Recruit a Student Tilburg

Al sinds 1999 is Recruit a Student Tilburg actief in de uitzendbranche. Doordat wij in deze jaren veel kennis hebben opgebouwd over ons vak, kunnen we u door onze goede werving en selectie snelle, intelligente en flexibele werkstudenten leveren. Wij halen voor u het talent van morgen vandaag in huis! Al jaren werken wij vertrouwt samen met verschillende ondernemingen in Tilburg. Graag maken wij ook kennis met uw bedrijf!

Geïnteresseerd in onze actuele vacatures?

Bekijk vacatures

icoon huisStationsstraat 29
5038 EC Tilburg


Linda Fait

Franchise ondernemer

T: 06 – 24 36 20 60
E: linda@recruitastudent.nl

 

Vera Teulings

Accountmanager

T: (088) 522 00 13
E: vera@recruitastudent.nl

Anouk van Gils

Accountmanager

T: (088) 522 00 13
E: anouk@recruitastudent.nl

Neem direct contact met ons op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Als eerste op de hoogte zijn van de leukste vacatures? Schrijf je gratis in!

Ja, ik wil me inschrijven!

Studentenuitzendbureau Tilburg

Ons studentenuitzendbureau Tilburg weet precies welke studenten in deze stad op zoek zijn naar werk. Wanneer studenten zich inschrijven komen ze terecht in onze database. Onze studenten komen onder andere van de Avans Hogeschool en Universiteit Tilburg. Dit betekent dat onze studenten hbo of universitair zijn opgeleid. Doordat wij een goed intakegesprek houden met onze studenten, weten we wat we in huis halen. Recruit a Student Tilburg kan dan ook garanderen dat we werkstudenten leveren die verstand van zaken hebben en kwalitatief zeer geschikt zijn.

Al onze studenten hebben sterke en zwakke punten en allemaal hun eigen unieke kwaliteiten. Doordat wij al vanaf 1999 in het vak zitten weten we wat voor werk studenten zoeken. Wij leveren dan ook, door onze goede werving en selectie, ten alle tijden de meest gemotiveerde werknemers voor uw bedrijf. Deze werving en selectie houdt in dat wij met onze kandidaten een uitvoerig gesprek hebben. Tijdens dit proces kijkt u over onze schouders mee. Want u bent  degene die uiteindelijk bepaalt welke kandidaten u nog beter wilt leren kennen. Uw vakkennis in combinatie met onze database is een garantie voor een snel en efficiënt werving en selectie traject. Mocht u de werving en selectie van uw kandidaten zelf in handen willen houden maar wilt u af van de administratieve rompslomp, bekijk dan de mogelijkheden en voordelen van onze payrollformule.

Onze payrollformule houdt in dat we gedurende 130 weken verplichtingen die u heeft overnemen. Zo maken wij de arbeidscontracten en loopt u ook geen risico met ziekteverzuim: u vindt op uw factuur alleen de werkelijk gewerkte uren terug. Daarnaast kun u 24/7 inloggen op onze payroll IT-oplossing om uw gegevens te kunnen zien.

Als manager of ondernemer is het hebben van een uitgebalanceerd personeelsbestand van belang. Als een bedrijf namelijk draait zoals het hoort te draaien is er niks aan de hand. Zodra het echter even tegenzit met de orders, word je wel eens moedeloos van de medewerkers die niets omhanden hebben. Als de markt plotseling weer aantrekt en die enorme order onverwachts binnenkomt, zit je met het volgende probleem; onderbezetting wat kan leiden tot stress. Zo ga je al snel in onregelmatige periodes van een uitgebalanceerd team, naar een te groot team en weer naar een  te klein team. Een werkstudent inhuren is dan een perfecte oplossing. Wij helpen u aan snelle, flexibele en intelligente flexkrachten; mensen met potentie en misschien zelfs wel met een mooie toekomst als medewerker binnen uw bedrijf! Wij halen voor u het talent van morgen vandaag in huis!

Dit is dan ook meteen een van de voordelen van een werkstudent. Studenten hebben minder ervaring dan een reguliere werknemer, maar dit betekent niet altijd dat een werkstudent minder potentie heeft dan een werknemer. Een werkstudent is zeker niet minder ambitieus of hardwerkend. In tegendeel zelfs; werkstudenten willen graag relevante werkervaring opdoen en hun vakkennis ontwikkelen in het echte bedrijfsleven. Studenten zijn onzeker over de toekomst. Dit komt doordat er de laatste jaren veel krapte is op de arbeidsmarkt. Ze vragen zich af of ze überhaupt nog wel een vaste baan krijgen met een contract en of ze later veel geld gaan verdienen. Hierdoor willen studenten zich gaan bewijzen in het bedrijfsleven en zich onderscheiden van hun studiegenoten. Wanneer u een werkstudent inhuurt, haalt u eigenlijk in een vroeg stadium een talent naar uw organisatie. Onze werkstudent krijgt de kans zijn talent in het bedrijfsleven te ontwikkelen.

Hier komen dan ook meteen twee voordelen ten opzichte van kosten bij kijken van een werkstudent inhuren. Een student werkt om relevante werkervaring op te doen in de vorm van een bijbaan. Een bijbaan verdient nog geen hoog salaris. U bent dus veel minder geld kwijt aan een werkstudent met een bijbaan dan aan een werknemer met een vast salaris. Daarnaast kan een student die na verloop van tijd een studie heeft afgerond, direct aan de slag bij uw onderneming zonder dat er een lange inwerkperiode nodig is. U bespaart op deze manier inwerkkosten voor een nieuwe medewerker.

Wij zorgen voor de perfecte match tussen bedrijf en student. Doordat wij een intakegesprek houden met studenten die zich inschrijven, weten we met wat voor studenten we werken. We weten dat ze intelligent, ambitieus, flexibel en harde werkers zijn. Elke student heeft zijn eigen passie en kwaliteiten. Vaak zoeken studenten een bijbaan in de branche waarin ze ook een studie volgen. Doordat wij in veel verschillende branches vacatures open hebben staan, kunnen wij voor elke bedrijf een passende werkstudent vinden die leergierig is en interesse heeft in uw bedrijf. Zo maken we zowel de student als u blij! Wij zijn actief is branches zoals de ICT, logistiek, techniek, zorg, automotive, financiële en zakelijke dienstverlening. Naar wat voor werkstudent u dus ook op zoek bent, wij kunnen u de perfecte werkstudent leveren.

Dus heeft u extra handjes nodig in afwisselende drukke periodes of heeft u studentwerk uit te besteden in Tilburg? Wij kunnen u de perfecte werkstudenten leveren. Onze werkstudenten zijn leergierig en ontwikkelen zich graag in uw bedrijf! U kunt direct contact met ons opnemen  of u laten  terugbellen voor vragen, meer duidelijkheid of een persoonlijke afspraak. Ook kunt u  vrijblijvend een offerte aanvragen, wij sturen u dan geheel gratis een passend advies terug.

Wij hebben al meerdere bedrijven in Tilburg aan goede kandidaten geholpen, en hopen ook u en uw onderneming goed van dienst te kunnen zijn!