Recruit a Student Rotterdam

Recruit a Student Rotterdam levert in verschillende branches flexibelle, snelle en ambitieuze studenten die graag relevante werkervaring op doen binnen bedrijven. Doordat wij al sinds 1999 actief zijn in de uitzendbranche, hebben wij kennis van ons vak en een grote database die bestaat uit getalenteerde werkstudenten. Wij hebben al meerdere ondernemingen in Rotterdam aan geschikte kandidaten geholpen, en hopen ook u en uw onderneming goed van dienst te kunnen zijn!

Geïnteresseerd in onze actuele vacatures?

Bekijk vacatures

icoon huisOostzeedijk beneden 219A
3061 VT Rotterdam


Mark van Leeuwen

Accountmanager

T: (088) 522 00 10
E: mark@recruitastudent.nl

Marije Nieuwenhuijze

Accountmanager

T: 088 – 522 00 10
E: marije@recruitastudent.nl

Leila Belkaid

Accountmanager

T: (088) 522 00 10
E: leila@recruitastudent.nl

Robbert Blokland

Accountmanager

T: (088) 522 00 10
E: robbert@recruitastudent.nl

 

 

Neem direct contact met ons op:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Als eerste op de hoogte zijn van de leukste vacatures? Schrijf je gratis in!

Als eerste op de hoogte zijn van de leukste vacatures? Schrijf je gratis in!

Studentenuitzendbureau Rotterdam

Ons studentenuitzendbureau Rotterdam plaatst dagelijks studenten bij verschillende bedrijven. Sinds 1999 is Recruit a Student actief in de uitzendbranche. We hebben dan ook genoeg kennis van ons vak en weten wat zowel bedrijven als studenten van ons verwachten. Recruit a Student doet naast het uitzenden van studenten ook werving en selectie, payroll en stage bemiddeling.

Met onze stage bemiddeling kunnen we voor u de perfecte kandidaat regelen voor de invulling van uw stageplaats. Doordat Recruit a Student Rotterdam de studenten en de kennis in huis heeft, kunnen wij deze perfecte kandidaat gegarandeerd voor u vinden. Dit vanwege de grote hoeveelheid nieuwe studenten die zich aanmelden in combinatie met het feit dat wij onze studenten goed kennen! Wij zoeken eerst uit met wat voor opdrachtgever we te maken hebben. We weten hierdoor wat voor bedrijf het is en waar hun wensen en behoeften liggen. Recruit a Student zet de opdrachtgever centraal. Vervolgens gaan we op zoek naar de perfecte stagiair/stagiaire. Doordat wij een landelijke dekking hebben en veel praktijkervaring, kunnen wij voor u de beste studenten regelen. Wij garanderen dan ook dat onze studenten unieke kwaliteiten, kenmerken en interesses bezitten die u verlangt binnen uw bedrijf. Ook zorgen wij dat onze studenten passen binnen uw bedrijfscultuur. Daarnaast begeleiden wij de kandidaten intensief tijdjes hun stage. Hierdoor bespaart u natuurlijk een hoop tijd.

Recruit a Student werkt met een goed werving en selectie programma. Recruit a Student heeft de afgelopen 10 jaar een unieke database opgebouwd, gevuld met potentiële werknemers. Wij weten wat onze studenten kunnen en dat ze een goede werkmentaliteit hebben. Dit scheelt een hoop kostbare tijd in uw zoektocht naar de perfecte kandidaat voor een openstaande functie. Wij stellen u alleen werkstudenten voor die wij goed hebben gesproken en hebben getest. Tijdens dat proces kijkt u natuurlijk wel met ons mee. Want u bent uiteindelijk de persoon die bepaalt welke werkstudenten u beter wilt leren kennen. Doordat uw kennis van uw vak wordt gecombineerd met onze database, kunnen wij garanderen dat we een snel en efficiënt werving en selectie traject kunnen leveren voor een meer dan concurrerende prijs.

