Recruit a Student Zwolle

Het motto van Recruit a Student? Het talent van morgen vandaag in huis! Logisch dat we in de startblokken staan om kennis te maken.

icoon huis

Hoofdstraat 41
7311 JT Apeldoorn


anouk

Anouk van de Spreng

Accountmanager

T: 06 – 83 94 31 46
E: anouk@recruitastudent.nl

Geïnteresseerd in onze actuele vacatures?

Bekijk vacature

STUDENTENUITZENDBUREAU ZWOLLE

Ons studentenuitzendbureau Zwolle weet precies welke studenten in deze stad op zoek zijn naar werk en op welke vacatures hun unieke kwaliteiten aansluiten. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij bovendien wat voor werk studenten zoeken en daarom kunnen wij ten alle tijden de meest gemotiveerde werknemer voor u werven en selecteren. Mocht u de werving en selectie van uw kandidaten zelf in handen willen houden, maar wilt u af van de administratieve rompslomp? Bekijk dan de mogelijkheden en voordelen van onze Payroll formule.

Ons studentenuitzendbureau Zwolle zendt studenten uit van onder andere de artEZ, Hogeschool Windesheim en HBO Nederland. Dit zijn dus studenten van de beste opleidingen in Zwolle. U kunt er dus vanuit gaan dat de studenten die wij bemiddelen verstand van zaken hebben en kwalitatief zeer geschikt zijn. Ook leveren wij studenten in vrijwel alle branches. Wat voor personeel u dus ook zoekt, wij kunnen u altijd de juiste ondersteuning bieden.

Heeft u studentenwerk uit te besteden in Zwolle? Wij kennen de studenten die er hun bijbaan van willen maken! Neem direct contact met ons op, laat u terugbellen, vraag vrijblijvend een offerte aan of kom een keer bij ons langs. Wij hebben al meerdere ondernemingen in Zwolle aan geschikte kandidaten geholpen, en hopen ook u en uw onderneming goed van dienst te kunnen zijn!