Recruit a Student Utrecht

Sinds 1999 is Recruit a Student bezig met het plaatsen van studenten bij bedrijven. Onze database bestaat uit talentvolle studenten die graag relevante werkervaring willen op doen naast hun studie en het liefst in het vakgebied waarin ze een studie volgen. We zijn in veel verschillende branches actief en voor elke werkstudent hebben wij dus wel een passende bijbaan. Doordat onze studenten door een goede selectie gaan, kunnen wij garanderen dat we u werkstudenten leveren met een goede werkmentaliteit. Wij helpen met onze kennis al jaren lang verschillende ondernemingen met veel plezier. Wij hopen u ook te kunnen helpen!

icoon huisVondellaan 4
3521 GD Utrecht

Geïnteresseerd is onze actuele vacatures?

Bekijk vacature

Benjamin Engels

Franchise ondernemer

T: 06 – 31 95 54 32
E: benjamin@recruitastudent.nl

 

 

 

Toufik Fizazi

Accountmanager

T: (088) 522 00 30
E: toufik@recruitastudent.nl

 

 

Neem direct contact met ons op:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Als eerste op de hoogte zijn van de leukste vacatures? Schrijf je gratis in!

Ja, ik wil me inschrijven!

STUDENTENUITZENDBUREAU UTRECHT

Ons studentenuitzendbureau Utrecht brengt dagelijks studenten die op zoek zijn naar werk in contact met bedrijven. We weten precies op welke vacatures hun unieke kwaliteiten aansluiten en door onze jarenlange ervaring weten wij wat voor werk studenten zoeken. Hierdoor kunnen wij altijd gemotiveerde werkstudenten voor u werven en selecteren. Wilt u graag de werving en selectie van uw werkstudenten zelf in handen houden, maar wilt u wel af van de administratieve taakjes? Dan bieden wij u een mogelijke oplossing; onze payrollformule..

Deze payrollformule houdt in dat we gedurende 130 weken uw lastige verplichtingen zoals arbeidscontracten, loonadministratie en arbeidsrechtelijke verplichtingen uit handen nemen. Daarnaast heeft u ook geen risico met ziekteverzuim. U zal op de toegezonden factuur dus ook alleen de daadwerkelijk gewerkte uren vinden. Met onze payroll IT-oplossingen zijn uw gegevens 7 dagen per week, 24 uur per dag beschikbaar. Via het portal van Recruit a Student kunt u met één klik direct inzagen krijgen in de totale periodieke kosten en heeft u beschikking over de managementinformatie. Daarnaast heeft onze payrollformule ook wat leuke extra’s. Zo kunt u gratis gebruik maken van onze vacaturesite StudentZoektBaan.nl, zonder extra kosten kunt u personeel werven, u kunt gebruik maken van onze inloop vestigingen, u wordt indien nodig snel face to face geholpen en u krijgt een additionele korting op onze uitzendtarieven.

Wat Recruit a student Utrecht voornamelijk doet is het dagelijks zoeken en plaatsen van studenten bij bedrijven. Onze studenten uit Utrecht komen onder andere van Universiteit Utrecht en Hogeschool Utrecht. Onze studenten zijn dus hbo of universitair opgeleid. U kunt er dus vanuit gaan dat wij studenten leveren die kwalitatief goed zijn en weten wat ze doen. Onze werkstudenten zijn zowel parttime als fulltime beschikbaar en wij leveren studenten in veel verschillende branches. Wij zijn voornamelijk actief in de ICT, zorg, techniek, logistiek, automotive en zakelijk of financiële dienstverlening. Naar wat voor werkstudent u ook op zoek bent, wij kunnen u altijd de juiste werkstudent aanbieden.