Waar veel ondernemingen zich in vergissen, is dat studenten niet even productief zijn als medewerkers. Dit is juist het tegenovergestelde. Doordat er de laatste jaren veel krapte is op de arbeidsmarkt, zijn studenten onzeker geworden. Ze zijn onzeker over hun toekomst, of ze nog wel een baan krijgen en of ze wel veel geld gaan verdienen later. Hierdoor willen studenten zich juist bewijzen ten opzichte van hun studiegenoten en zijn ze extra gedreven in het werkveld. Ze willen naast hun studie zich graag ontwikkelen in het vakgebied wat hen aanspreekt. Ze willen hun unieke kwaliteiten laten zien en hun zwakte punten verbeteren in het echte bedrijfsleven.

Wanneer u er met uw organisatie voor kan zorgen een aantal werkstudenten binnen te halen die ook daadwerkelijk van toegevoegde waarde zijn, heeft dit voor de lange termijn voordelen. Een student kan namelijk in de vorm van een bijbaan starten en zich binnen uw organisatie doorontwikkelen tijdens zijn of haar studie. Zodra een student zijn of haar studie afrondt, zou hij of zij meteen aan de slag kunnen gaan bij uw bedrijf zonder dat hiervoor een lange inwerkperiode nodig is. Op deze manier bespaart u veel kosten en tijd. U heeft namelijk geen kosten aan het inwerken van een nieuwe medewerker of aan het vinden van een nieuwe starter.

Houdt u toch liever de werving en selectie van uw kandidaten zelf in handen, maar wilt u wel af van alle administratieve werkjes? Dan kan Recruit a Student onze payrollformule aanbieden. Met onze payrollformule houden wij gedurende een periode van 130 weken al uw administratieve werkjes bij, zoals arbeidscontracten, loonadministratie en arbeidsrechtelijke verplichtingen. Daarnaast loopt u ook geen risico met ziekteverzuim. Wij factureren namelijk alleen de uren die ook werkelijk gewerkt zijn. Met onze payroll IT-oplossingen kunt u 7 dagen per week 24 uur per dag uw gegevens zien. Met Recruit a Student-portal kunt u direct inzage krijgen in de volledige periode kosten en heeft u beschikking over managementinformatie.

Dagelijks zendt Recruit a Student Rotterdam getalenteerde werkstudenten uit bij verschillende bedrijven. Al onze werkstudenten hebben gevolg/ of volgen een HBO of Universitaire opleiding. Ons studentenuitzendbureau Rotterdam zendt studenten uit van onder andere de Hogeschool RotterdamInHolland en de Erasmus Universiteit. Wij kennen onze studenten en we weten dat we alleen gemotiveerde studenten in onze database hebben. We leveren studenten in veel verschillende branches. Zo zijn wij werkzaam in onder andere de techniek, ICT, zorg, automotive, logistiek, zakelijk en financiële dienstverlening. Voor elk bedrijf kunnen wij dus wel een werkstudent leveren.

Doordat de laatste jaren de werkdruk in veel bedrijven erg omhoog is gegaan, mede door bezuinigen en ontslagen, komen er steeds meer taken te liggen bij een professional in een organisatie. Op deze manier heeft deze professional veel minder tijd te besteden aan zijn eigen taken die de prioriteit hebben. Wanneer u een werkstudent zou koppelen aan een professional, wordt de werkdruk verlaagt en kan de werkstudent de taken die niet voor de professional bestemd zijn overnemen. Zo krijgt de professional alle tijd om zijn focus te leggen bij zijn eigen taken die prioriteit hebben.

Dus heeft u taken die u graag zou willen laten vervullen door een werkstudent? Wij kennen studenten die  van uw taken graag hun bijbaan maken! U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen op onze website. Heeft u nog vragen over een werkstudent dan kunt u het bel-me-terug formulier invullen op onze website. Wij bellen  u dan zo snel mogelijk terug om uw vragen te beantwoorden. Al jaren helpen wij succesvol verschillende bedrijven in Rotterdam. Wij staan te popelen om ook uw bedrijf goed van dienst te kunnen zijn!