Recruit a Student Flevoland

Recruit a Student is gespecialiseerd in het plaatsen van studenten bij de juiste bedrijven. Al sinds 1999 zijn wij actief in de uitzendbranche en wij weten dan ook naar wat voor werk studenten opzoek zijn. Wij kunnen voor uw bedrijf het talent van morgen vandaag in huis halen! Onze studenten zijn flexibele, geïnteresseerde en gemotiveerde studenten die graag relevante werkervaring opdoen binnen uw organisatie. Al jaren lang helpen wij verschillende ondernemingen aan werkstudenten en dit doen wij met veel plezier. Natuurlijk hopen wij ook u goed van dienst te kunnen zijn!

Geïnteresseerd in onze actuele vacatures?

Bekijk vacatures

icoon huis P.J. Oudweg 4
1314 CH Almere


Denise Ketelaar

Franchise ondernemer

Remco Breet

Franchise ondernemer

Neem direct contact met ons op:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Als eerste op de hoogte zijn van de leukste vacatures? Schrijf je gratis in!

Ja, ik wil me inschrijven!

Studenten uitzendbureau Flevoland

Ons studentenuitzendbureau Flevoland brengt dagelijks studenten, die op zoek zijn naar werk, in contact met bedrijven. We weten precies welke unieke kwaliteiten van de student aansluiten op de vacatures en door onze ervaring weten wij wat voor werk de studenten zoeken. Zo kunnen wij altijd gemotiveerde studenten voor u werven en plaatsen.

Recruit a Student Flevoland is op dagelijkse basis bezig met het zoeken en plaatsen van studenten bij bedrijven. Onze studenten uit Flevoland komen onder andere van het Windesheim Almere, Aeres Hogeschool Dronten, Hogeschool van Amsterdam en het ROC Flevoland. Onze studenten zijn MBO, HBO of universitair opgeleid. U kunt ervanuit gaan dat wij studenten leveren die kwalitatief goed zijn en weten wat ze doen. Daarnaast zijn ze zowel parttime als fulltime beschikbaar en wij leveren studenten in alle branches, bijvoorbeeld in de logistiek, ICT, zorg, techniek, automotive en zakelijke of financiële dienstverlening. Naar wat voor student u ook op zoek bent, wij bieden u altijd de juiste student aan!

Studenten schrijven zich in voor onze studentenpool en komen terecht in onze database. Elke student heeft zijn zwakke en sterke punten; Recruit a Student wil graag dat zij hun zwakke punten verbeteren en hun sterken punten toepassen in het bedrijfsleven. Door een goede werving en selectie leveren wij studenten met een juiste werkmentaliteit. Onze studenten zijn snel, flexibel, ambitieus en leergierig. Al onze studenten willen graag relevante werkervaring opdoen en dan met name in het vakgebied wat aansluit bij hun studie.

Waarom een student? Een student heeft meerdere voordelen! Studenten zijn flexibel en passen hun beschikbaarheid doorgaans aan op hun studierooster, ze pakken de werkzaamheden snel op en ze willen graag leren en werkervaring opdoen. Door een leerzame bijbaan, die aansluit bij hun studie, vergroot de student de kans op een goede baan aanzienlijk. Mede hierdoor kunt u volledige inzet van de student verwachten.

Door de groeiende economie begrijpen wij goed dat ook bij u de werkdruk is toegenomen. Waarom zou u het talent van morgen, vandaag geen kans willen geven binnen uw bedrijf? De professional die al bij u in dienst is, kunt u koppelen aan de student met de meest up-to-date theoretische kennis. Zo kan de professional zich focussen op alle andere werkzaamheden.

Wanneer u besluit een student in te huren, haalt u in een vroeg stadium talent naar uw organisatie. Een student krijgt de kans zijn talenten te ontwikkelen en zich te plaatsen in het bedrijfsleven. Hier heeft u in een later stadium profijt van, want deze ingehuurde student kan een potentiële professional binnen uw bedrijf worden.

Wilt u graag de werving en selectie van uw studenten zelf in handen houden, maar wilt u wel af van de administratieve taken? Dan bieden wij u de juiste oplossing met onze payroll formule. Deze payroll formule houdt in dat wij gedurende 130 weken uw verplichtingen zoals arbeidscontracten, loonadministratie en arbeidsrechtelijke verplichtingen uit handen nemen. Daarnaast loopt u geen risico met ziekteverzuim. Op de toegezonden factuur staan alleen de daadwerkelijk gewerkte uren. Met onze payroll IT-oplossingen zijn uw gegevens 7 dagen per week, 24 uur per dag beschikbaar. Met uw persoonlijke login kunt u inloggen op de Recruit a Student portal en kunt u met één klik direct inzage krijgen in de totale periodieke kosten en heeft u beschikking over alle managementinformatie. Daarnaast heeft onze payrollformule ook wat leuke extra’s; u kan gratis gebruik maken van onze vacaturesite StudentZoektBaan.nl, zonder extra kosten kunt u personeel werven, u kunt gebruik maken van onze vestigingen, u wordt indien nodig snel face-to-face geholpen en u krijgt een korting op onze uitzendtarieven.

Dus komt u af en toe handen te kort of bent u op zoek naar nieuw talent? Recruit a Student Flevoland is hiermee de juiste partner. Wij plaatsen getalenteerde, gemotiveerde en ambitieuze studenten die graag van uw taken hun bijbaan maken! Wilt u een kostenindicatie? Op de website kunt u het direct-tarief-berekenen formulier invullen. Als wij een beeld hebben van uw wensen en behoeftes, kunnen wij u een passend (geheel vrijblijvend) voorstel sturen. Natuurlijk kunt u ook direct contact met ons opnemen. U kunt ook een contactverzoek invullen, zodat wij u bellen, wanneer het u uitkomt.

Wij brengen u graag het talent van morgen, vandaag bij u in huis!