Deze website maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over ons cookiebeleid klik hier

Recruit a Student

Het motto van Recruit a Student? Het talent van morgen vandaag in huis! Wij kennen onze opdrachtgevers, onze studenten en onze stad. We zijn gespecialiseerd in het plaatsen van studenten bij de juiste bedrijven. Dit doen wij door een goede werving en selectie. Zo kunnen wij garanderen dat we snelle, flexibele, intelligente en leergierige werkstudenten leveren. Sinds 1999 zijn wij al in veel verschillende branches actief en daardoor hebben wij genoeg kennis van onze markt. Al jaren helpen wij meerdere ondernemingen in [[regionaam]] aan geschikte kandidaten. We hebben meerdere vestigingen door heel Nederland en in België. Altijd een uitzendbureau in de buurt. Wij helpen u graag! 

Wat wilt u doen?

Studenten uitzendbureau Burgum

 +31(0)88 522 00 58
 leeuwarden@recruitastudent.nl
 Prins Bernhardstraat 1a-107 | 9251 GJ | Burgum

Recruit a Student Burgum is een uitzendbureau wat zich focust op het uitzenden van getalenteerde studenten. Recruit a Student heeft een landelijke dekking dankzij onze vele kantoren; zo ook in Burgum. Al sinds 1999 zorgt Recruit a Student voor de perfecte match tussen bedrijven en gemotiveerde studenten. Dankzij onze grote database kunnen wij u altijd snel voorstellen aan studenten in Burgum die graag voor uw organisatie willen werken.

Dankzij onze jarenlange ervaring en het grote aanbod van diensten zoals uitzenden & detacheren, werving & selectie, poolmanagement en online uitzenden & verloning kunnen wij een passende oplossing voor ieder HR-gerelateerd probleem bieden.

Het studenten uitzendbureau Burgum van Recruit a Student heeft een persoonlijke aanpak. De studenten uit onze database kennen wij persoonlijk, hierdoor weten wij precies wat de unieke talenten en kwaliteiten van de studenten zijn. Dit maakt het gemakkelijk om de juiste vacature te vinden die echt bij de student past. Dankzij ons uitgebreide werving en selectie proces kunnen wij studenten aan u leveren die beschikken over de juiste werkhouding. De studenten van uitzendbureau Burgum zijn intelligent, ambitieus en leergierig. Zij willen graag relevante werkervaring opdoen die aansluit op hun studie en interesses.

Maar waarom zou u kiezen voor het inhuren van een student via studenten uitzendbureau Burgum? Het inhuren van een student brengt veel voordelen met zich mee. De studenten willen graag op flexibele basis werken omdat zij vaak te maken hebben met een wisselend studierooster. Dit betekent voor u dat u studenten op zeer flexibele basis in kunt zetten. Verder pakken zij de werkzaamheden snel op omdat zij al over de basiskennis beschikken. Dit zorgt ervoor dat de inwerktijd kort is. Ze willen graag veel leren en nieuwe vaardigheden ontwikkelen. Een leerzame bijbaan, waarbij zij relevante werkervaring op kunnen doen, vergroot de kans op een leuke baan in de toekomst voor de studenten aanzienlijk. Hierdoor kunt u rekenen op de volledige inzet van de werkstudenten. De studenten zijn in te huren voor een lange of korte periodes, voor vaste of wisselende diensten en zelfs voor eenmalige opdrachten.

Tevens is het inhuren van een student ideaal wanneer u wisselende drukte ervaart. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een studentpool op te laten bouwen bij studenten uitzendbureau Burgum. Deze pool wordt, speciaal voor u, gevuld met gemotiveerde studenten die zeer flexibel inzetbaar zijn en waarmee snel geschakeld kan worden. Wanneer u onverwachte drukte ervaart, kunt u snel extra studenten inzetten. Maar wanneer de orders juist uitblijven en het wat rustiger is, kunt u ook eenvoudig weer afschalen. U heeft niet meer te maken met over- of onderbezetting wanneer u studenten inhuurt via studenten uitzendbureau Burgum. 

Het inzetten van een werkstudent brengt nog een groot voordeel met zich mee; u kunt hierdoor meer rendement behalen uit uw vaste werknemers. De werkdruk is gestegen de afgelopen jaren en hierdoor krijgen uw professionals steeds meer taken. Dit heeft vaak een negatieve invloed op de productiviteit en de kwaliteit van het werk. Een werkstudent kan hierbij helpen. Door het uit handen nemen van taken van uw professionals kunnen zij zich meer gaan richten op hun belangrijkste werkzaamheden. De kwaliteit en de productiviteit zal hierdoor toenemen.

We begrijpen dat het binnenhalen van getalenteerd personeel de laatste jaren steeds lastiger geworden is en dat dit veel van u kostbare tijd in beslag kan nemen. Daarom helpt Recruit a Student Burgum u graag met het tijdig binnenhalen van het talent van morgen. Wij kunnen snel én voordelig getalenteerde studenten aan u voorstellen.

Bent u benieuwd wat studenten uitzendbureau Burgum nog meer voor uw organisatie kan betekenen? Of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Ook kunt u online een offerte aanvragen. Wij inventariseren uw aanvraag grondig en doen u vervolgens een passend aanbod. Recruit a Student Burgum zorgt ervoor dat u het talent van morgen vandaag al in huis heeft.

     © 2019 Recruit a Student | Privacy statement | Sitemap |   Website generator door Fleximaal NV - design: Puurvorm.nl   Probleem met de pagina melden