Recruit a Student Enschede

Recruit a Student Enschede haalt graag voor u het talent van morgen vandaag in huis! Dit kunnen wij doen doordat wij studenten in onze database hebben waarvan we weten dat ze een goede werkmentaliteit hebben. Ze zijn leergierig en willen zich ontwikkelen in een vakgebied waarin ze een studie volgen. Al jaren helpen wij met veel succes verschillende ondernemingen. Wij hopen u ook met succes te kunnen helpen!

Geïnteresseerd in onze actuele vacatures?

Bekijk vacature

Neem direct contact met ons op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Als eerste op de hoogte zijn van de leukste vacatures? Schrijf je gratis in!

Ja, ik wil me inschrijven!

Studentenbureau Enschede

Ons studentenuitzendbureau Enschede is al sinds 1999 actief in de uitzendbranche. Dagelijks melden zich nieuwe studenten aan in onze studentenpool. Met veel plezier zenden wij onze studenten uit aan bedrijven. Na dat een student zich in heeft geschreven, houden wij een intakegesprek. Hierdoor weten we dat we met enthousiaste studenten werken die verstand van zaken hebben en graag ervaring willen opdoen in het bedrijfsleven.

De afgelopen jaren is er veel krapte op de arbeidsmarkt en studenten komen dan ook minder makkelijk aan een baan. Hier zijn ze zich zeker wel van bewust en daardoor zijn ze ook onzeker geworden. Studenten willen zich gaan bewijzen in het bedrijfsleven  en ze willen zich onderscheiden van hun leeftijdsgenoten. Hierdoor zullen zij zich in het bedrijfsleven dus ook zeker wel inzetten. Veel ondernemingen denken dat een werkstudent minder productief is dan een vaste medewerker, maar dit is zeker niet waar. Juist doordat studenten de laatste jaren onzeker zijn over hun toekomst, willen ze graag meewerken in het bedrijfsleven en daar zichzelf ontwikkelen. Ze doen graag naast hun studie ook praktijk ervaring op.

Onze studenten zijn allemaal hbo of universitair opgeleid en komen onder andere van de Universiteit Twente en Saxion Hogeschool. Deze studenten zoeken het liefst een bijbaantje die gerelateerd is aan hun studie. Wij proberen dan ook de prefecte match te maken tussen bedrijf en student. Doordat wij in veel verschillende branches actief zijn kunnen wij voor iedere student een passend bijbaantje vinden. Zo zijn wij bijvoorbeeld actief in de ICT, zorg, techniek, automotive, logistiek, zakelijke en financiële dienstverlening. Voor elke onderneming hebben wij dus wel een student klaarstaan.

Wij kunnen voor u altijd de beste werkstudenten werven en selecteren. Doordat wij een grote unieke database hebben opgebouwd in de afgelopen jaren, gevuld met potentiele werknemers, kunnen wij u garanderen dat we studenten leveren met een goede werkmentaliteit. We weten wat onze studenten kunnen en waar hun interesse liggen. Dit scheelt u een hoop kostbare tijd in uw zoektocht naar de perfecte kandidaat voor een openstaande functie. Wij stellen u alleen kandidaten voor waarvan wij kunnen garanderen dat ze hard werken en gemotiveerd zijn. Tijdens het werving en selectie proces kijkt u natuurlijk wel met ons mee. Uiteindelijk zal u natuurlijk degene zijn die gaat beslissen met wie u wilt werken. Doordat wij uw kennis van het vak kunnen combineren met onze database, kunnen wij garanderen dat we snel en efficiënt werven en selecteren en dat voor een meer dan concurrerende prijs.

Veel ondernemingen hebben last van onregelmatige en drukke periodes. Als een bedrijf draait zoals het hoort te draaien is er niks aan de hand. Maar als er even een periode geen orders binnen komen en de werknemers niks omhanden hebben, zit u met overbezetting. En zodra er een moment komt dat de markt ineens weer aantrekt en de orders binnen stromen, zit u met onderbezetting. Dit allemaal leidt tot enorme stress. Een werkstudent inhuren kan deze stress en problemen verminderen. Wij helpen u namelijk aan studenten die voor een korte of langere periode beschikbaar zijn. Onze werkstudenten zijn snelle, intelligente, hard werkende en flexibel inzetbare studenten die potentie hebben en misschien zelfs wel een mooie toekomst als medeweker binnen uw onderneming.

Wanneer u besluit een werkstudent in te huren haalt u in een vroeg stadium talent naar uw organisatie. Het talent krijgt de kans om zich als werkstudent op te werken en door te ontwikkelen. Op deze manier halen wij voor u  het talent van morgen vandaag in huis!

Daarnaast heeft het inhuren van een werkstudent ook het grote voordeel dat u bespaart op kosten; namelijk de kosten die u heeft op het vinden van gedreven medewerkers, die bovendien geen kennis hebben van u bedrijf. En de kosten die u kunt besparen voor het inwerken van een nieuwe medewerker. Wanneer een student namelijk in de vorm van een bijbaan start in uw bedrijf en zich binnen uw onderneming kan door ontwikkelen naast zijn of haar studie, kan deze student na het afronden van zijn of haar studie direct aan de slag bij uw bedrijf, zonder dat hiervoor een lange inwerkperiode nodig is.

Naast het uitzenden en werven en selecteren van studenten heeft Recruit a Student Enschede ook een payrollformule. Deze payrollformule is de perfecte oplossing voor bedrijven die door de bomen het bos niet meer zien door hun administratieve taken. Met onze payrollformule houden wij gedurende 130 weken al uw administratieve taken bij. We doen voor u de arbeidscontracten, loonadministratie, arbeidsrechtelijke verplichtingen en nog veel meer. Met onze payroll IT-oplossingen kunt u 7 dagen per week 24 uur per dag uw gegevens zien. Met Recruit a Student portal kunt u direct inzage krijgen in de volledige kosten voor de periode en heeft u beschikking over managementinformatie.

Recruit a Student doet ook stagebemiddeling voor bedrijven. Met onze stagebemiddeling kunnen we voor u de perfecte kandidaat regelen voor de invulling van uw stageplaats. We kijken naar wat een bedrijf verwacht van een student en wat de behoeften en wensen van het bedrijf zijn. Uw onderneming staat voor ons centraal. Nadat we uw behoefte en wensen weten, gaan we opzoek naar de perfecte stage kandidaat. Doordat wij een landelijke dekking hebben en veel praktijk ervaring hebben,  kunnen wij voor u de beste kandidaten regelen. Wij garanderen dan ook dat onze kandidaten de  kenmerken  hebben die u verlangt binnen uw bedrijf. Ook zorgen wij dat onze studenten passen binnen uw bedrijfscultuur. Daarnaast begeleiden wij de kandidaten intensief tijdens hun stage. Hierdoor bespaart u natuurlijk een hoop tijd!

Bent u opzoek naar een werkstudent? Wij kunnen u snelle, flexibele en intelligente werkstudenten leveren. Wanneer u meer duidelijkheid wilt over het inhuren van een werkstudent, vragen heeft, of graag een persoonlijke afspraak wilt maken kunt u altijd het bel-met-terug formulier invullen op onze website. Eén van onze recruiters neemt dan zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ook gratis een offerte aanvragen. Na een grondige inventarisering van uw vraag zullen wij u een passend advies terug mailen.