icon-werkgevers-pagina

Diensten

Recruit a Student levert niet alleen uitzendkrachten van het hoogste niveau. Als betrouwbare, allround HR-partner, geven wij u graag advies én bieden een oplossing op maat. Lees meer.

De volgende diensten voeren wij graag voor u uit :

Meld nu uw vacature aan!

Vacature aanmelden

Studentenuitzendbureau

Recruit a Student is een studentenuitzendbureau dat sinds 1999 bestaat en landelijke dekking heeft. Daarnaast zitten wij ook in België, het Verenigd Koninkrijk en Duitsland. Wij zijn gespecialiseerd in het uitzenden, werven en selecteren van studenten. Wij zenden studenten uit in verschillende branches. Zo zijn wij onder andere actief in de zorg, techniek, ICT, logistiek, automotive en zakelijke en financiële dienstverlening. In wat voor branche uw bedrijf zich bevindt maakt dus niet uit, wij kunnen voor u altijd een passende en gemotiveerde werkstudent vinden. Doordat onze studenten na de inschrijving door een goede screening gaan, weten wij zeker dat we studenten in onze database hebben die intelligent, leergierig, flexibel en ambitieus zijn. Onze studenten hebben verstand van zaken en willen graag relevante werkervaring op doen.

Studenten hebben minder ervaring dan een reguliere werknemer maar dat betekent niet dat een student minder potentie heeft. Werkstudenten willen juist zichzelf ontwikkelen naast hun studie door relevante werkervaring op te doen in het bedrijfsleven. Studenten zijn onzeker over hun toekomst doordat er de laatste jaren veel krapte is op de arbeidsmarkt. Studenten zijn er niet zeker van of ze wel een vaste baan krijgen na hun studie, of ze later wel genoeg geld gaan verdienen en of ze überhaupt een baan krijgen met een vast contract. Studenten willen zichzelf gaan bewijzen in het bedrijfsleven en zich onderscheiden van hun studiegenoten. Wanneer u een werkstudent inhuurt, haalt u eigenlijk in een vroeg stadium een talent naar uw organisatie. Onze werkstudent krijgt de kans zijn talent in het bedrijfsleven te ontwikkelen.

Daarnaast is het hebben van een uitgebalanceerd personeelsbestand voor een onderneming van groot belang. Als een bedrijf namelijk draait zoals het hoort te draaien is er niks aan de hand, maar het kan ook wel eens tegenzitten met de orders. Medewerkers hebben dan niks om handen en dan heb je last van onderbezetting. Maar als de orders dan in een keer binnen komen kan je komen te zitten met het volgende probleem: overbezetting. Zo ga je al snel in onregelmatige periodes van een uitgebalanceerd team naar een te groot team en weer naar een te klein team. Wij helpen u aan snelle, flexibele, intelligente flexkrachten, mensen met potentie en misschien zelfs wel met een mooie toekomst als medewerker binnen uw bedrijf! Wij halen voor u het talent van morgen vandaag in huis!

Recruit a Student is een studentenuitzendbureau dat al jaren met veel plezier dagelijks studenten uitzend. Bent u geïnteresseerd in een van onze flexibele, hard werkende werkstudenten? Vul dan het offerte formulier in. Heeft u nog vragen of maakt u graag een persoonlijke afspraak? Vul dan het bel me terug formulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!

De voordelen

check WEINIG KOSTEN
check UITZENDKRACHTEN ZIJN GEDREVEN
check MINDER RISICO
check TIJDWINST
check HIRE FIRE