Recruit a Student Groningen

Recruit a Student plaatst dagelijks gemotiveerde en getalenteerde hbo/wo studenten bij passende bedrijven. Het doel van Recruit a Student is om studenten te helpen aan een studiegerelateerde bijbaan. Zo kunnen studenten relevante werkervaring op doen naast hun studie in een bedrijf waarin hun interesses liggen. Wij hebben een goed werving en selectie programma waardoor wij garanderen dat we flexibele  en gemotiveerde studenten leveren die verstand hebben van zaken. Al sinds 1999 helpen wij dagelijks verschillende bedrijven aan geschikte werkstudenten. Ook uw onderneming helpen wij graag!

icoon huisZuidvliet 16
8921 BL Leeuwarden


Jantina Bleijinga

Franchise ondernemer

T: 088 522 00 58
E: jantina@recruitastudent.nl

Folkert Brouwer

Accountmanager

T: 088 522 00 58
E: folkert@recruitastudent.nl

Merel Hoitinga

Accountmanager

T: 088 522 00 58
E: merel@recruitastudent.nl

Wilko de Vreeze

Franchise ondernemer

T: 088 522 00 58
E: wilko@recruitastudent.nl

Coen Wolterink

Accountmanager

T: 088 522 00 58
E: coen@recruitastudent.nl

Direct contact met ons opnemen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

STUDENTENUITZENDBUREAU GRONINGEN

Recruit a Student is een uitzendbureau dat zich richt op het uitzenden van hbo/wo getalenteerde studenten. Recruit a Student is gevestigd in heel Nederland; zo heeft het ook een studentenuitzendbureau in Groningen. Ons studentenuitzendbureau Groningen plaatst dagelijks studenten bij passende bedrijven. Wij zorgen ervoor dat studenten een studiegerelateerde bijbaan krijgen, waar ze veel ervaring op kunnen doen.

Doordat wij al jaren actief zijn in deze branche weten wij naar wat voor werk onze studenten op zoek zijn. Wij weten waar hun kwaliteiten liggen. Hierdoor kunnen wij de meest getalenteerde en leergierige studenten voor u selecteren. Doordat onze studenten hbo of wo zijn opgeleid, kunnen wij garanderen dat we getalenteerde studenten uitzenden die graag werkervaring op willen doen in het bedrijfsleven en daar ook inzet voor tonen.

Wij halen studenten in huis met potentie. Wanneer u met uw organisatie er voor kan zorgen dat u een aantal werkstudenten binnen kunt halen die toegevoegde waarde leveren aan u bedrijf dan heeft dit voor de lange termijn een aantal voordelen. Een student kan namelijk in de vorm van een bijbaan starten en zich binnen uw organisatie doorontwikkelen. Wanneer een student zijn/haar studie dan heeft afgerond, kan hij/zij eventueel direct aan de slag gaan bij uw onderneming. U hoeft uw werknemer dan geen lange inwerkperiode meer te geven en op deze manier kost het u veel minder, namelijk de kosten die nodig zijn om een medewerker in te werken en de kosten die u hebt voor het vinden van een starter. Denk hierbij ook aan de kosten die u kwijt bent aan tijd: tijd is geld! Wie weet groeit een van onze flexkrachten wel uit tot een toekomstig medewerker in uw bedrijf!

Maar wanneer zet u nu een werkstudent in? Veel bedrijven hebben last van afwisselende drukke periodes. Soms ligt het even stil en heeft u overbezetting van uw personeel en het andere moment stromen de orders binnen en zit u met onderbezetting. Recruit a Student kan u hierbij helpen door een werkstudent te leveren. Deze werkstudenten zijn flexibel inzetbaar en u zit er niet aan vast. Alleen op momenten wanneer u wat meer handen kunt gebruiken of wanneer u last heeft van langdurige ziekte van een van uw medewerkers, kunt u een werkstudent inzetten.

Daarnaast heeft een werkstudent het voordeel dat u meer rendement kunt halen uit uw vaste werknemers. De afgelopen jaren is de werkdruk door bezuinigingen en ontslagen in veel bedrijven verhoogd. Steeds meer taken komen hierdoor te liggen bij professionals binnen een organisatie. Doordat deze professionals hierdoor ineens een veel groter takenpakket krijgen, komen ze niet meer toe aan hun eigen werkzaamheden. Wanneer u dan een hard werkende, snelle en intelligente werkstudent inhuurt, kan deze de werkdruk van de professionals verlagen. De werkstudent neemt taken over van de professionals, waardoor zij zich weer kunnen gaan richten op de dingen waar ze goed in zijn.

Daarnaast is een werkstudent veel goedkoper dan een werknemer. Een student studeert nog en heeft daarnaast een bijbaantje. Met een bijbaan verdien je nog geen hoog salaris. U bent voor een werkstudent dus minder geld kwijt dan voor een reguliere werknemer. Dit betekent natuurlijk niet dat een werkstudent minder productief is dan een werknemer. Een werkstudent wil later graag geld verdienen en wil dan ook graag relevante werkervaring opdoen tegen een wat lager salaris.

Een werkstudent inhuren is de manier om getalenteerde werknemers die nog studeren of bijna klaar zijn met hun studie naar uw organisatie te halen. Talentvolle werknemers zijn lastig te vinden. Recruit a Student verlost u van de tijd die u moet steken in het vinden van de juiste werknemers. Door een goed werving en selectie programma kunnen wij de juiste studenten vinden voor uw bedrijf. Zo kunt u meer tijd besteden aan uw takenpakket dan aan het vinden van werknemers. Daarnaast heeft uw organisatie in een later stadium minder moeite bij het vinden van starters en young professionals.

Recruit a Student is in veel verschillende branches actief waardoor wij voor elke student wel een passende bijbaan kunnen vinden. Wij zijn zowel in de zakelijke als financiële dienstverlening actief, maar ook in branches als techniek, ICT, automotive en de zorg. In wat voor branche uw bedrijf zich dus bevindt, maakt niks uit. Wij kunnen voor u altijd een gemotiveerde student selecteren met unieke kwaliteiten.

Doordat wij studenten plaatsen bij een bedrijf waar zij relevante werkervaring kunnen op doen naast hun studie, bestaat er ook de mogelijkheid om door te groeien binnen dat bedrijf! Zo kunt u in een vroeg stadium talenten naar uw organisatie halen. Daarnaast heeft dit ook verschillende voordelen. Zo bespaart u kosten op het inwerken van een nieuwe medewerker of voor het vinden van een starter. Daarnaast bespaart u dit natuurlijk ook een hoop tijd en tijd is geld!

Naast het uitzenden en detacheren van studenten, doen wij ook aan werving en selectie, stagebemiddeling en payrolling voor bedrijven. Meer informatie hierover kunt u vinden op onze website.

Wij kennen de studenten die van uw werkzaamheden hun bijbaan willen maken! Bent u geïnteresseerd? Vraag dan gratis een offerte aan of laat ons terugbellen om uw vragen te beantwoorden of eventueel een persoonlijke afspraak te maken. Wij hebben al meerdere bedrijven  in Groningen aan geschikte werkstudenten geholpen, en hopen ook u en uw bedrijf goed van dienst te kunnen zijn!