuitzendbureau Amsterdam zendt studenten uit van onder andere de Vrije UniversiteitInHollandHogeschool van Amsterdam en Universiteit van Amsterdam. Dit zijn dus studenten van een hbo of universitaire opleiding in Amsterdam. U kunt er dus vanuit gaan dat de studenten die wij bemiddelen verstand van zaken hebben en kwalitatief zeer geschikt zijn. We leveren studenten voor zowel een langere als korte periode. Ook leveren wij studenten in vrijwel alle branches. Zo zijn wij onder andere actief in de zorg, ICT, logistiek, automotive, techniek en de zakelijke of financiële dienstverlening. Wat voor personeel u dus ook zoekt, wij kunnen u altijd de juiste ondersteuning bieden. Doordat wij na de inschrijving van een student een goed intakegesprek houden, weten wij wat voor studenten we in onze database hebben. Onze studenten doen verschillende studies en elke student heeft dan ook zijn eigen kwaliteiten, verbeterpunten en interesses. We proberen onze studenten te plaatsen bij de juiste bedrijven. Vaak zijn dit bedrijven die zitten in het vakgebied waarin onze studenten een studie volgen. Zo kunnen onze studenten zich naast hun studie ook praktijk gericht ontwikkelen in het werkveld.

Wij halen studenten in huis met potentie. Wanneer u met uw organisatie er voor kan zorgen dat u een aantal werkstudenten binnen kunt halen die toegevoegde waarde leveren aan uw bedrijf, dan heeft dit voor de lange termijn een aantal voordelen. Een student kan namelijk in de vorm van een bijbaan starten en zich binnen uw organisatie door ontwikkelen. Wanneer een student zijn/haar studie dan heeft afgerond kan deze eventueel direct aan de slag gaan bij uw onderneming. U hoeft uw werknemer dan geen lange inwerkperiode meer te geven en op deze manier kost het u veel minder, namelijk de kosten die nodig zijn om een medewerker in te werken en de
kosten die u hebt voor het vinden van een starter. Denk hierbij ook aan de kosten die u kwijt bent aan tijd: tijd is geld!

Wie weet groeit een van onze flexkrachten wel uit tot een toekomstig medewerker in uw bedrijf! Recruit a student Amsterdam haalt voor u het talent van morgen vandaag in huis!

Maar wanneer zet u nu een werkstudent in? Veel bedrijven hebben last van afwisselende drukke periodes. Soms ligt het even stil en heeft u overbezetting van uw personeel en het andere moment stromen de orders binnen en zit u met onderbezetting. Recruit a Student kan u hierbij helpen door een werkstudent te leveren. Deze werkstudenten zijn flexibel inzetbaar en u zit er niet aan vast. Alleen op  momenten wanneer u wat meer handjes kunt gebruiken, of wanneer u last heeft van langdurige ziekte van een van uw medewerkers kunt u een werkstudent inzetten.

Daarnaast heeft een werkstudent het voordeel dat u meer rendement kunt halen uit uw vaste werknemers. De afgelopen jaren is de werkdruk door bezuinigen en ontslagen in veel bedrijven verhoogd. Steeds meer taken komen hierdoor te liggen bij professionals binnen een organisatie. Doordat deze professionals hierdoor ineens een veel groter takenpakket krijgen, komen ze niet meer toe aan hun eigen werkzaamheden. Wanneer u dan een hard werkende, snelle en intelligente werkstudent inhuurt, kan deze de werkdruk van de professionals verlagen. De werkstudent neemt taken over van de professionals waardoor zij zich weer kunnen gaan richten op de dingen waar ze goed in zijn.

Daarnaast is een werkstudent veel goedkoper dan een werknemer. Een student studeert nog en heeft daarnaast een bijbaantje. Met een bijbaan verdien je nog geen hoog salaris. Je bent voor een werkstudent dus minder geld kwijt dan voor een reguliere werknemer. Dit betekent natuurlijk niet dat een werkstudent minder productief is dan een werknemer. Een werkstudent wil later graag geld verdienen en wil dan ook graag relevante werkervaring opdoen tegen een wat lager salaris.

Een werkstudent inhuren is de manier om getalenteerde werknemers die nog studeren of bijna klaar zijn met hun studie naar uw organisatie te halen. Talentvolle werknemers zijn lastig te vinden. Recruit a Student verlost u van de tijd die u moet steken in het vinden van de juiste werknemers. Door een goed werving en selectie programma kunnen wij de juiste studenten vinden voor uw bedrijf. Zo kunt u meer tijd besteden aan uw takenpakket, en minder tijd aan het vinden van werknemers. Daarnaast heeft uw organisatie in een later stadium minder moeite bij het vinden van starters en young professionals.

Dus heeft u vaak last van drukke periodes en zit u dan met onderbezetting? Heeft u te maken met een te groot takenpakket of is er door langdurige ziekte een werknemer uitgevallen? Heeft u hierdoor studentenwerk uit te besteden in Amsterdam? Wij kennen de studenten die van uw werkzaamheden hun bijbaan willen maken! Bent u geïnteresseerd? Neem direct contact met ons op, laat u terugbellen, vraag vrijblijvend een offerte aan of kom een keer bij ons langs. Wij hebben al meerdere ondernemingen in Amsterdam aan geschikte kandidaten geholpen en hopen ook u en uw onderneming goed van dienst te kunnen zijn!