Deze website maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over ons cookiebeleid klik hier

Studenten uitzendbureau

Het motto van Studenten uitzendbureau Recruit a Student? Het talent van morgen vandaag in huis! Wij kennen onze opdrachtgevers, onze studenten en onze stad. We zijn gespecialiseerd in het plaatsen van studenten bij de juiste bedrijven. Dit doen wij door een goede werving en selectie. Zo kunnen wij garanderen dat we snelle, flexibele, intelligente en leergierige werkstudenten leveren. Sinds 1999 zijn wij al in veel verschillende branches actief en daardoor hebben wij genoeg kennis van onze markt. Al jaren helpen wij meerdere ondernemingen in [[regionaam]] aan geschikte kandidaten. We hebben meerdere vestigingen door heel Nederland en in België. Altijd een studenten uitzendbureau in de buurt. Wij helpen u graag! 

Wat wilt u doen?

Studenten uitzendbureau Eindhoven

+31(0)88 522 00 40
 eindhoven@recruitastudent.nl
 Bergstraat 11 | 5611 JX | Eindhoven

Recruit a Student is een uitzendbureau gericht op het uitzenden van getalenteerde studenten. Recruit a Student heeft een sterke landelijke dekking dankzij vestingen in heel Nederland; zo ook in Eindhoven. Sinds 1999 zorgt Recruit a Student voor de perfecte match tussen bedrijven en getalenteerde studenten. Onze database is zeer uitgebreid, zo kunnen wij u altijd voorstellen aan studenten in Eindhoven die graag voor u aan de slag gaan. 

Onze dienstverlening bestaat onder andere uit werving & selectie, uitzenden & detacheren, online uitzenden & verloning en poolmanagement. Dankzij het grote aanbod van diensten en onze jarenlange ervaring kan Recruit a Student Eindhoven een passende oplossing voor ieder HR-gerelateerd probleem bieden.

Uitzendbureau studenten Eindhoven hanteert een persoonlijke aanpak. Al de studenten in onze database kennen wij persoonlijk; wij weten precies wat hun talenten zijn en waar hun kwaliteit liggen. Dit zorgt ervoor dat wij goed weten welke vacatures bij onze studenten passen. Door een goede werving en selectie leveren wij studenten met een juiste werkmentaliteit. Onze studenten zijn snel, flexibel, ambitieus en leergierig. Al onze studenten willen graag relevante werkervaring opdoen en dan met name in het vakgebied wat aansluit bij hun studie. 

Waarom een student? Een student inhuren Eindhoven biedt veel voordelen. De studenten zijn flexibel en passen hun beschikbaarheid doorgaans aan op hun studierooster. Ook pakken zij de werkzaamheden snel op omdat zij over de basiskennis van het vak beschikken. Ze willen graag leren en werkervaring opdoen. Een leerzame en uitdagende bijbaan, die aansluit op hun studie, vergroot de kans op een goede baan voor een student aanzienlijk. Mede hierdoor kunt u rekenen op volledige inzet van de studenten.

Wanneer u het maken heeft met wisselende drukte (bijvoorbeeld door seizoensinvloeden) is het inhuren van studenten ideaal. Zo kunnen wij speciaal voor u een studentenpool opbouwen. Deze pool wordt gevuld met gemotiveerde studenten die u flexibel in kunt zetten. Wanneer het druk is en u handen tekort komt kunt u snel extra studenten inschakelen. Maar wanneer het rustiger is kunt u ook eenvoudig weer afschalen. Nooit meer last dus van over- of onderbezetting wanneer u studenten inhuurt via uitzendbureau Eindhoven studenten. De studenten van uitzendbureau studenten Eindhoven zijn in te zetten voor lange of korte periodes, vaste of wisselende diensten en zelfs voor eenmalige klussen. 

Ook zorgt een student inhuren Eindhoven via Recruit a Student Eindhoven ervoor dat u meer rendement uit uw vaste werknemers kunt behalen. De afgelopen jaren is de werkdruk flink gestegen, uw professionals krijgen hierdoor steeds meer taken. Dit gaat vaak ten kosten van de productiviteit en kwaliteit. Een student kan werkzaamheden uit handen nemen van uw professionals. De professionals kunnen zich hierdoor weer focussen op hun belangrijkste taken en de productiviteit en kwaliteit zal hierdoor stijgen. 

Uitzendbureau studenten Eindhoven zorgt ervoor dat u talent in een vroeg stadium binnen haalt in uw organisatie. We begrijpen dat de zoektocht naar getalenteerd personeel moeilijk kan zijn en veel tijd kan kosten. Daarom helpen wij u hier graag bij. Wij kunnen snel getalenteerd personeel aan u voorstellen.

Wilt u graag meer weten over de diensten van studenten uitzendbureau Eindhoven? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij beantwoorden graag al uw vragen. Ook kunt u digitaal een offerte aanvragen. Na een razendsnelle maar grondige inventarisatie van uw aanvraag doen wij u een passend voorstel. Recruit a Student Eindhoven zorgt er voor dat u het talent van morgen vandaag al in huis heeft.

     © 2019 Recruit a Student | Privacy statement | Sitemap |   Website generator door Fleximaal NV - design: Puurvorm.nl   Probleem met de pagina melden