Recruit a Student Breda (HQ)

Recruit  a Student Breda haalt voor u het talent van morgen vandaag in huis! Doordat wij onder onze studenten een goede werving en selectie houden en onze studenten allemaal hbo of universitair zijn opgeleid, kunnen we u garanderen dat we studenten leveren die kwalitatief sterk zijn en verstand van zaken hebben. Wij helpen al sinds 1999  verschillende ondernemingen  met het vinden van de perfecte werkstudent. Ook u helpen wij graag!

Geïnteresseerd in onze actuele vacatures?

Bekijk vacatures

icoon huisGinnekenweg 32
4818 JG Breda


Jaap Dietz

Directeur

T: 088 – 522 00 76
E: jaap@recruitastudent.nl

 

Lyke Kemps – Messelink

Management Assistente

T: 088 – 522 00 03
E: lyke@recruitastudent.nl

 

Marije Nieuwenhuijze

Accountmanager

T: 088 – 522 00 76
E: marije@recruitastudent.nl

 

Camiel Naus

Accountmanager

T: 088 – 522 00 76
E: camiel@recruitastudent.nl

 

Lisa de Graaf

Junior Accountmanager

T: 088 – 522 00 76
E: lisalisa@recruitastudent.nl

 

Leonie Kegel

Administratie

T: 088 – 522 00 92
E: leonie@recruitastudent.nl

 

Nicky Basstein

Online marketeer

T: 088 – 522 00 76
E: nicky@recruitastudent.nl

 

Megan Heij

Online Marketeer

T: 088 – 522 00 76
E: megan@recruitastudent.nl

 

 

Remco Beijer

Directeur

T: 088 – 522 00 76
E: remco@recruitastudent.nl

 

Cindy van Rijckevorsel

Accountmanager

T: 088 – 522 00 76
E: cindy@recruitastudent.nl

 

Gina van den Broek

Accountmanager

T: 088 – 522 00 76
E: gina@recruitastudent.nl

 

Thomas Tuerlings

Junior Accountmanager

T: 088 – 522 00 76
E: thomas@recruitastudent.nl

 

marieke

Marieke Steffens

Administratie

T: 088 – 522 00 93
E: marieke@recruitastudent.nl

 

Kaylee Sanchez

Ondersteuning administratie

T: 088 – 522 00 76
E: kaylee@recruitastudent.nl

 

Karlijn Sprangers

Online Marketeer

T: 088 – 522 00 76
E: karlijn@recruitastudent.nl

 

Teun van der Werd

Online Marketeer

T: 088 – 522 00 76
E: teunrecruitastudent@gmail.com

 

 

 

Neem direct contact met ons op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Als eerste op de hoogte zijn van de leukste vacatures? Schrijf je gratis in!

Ja, ik wil me inschrijven!

Studentenuitzendbureau Breda

 

Ons studentenuitzendbureau Breda weet precies welke studenten in deze stad op zoek zijn naar werk. Studenten hebben allemaal hun eigen unieke kwaliteiten, leerpunten en sterke punten en Recruit a Student Breda weet precies bij welke vacatures ze hun leerpunten kunnen verbeteren en waarbij hun kwaliteiten en sterke punten aansluiten. Doordat wij al sinds 1999 bestaan, hebben wij al jaren lang ervaring in de uitzendbranche. We weten wat voor werk studenten zoeken en daarom kunnen wij ten alle tijde de meest gemotiveerde werkstudenten voor u werven en selecteren.

In ons werving en selectie programma stellen wij u enkel kandidaten voor die wij uitvoerig hebben gesproken en getest. Tijdens dit proces kijkt u natuurlijk met ons mee, want uiteindelijk bent u degene die bepaald welke kandidaten u wilt zien werken en beter wilt leren kennen. Doordat wij een grote database met kandidaten hebben die we kunnen combineren met uw kennis voor het vak, kunnen wij u garanderen dat wij een snel en efficiënt werving en selectie traject kunnen uitvoeren. Heeft u de selectie van uw kandidaten liever zelf in handen, maar wilt u wel van de administratieve taken af? Dan bieden wij een goede payrollformule.

Met onze formule heeft u gedurende een periode van 130 weken geen ingewikkelde regelgeving, loonadministratie en arbeidsrechtelijke verplichtingen meer. Daarnaast maken wij voor u arbeidscontracten en loopt u geen risico meer met ziekteverzuim. Wanneer wij u een factuur opsturen, zult u dus ook alleen de werkelijk gewerkte uren terugzien. Ook bieden wij veel verschillende leuke acties  met onze payroll formule.

