Recruit a Student Apeldoorn

Recruit a Student kent zijn opdrachtgevers, studenten en stad. Wij plaatsten dagelijks studenten bij passende bedrijven. Door ons goede werving en selectie programma kunnen wij u garanderen dat wij snelle, flexibele en intelligente werkstudenten leveren die graag relevante werkervaring op willen doen binnen uw bedrijf en die zich daar 100% voor inzetten. Al jaren helpen wij ondernemingen in Apeldoorn aan geschikte kandidaten. Wij staan in de startblokken om ook uw bedrijf goed van dienst te kunnen zijn.

Geïnteresseerd is onze actuele vacatures?

Bekijk vacatures

icoon huis

Hoofdstraat 41
7311 JT Apeldoorn


Edgar de Weerdt

Accountmanager

T: 06 – 14 18 71 82
E: edgar@recruitastudent.nl

Mark van Leeuwen

Accountmanager

T: (088) 522 00 10
E: mark@recruitastudent.nl

Laura Rijnsburger

Accountmanager

T: 06 – 14 18 71 82
E: laura@recruitastudent.nl

 

 

Neem direct contact met ons op:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Als eerste op de hoogte zijn van de leukste vacatures? Schrijf je gratis in!

Ja, ik wil me inschrijven!

STUDENTENUITZENDBUREAU APELDOORN

Ons studentenuitzendbureau Apeldoorn weet wat voor studenten in Apeldoorn op zoek zijn naar een bijbaan. Studenten komen terecht in onze studentpool wanneer zij zich inschrijven. De studenten waarmee wij werken zijn allemaal hbo of universitair opgeleid en doordat wij een goede intake houden met deze studenten, weten wij dat wij getalenteerde studenten hebben in onze database. Recruit a Student garandeert dan ook dat zij studenten uitzenden met unieke kwaliteiten en die kwalitatief zeer geschikt zijn.

Elke student heeft zijn/haar sterke punten waarin hij/zij onderscheidend is en elke student heeft zijn/haar zwakke punten waarin hij/zij zich graag wil ontwikkelen. Recruit a Student bestaat sinds 1999, wat wil zeggen dat wij al lang in het vak zitten. Hierdoor weten wij naar wat voor werk studenten op zoek zijn. Studenten willen graag een studiegerelateerde bijbaan waarin ze ook echt iets kunnen leren. Hierdoor weten wij dat we ten allen tijden de meest gemotiveerde studenten uitzenden. Naast het uitzenden en detacheren van studenten doen wij ook het werven en selecteren van studenten.

In ons werving en selectie proces houden wij uitvoerige gesprekken met onze kandidaten waardoor wij weten of de kandidaat geschikt is voor uw bedrijf. Uiteindelijk bent u natuurlijk degene die bepaalt welke kandidaat u beter wilt leren kennen en daarom kijkt u gedurende het proces natuurlijk over onze schouders mee. Onze database met uw vakkennis is een garantie voor een snel en efficiënt werving en selectie traject.

Mocht u de werving en selectie van uw kandidaten zelf in handen willen houden, maar wilt u af van de administratieve rompslomp, bekijk dan de mogelijkheden en voordelen van onze payroll formule.
Onze payrollformule houdt in dat we gedurende 130 weken verplichtingen die u heeft overnemen. Zo maken wij de arbeidscontracten en loopt u ook geen risico met ziekteverzuim: u vindt op uw factuur alleen de werkelijk gewerkte uren terug. Daarnaast kun u 24/7 inloggen op onze payroll IT-oplossing om uw gegevens te kunnen zien.
Wanneer u een ondernemer bent met een goed lopend bedrijf, is het erg belangrijk dat u een uitgebalanceerd personeelsbestand heeft. Een bedrijf heeft vaak last van afwisselende drukke periodes. Wanneer het wel eens tegen zit met de orders, zit u met medewerkers niet niets omhanden hebben, en in drukke periodes zit u met onderbezetting van uw personeel. Zo blijft u  in onregelmatige periodes switchen van een uitgebalanceerd team, naar een te groot team en weer naar een  te klein team. Ons studentenuitzendbureau Apeldoorn biedt hiervoor de perfecte oplossing. U kunt bij ons een werkstudent inhuren voor zowel een korte als een langere periode. Deze werkstudenten huurt u in wanneer u wat extra handjes kunt gebruiken en u hoeft onze kandidaten alleen maar te betalen voor de werkelijk gewerkte uren. Wij kunnen u helpen aan snelle, flexibele en intelligente flexkrachten. Mensen met potentie en misschien zelfs wel met een mooie toekomst als medewerker binnen uw bedrijf! Wij halen voor u het talent van morgen vandaag in huis!

Doordat er de laatste jaren veel krapte is op de arbeidsmarkt worden studenten onzeker over hun toekomst. Studenten  twijfelen of zij na hun studie wel aan een baan kunnen komen met een vast contract en of zij wel genoeg geld gaan verdienen. Studenten willen zich daarom graag bewijzen in het echte bedrijfsleven. Zij willen laten zien waar ze sterk in zijn en zich doorontwikkelen om zich later te kunnen onderscheiden van hun studiegenoten. Wanneer u een werkstudent inhuurt, haalt u eigenlijk in een vroeg stadium een talent naar uw organisatie. Onze werkstudent krijgt de kans zijn talent in het bedrijfsleven te ontwikkelen.

Een werkstudent inhuren brengt voordelen ten opzichte van de kosten met zich mee. Een student werkt om relevante werkervaring op te doen in de vorm van een bijbaan. Een bijbaan verdient nog geen hoog salaris. U bent dus veel minder geld kwijt aan een werkstudent met een bijbaan dan aan een werknemer met een vast salaris. Daarnaast kan een student die na verloop van tijd een studie heeft afgerond, direct aan de slag bij uw onderneming zonder dat er een lange inwerkperiode nodig is. U bespaart op deze manier inwerk kosten voor een nieuwe medewerker.

Onze werkstudenten willen graag relevante werkervaring opdoen binnen uw bedrijf! Heeft u wat extra handjes nodig of heeft u personeel te kort door langdurige ziekte? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan. Heeft u nog vragen of wilt u graag een persoonlijke afspraak met ons maken, dan kun u het bel me terug formulier invullen op onze website. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!
Wij hebben al meerdere bedrijven in Apeldoorn aan goede kandidaten geholpen, en hopen ook u en uw onderneming goed van dienst te kunnen zijn!