Recruit a Student Den Haag

Geïnteresseerd in onze actuele vacatures?

Bekijk vacatures

Robbert Blokland

Accountmanager

T: 088 – 522 00 70
E: robbert@recruitastudent.nl

Mark van Leeuwen

Accountmanager

T: 088- 522 00 70
E: mark@recruitastudent.nl

Neem direct contact met ons op:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Als eerste op de hoogte zijn van de leukste vacatures? Schrijf je gratis in!

Ja, ik wil me inschrijven!

Studentenuitzendbureau Den Haag

Recruit a Student Den Haag is gespecialiseerd in het uitzenden en detacheren van studenten op hbo en universitair niveau in de omgeving van Den Haag, het Westland, Rijswijk, Zoetermeer, Delft en Leiden. Wanneer u op zoek bent naar de standaard uitzendkrachten bent u bij Recruit a Student niet aan het juiste adres. Wij specialiseren ons helemaal in het talent van morgen. Oftewel, het uitzenden en detacheren van studenten met het oog op de toekomst. Naast het inhuren van studenten kunt u ook starters en young professionals inhuren bij Recruit a Student.

WAAROM RECRUIT A STUDENT?

Het verschil tussen Recruit a Student Studenten Uitzendbureau Den Haag en andere uitzendbureaus is dat wij kandidaten leveren die net iets meer brengen dan de gemiddelde uitzendkracht. Wij zeggen ook wel dat onze studenten echte visitekaartjes zijn voor uw onderneming. Het niveau van onze kandidaten brengt mee dat ze minder inwerktijd nodig hebben, flexibel inzetbaar zijn en tevens een aanwinst kunnen zijn voor de toekomst van uw onderneming.

HBO EN UNIVERSITAIRE STUDENTEN

Recruit a Student bemiddelt alleen hbo en universitaire studenten voor onze opdrachtgevers. Bent u op zoek naar kandidaten met een ander profiel? Dan is Recruit a Student niet de juiste partij. Vanuit onze vestiging in het centrum van Den Haag werkt ons team dagelijks hard om alle vacatures van onze opdrachtgevers invulling te geven.