Ons studentenuitzendbureau Nederland zendt studenten uit van onder andere de NHTV, Avans Hogeschool en De Rooi Pannen. Dit zijn dus studenten van de beste opleidingen in Breda. Onze studenten zijn hbo of universitair opgeleid en zijn erg leergierig ingesteld. Doordat onze studenten goed zijn opgeleid, kunt u ervan uit gaan dat wij kwalitatief zeer geschikte werkstudenten leveren die verstand van zaken hebben. We leveren studenten in verschillende branches. Zo leveren wij studenten in de ICT, logistiek, automotive, zorg, techniek, zakelijke en financiële dienstverlening. Voor elk bedrijf in wat voor vakgebied dan ook kunnen wij personeel leveren. Wij kunnen u altijd de juiste ondersteuning bieden!

Maar wanneer zet u nu een werkstudent in? Veel bedrijven zitten vaak met onregelmatige periodes. Soms komt er even geen order binnen en zit u met overbezetting en het andere moment stromen de orders binnen en heeft u last van onderbezetting. Een werkstudent inhuren is dan de oplossing! Onze studenten zijn voor een lange of korte termijn inzetbaar, flexibel en harde werkers.

Onze werkstudenten zijn erg gedreven. Veel bedrijven denken dat studenten niet even productief zijn als een werknemer, maar dit is juist het tegenovergestelde. Doordat er de laatste tijden veel krapte is op de arbeidsmarkt, moeten studenten hun beste beentje voorzetten. Ze moeten juist alles geven om een streepje voor te krijgen op hun studie-en leeftijdsgenoten. Dit betekent dat een werkstudent hard zal moeten werken en gedrevenheid zal moeten tonen. Hierdoor verhogen ze voor zichzelf de kans op een baan. Studenten zijn in deze tijden juist erg onzeker en vragen zichzelf af of ze later wel aan een vaste baan komen, of ze wel genoeg gaan verdienen en of ze wel een vast contract gaan krijgen. Hierdoor zijn ze juist gedreven om zich goed in te zetten in het bedrijfsleven. Onze studenten werken ook graag in het vakgebied waarin ze een studie volgen. Zo kunnen ze hun specialisaties laten zien, hun sterke punten ontwikkelen en hun zwakke punten verbeteren in de praktijk. Daarnaast bespaart u ook op kosten. Een bijbaan verdient nog geen hoog vast salaris en een medewerker wel.

Wanneer u besluit een werkstudent in te huren, haalt u in een vroeg stadium talent naar uw organisatie. Het talent krijgt de kans om zich als werkstudent op te werken en door te ontwikkelen. Daarnaast kan dit talent zich misschien wel door ontwikkelen naar een toekomstig medewerker in uw bedrijf! Zodra een student zijn of haar studie na verloop van tijd heeft afgerond, kan hij of zij direct aan de slag bij uw onderneming, zonder dat er een lange inwerkperiode nodig is. U bespaart op deze manier kosten voor het inwerken van een medewerker, maar ook voor het vinden van een starter. Wij halen voor u het talent van morgen vandaag in huis!

Daarnaast zorgt Recruit a Student Breda ook nog voor de perfecte match tussen bedrijf en student. Wanneer een student zich aanmeldt in onze studenten pool, houden wij een goed intakegesprek. Hierdoor weten we met wat voor studenten we te maken hebben. We weten dat ze leergierig, snel en flexibel zijn, hard werken en in welk vakgebied hun interesse ligt. Wat studenten in hun studie leren, willen ze graag toepassen in het bedrijfsleven. Hierdoor kunnen wij in wat voor branche dan ook de perfecte bijbaan vinden voor een student in het juiste bedrijf. Zo maken wij zowel de student als u blij!

Dus bent u opzoek naar een werkstudent of heeft u studentenwerk uit te besteden in Breda?Onze studenten willen graag relevante werkervaring op doen en van uw taken hun bijbaan maken. Bent u benieuwd naar wat een werkstudent kost? Dan kunt u het direct tarief berekenen formulier invullen op onze website. Zo krijgen wij een beeld van uw wensen en kunnen we u een voorstel mailen. Dit is geheel gratis en u zit nergens aan vast. U kunt ons natuurlijk ook laten terugbellen om vragen te beantwoorden of een persoonlijke afspraak te maken. Ook kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen of  kom een keer bij ons langs. Al jaren lang helpen wij als studentenuitzendbureau Breda verschillende ondernemingen in Breda aan geschikte kandidaten. Wij hopen natuurlijk ook u en uw onderneming goed van dienst te kunnen zijn!