Recruit a Student Eindhoven

Recruit a Student is gespecialiseerd in het plaatsen van studenten bij de juiste bedrijven. Al sinds 1999 zijn wij actief in de uitzendbranche en wij weten dan ook naar wat voor werk studenten opzoek zijn. Wij kunnen voor uw bedrijf het talent van morgen vandaag in huis halen! Onze studenten zijn flexibele, geïnteresseerde en gemotiveerde studenten die graag relevante werkervaring opdoen binnen uw organisatie. Al jaren lang helpen wij verschillende ondernemingen aan werkstudenten en dit doen wij met veel plezier. Natuurlijk hopen wij ook u goed van dienst te kunnen zijn!

Geïnteresseerd in onze actuele vacatures?

Bekijk vacature

icoon huisBergstraat 11
5611 JX Eindhoven


Stephanie van Knippenberg -Kreukniet

Accountmanager

T: 088 – 522 00 40
E: stephanie@recruitastudent.nl

 

Susan van Oostenhout

Accountmanager

T: (088) 522 00 40
E: susan@recruitastudent.nl

 

 

Ewa Hendriks

Accountmanager

T: 088 – 522 00 40
E: ewa@recruitastudent.nl

 

 

Gaby van der Heijden

Junior accountmanager

T: 088 – 522 00 40
E: gaby@recruitastudent.nl

 

 

Neem direct contact met ons op:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Als eerste op de hoogte zijn van de leukste vacatures? Schrijf je gratis in!

Ja, ik wil me inschrijven!

Studentenuitzendbureau Eindhoven

Ons studentenuitzendbureau Eindhoven weet precies welke studenten in deze stad op zoek zijn naar werk en op welke vacatures hun unieke kwaliteiten aansluiten. Wij zenden voornamelijk studenten uit van onder andere de Technische Universiteit Eindhoven, Fontys Hogescholen en Hotelschool Tio. Wij kunnen u daarom garanderen dat we studenten uitzenden die verstand van zaken hebben en gemotiveerd zijn.

Doordat wij in veel verschillende branches actief zijn, hebben wij voor elk bedrijf een passende werkstudent. Recruit a Student Eindhoven is onder andere actief in de techniek, automotive, ICT, logistiek, zorg, financiële en zakelijke dienstverlening. In wat voor branche uw bedrijf zich bevindt, maakt dus niks uit: wij kunnen u in elke branche en voor een korte of langere periode werkstudenten leveren.

Recruit a Student is al sinds 1999 actief in de uitzendbranche en wij weten dan ook naar wat voor werk studenten op zoek zijn. Wij kunnen dan ook ten alle tijden de meeste gemotiveerde kandidaten voor u werven en selecteren. Wij stellen u alleen kandidaten voor die wij hebben getest en uitvoerig hebben gesproken. Uiteindelijk kijkt u natuurlijk wel over onze schouders mee. U bent namelijk degene die gaat beslissen wie u beter wilt leren kennen en met wie u wilt gaan werken.
Uw vakkennis in combinatie met onze database is een garantie voor een snel en efficiënt werving en selectie traject, voor een meer dan concurrerende  prijs. Wilt u toch graag de werving en selectie zelf in handen houden, maar wilt u wel af van alle administratieve taken? Bekijk dan de mogelijkheden en voordelen van onze payroll formule.

Al onze studenten hebben unieke kwaliteiten. Ze zijn leergierig en hebben veel interesse in het vakgebied waarin ze ook een studie volgen. Wij proberen dan ook een werkstudent te plaatsen bij een bedrijf wat werkzaam is in het vakgebied waarin de student een studie volgt. Zo kunnen onze werkstudenten zich naast hun studie ook praktijk gericht ontwikkelen en veel relevante werkervaring op doen in het echte bedrijfsleven. Dit is voor zowel de student als voor uw bedrijf een voordeel. Maar waarom zou je nou een werkstudent inzetten?

De laatste jaren is door bezuiniging en ontslagen de werkdruk in veel organisaties erg verhoogd. Hierdoor komen steeds meer taken te liggen bij de professionals binnen een organisatie. Op deze manier hebben professionals binnen een organisatie veel minder tijd te besteden aan hun eigen prioriteiten. Wanneer u een werkstudent koppelt aan een of meerdere professionals, wordt de werkdruk verlaagt. Een werkstudent kan veel taken over nemen van professionals en zo kunnen professionals zich weer gaan focussen op hun eigen prioriteiten. Hiermee wordt de productiviteit verhoogd en verdient een werkstudent zichzelf snel en eenvoudig terug.

Daarnaast hebben we de laatste jaren ook last van krapte op de arbeidsmarkt. Hierdoor worden studenten onzeker over hun toekomst. Ze gaan zichzelf veel vragen stellen, Ga ik later wel genoeg geld verdienen? Kom ik na het afstuderen wel meteen aan werk? Doordat studenten zich deze vragen gaan stellen, willen ze zichzelf steeds meer bewijzen in het echte bedrijfsleven en zich onderscheiden van hun studiegenoten. Ze willen nu graag relevante werkervaring opdoen zodat ze meer kennis opdoen over het echte bedrijfsleven naast hun studie. Een werkstudent moet nog voet zetten in het vakgebied en wil zich om deze reden graag bewijzen. Dit geeft een werkstudent vaak de juiste motivatie  en houding voor het uitvoeren van opdrachten binnen uw bedrijf. Een positieve indruk maken zorgt immers voor waardige referenties in de toekomst.

Het voordeel wat een bedrijf uit een werkstudent kan halen, is dan ook een grote kostenbesparing. Omdat een werkstudent nog op school zit en daar veel leert, hebben zij vaak geen training of opleiding nodig binnen een bedrijf. Ook is het mogelijk dat werkstudenten specialisaties volgen binnen hun opleiding. Hierdoor heb je geen kosten aan het opleiden van een nieuwe medewerker. Doordat een werkstudent zich ook kan ontwikkelen binnen uw bedrijf en misschien kan doorgroeien als toekomstig medewerker, bespaart u ook kosten aan het vinden van een starter.

Een werkstudent aannemen is goedkoper als een medewerker omdat een werkstudent een bijbaan heeft naast zijn studie en een bijbaan verdient nooit zoveel als een vast hoog salaris. Daarnaast heeft u aan een werkstudent ook geen reiskostenvergoeding, omdat veel werkstudenten naast hun studie de gelegenheid krijgen om gratis te reizen door middel van een OV-jaarkaart.

Wanneer u besluit een werkstudent in te huren haalt u in een vroeg stadium talent naar uw organisatie. Het talent krijgt de kans om zich als werkstudent op te werken en door te ontwikkelen. Dus hebt u extra handjes nodig in drukke periodes en heeft u taken openstaan? Wij hebben een database vol met studenten die van deze taken hun bijbaan zouden willen maken! U kunt gratis een offerte aanvragen op onze website. Na een snelle, maar grondige inventarisering van uw vraag biedt Recruit a Student een oplossing op maat. Maakt u graag een persoonlijke afspraak of heeft u nog vragen? Dan kun u ons altijd laten terugbellen. Al jaren lang helpen wij verschillende ondernemingen aan werkstudenten en dit doen wij met veel plezier. Natuurlijk hopen wij ook u goed van dienst te kunnen zijn!