Studenten schrijven zich in voor onze studentenpool en komen dan terecht in onze database. Elke student heeft zijn zwakke en sterken punten en Recruit a Student wil graag dat deze studenten hun zwakke punten verbeteren en hun sterken punten toepassen in het bedrijfsleven. Door een goede werving en selectie weten wij dat we studenten leveren met een goede werkmentaliteit. Onze studenten zijn snel, flexibel, ambitieus en leergierig aangelegd. Al onze studenten willen graag relevante werkervaring opdoen en dan vooral in het vakgebied wat aansluit bij hun studie. Wij plaatsen onze studenten dan ook bij het juiste bedrijf doordat wij weten waar hun interesse ligt.

Maar wanneer huur je nu een werkstudent in? Een werkstudent heeft meerdere voordelen. Een van deze voordelen is dat een werkstudent relatief weinig kost. Een voordeel van een student is dat deze vaak een bijbaantje zoekt voor naast zijn/haar studie. Een bijbaan verdient altijd minder dan een vaste baan met een hoog salaris. Een student doet graag relevante werkervaring op naast zijn studie, dus het is ook niet zo dat een werkstudent minder hard werkt en minder productief is dan een vaste werknemer. Studenten hebben zelfs een veel sterkere drang om goed te presenteren dan een werknemer met een vast contract. Veel studenten lopen tegenwoordig tegen onzekerheden aan. Ze vragen zich af of ze nog wel aan een baan komen wanneer ze hun studie hebben afgerond, of ze ooit wel genoeg geld gaan verdienen en of er kans is op een vast contract of dat ze de hele tijd zullen moeten switchen tussen banen. Studenten willen juist graag werken en ervaring op doen in het echte bedrijfsleven. Ze zullen zich hier 100% voor inzetten, ook omdat dit werk wel eens heel waardevol kan zijn voor hun cv.

De laatste jaren is door bezuiniging en ontslagen de werkdruk in veel organisaties erg verhoogd. Hierdoor komen steeds meer taken te liggen bij de professionals binnen de organisatie. Professionals hebben op deze manier veel minder tijd te besteden aan hun eigen belangrijke taken. Wanneer u een werkstudent koppelt aan een of meerdere professionals, wordt de werkdruk verlaagt. Doordat de werkstudent veel taken over kan nemen van de professionals, kunnen zij zich weer gaan focussen op hun eigen taken. Hiermee wordt de productiviteit verhoogd en verdient een werkstudent zichzelf snel en eenvoudig terug.

Wanneer u besluit een werkstudent in te huren, haalt u in een vroeg stadium talent naar uw organisatie. Een werkstudent krijgt hierdoor de kans zijn talenten door te ontwikkelen en zich omhoog te werken in het bedrijfsleven. Zo kan een flexkracht goed een toekomstig medewerker worden binnen uw bedrijf! Hierdoor kunt u ook nog eens veel kosten besparen op een werkstudent. U hoeft op deze manier namelijk geen inwerk kosten te betalen voor een medewerker en ook de kosten voor het vinden van gedreven, ervaren medewerkers, die bovendien geen kennis hebben van uw organisatie, zijn dan niet meer nodig.

Dus komt u af en toe handjes te kort en heeft u taken die u graag wilt uitbesteden aan een werkstudent? Recruit a Student Utrecht helpt u graag uit de brand. Wij kunnen getalenteerde, gemotiveerde en ambitieuze studenten vinden die graag van uw taken hun bijbaan willen maken! Bent u benieuwd naar wat een werkstudent kost? Op de website kunt u het direct-tarief-berekenen formulier invullen. Wij krijgen dan een beeld van u wensen en hiervoor kunnen wij u een voorstel mailen. U zit dan nergens aan vast en alles is geheel gratis. Natuurlijk kunt u ook direct contact met ons opnemen. Wanneer u vragen heeft, kunt u ons laten terugbellen en wij zullen dan zo snel mogelijk uw vragen beantwoorden. Ook kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij hebben al meerdere ondernemingen in Utrecht aan geschikte kandidaten geholpen, en wij hopen dat we ook u goed kunnen helpen!