Deze website maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over ons cookiebeleid klik hier

Studenten uitzendbureau

Het motto van Studenten uitzendbureau Recruit a Student? Het talent van morgen vandaag in huis! Wij kennen onze opdrachtgevers, onze studenten en onze stad. We zijn gespecialiseerd in het plaatsen van studenten bij de juiste bedrijven. Dit doen wij door een goede werving en selectie. Zo kunnen wij garanderen dat we snelle, flexibele, intelligente en leergierige werkstudenten leveren. Sinds 1999 zijn wij al in veel verschillende branches actief en daardoor hebben wij genoeg kennis van onze markt. Al jaren helpen wij meerdere ondernemingen in [[regionaam]] aan geschikte kandidaten. We hebben meerdere vestigingen door heel Nederland en in België. Altijd een studenten uitzendbureau in de buurt. Wij helpen u graag! 

Wat wilt u doen?

Studenten uitzendbureau Groningen

 +31(0)88 522 00 58
 groningen@recruitastudent.nl
 Brugstraat 7a-3 | 9712 AA | Groningen


Recruit a Student is een uitzendbureau studenten Groningen dat zich richt op het uitzenden van getalenteerde studenten. Recruit a Student is gevestigd in heel Nederland; zo ook in Groningen. Al sinds 1999 zorgen wij voor de perfecte match tussen studenten en bedrijven! Onze database is uitgebreid en gevuld met gemotiveerde studenten die graag voor u aan de slag gaan. 

Ons aanbod van diensten bestaat onder andere uit werving & selectie, uitzenden & detacheren, online uitzenden & verloning en poolmanagement. Dankzij dit grote aanbod en onze jarenlange ervaring kunnen wij een passende oplossing voor ieder HR-gerelateerd probleem bieden.

Recruit a Student uitzendbureau Groningen studenten hanteert een persoonlijke aanpak. Iedere studenten uitzendbureau Groningen in onze database kennen wij persoonlijk, wij weten precies wat hun talenten zijn en waar hun interesses liggen. Hierdoor weten wij precies welke vacatures goed bij onze uitzendbureau studenten Groningen passen. Wij kunnen u dus garanderen dat wij studenten aan u kunnen voorstellen die goed bij uw organisatie passen en beschikken over de juiste vaardigheden. 

Wij zien het dan ook als onze missie om voor de uitzendbureau Groningen studenten een studie gerelateerde (bij)baan te vinden. Zo geven wij studenten de kans om al tijdens hun studie interessante werkervaring op te doen en kunnen zij zichzelf ontwikkelen tot young professionals. Vanzelfsprekend heeft dit ook veel voordelen voor u: de studenten uitzendbureau Groningen beschikken al over de basiskennis waardoor zij werkzaamheden snel onder de knie hebben en de studenten zijn erg gemotiveerd om meer kennis en vaardigheden op te doen binnen uw organisatie.

Maar wanneer kiest u nou voor een student inhuren Groningen? Wanneer u last heeft van wisselende drukte of seizoensgebonden drukte is het inhuren van een student ideaal. Ook voor een eenmalige opdracht of voor opdrachten met lage frequentie is het inhuren van een student de oplossing. U betaalt alleen voor de uren die de studenten daadwerkelijk voor u werken en u zit nergens aan vast.

Wanneer u een langlopend project heeft, kunt u er voor kiezen om een studentpool op te laten bouwen door Recruit a Student: uitzendbureau studenten Groningen. Wij stellen dan aan de hand van uw wensen een studentenpool voor u samen en deze wordt gevuld met getalenteerde studenten uitzendbureau Groningen. Een studentenpool maakt op- en afschalen eenvoudig. Wanneer u onverwachte drukte ervaart kunt u snel extra personeel aanvragen. Maar wanneer het juist wat rustiger is kunt u ook eenvoudig weer afschalen waardoor geen last meer heeft van over- of onderbezetting.

Tevens zorgt het inzetten van een werkstudent via ons uitzendbureau Groningen studenten ervoor dat u meer rendement uit uw professionals kunt behalen. De werkdruk is de afgelopen jaren sterk gestegen en hierdoor krijgen de professionals steeds meer werkzaamheden. Dit gaat vaak ten kosten van de productiviteit en kwaliteit. Een werkstudent kan werkzaamheden uit handen nemen van uw professionals. Hierdoor kunnen zij zich meer focussen op hun belangrijkste werkzaamheden en zal de productiviteit en kwaliteit weer stijgen. 

Door de samenwerking met uitzendbureau studenten Groningen haalt u in een vroeg stadium talent binnen in uw organisatie. Wij begrijpen dat de zoektocht naar getalenteerd personeel de laatste jaren steeds moeilijker geworden is en dat dit tijdrovend kan zijn. Daarom helpen wij u hier graag bij! Uitzendbureau Groningen studenten zorgt er voor dat er snel getalenteerd personeel voor u aan de slag gaat.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Of wilt u meer weten over onze diensten? Neem dan contact op met studenten uitzendbureau Groningen. Ook kunt u vrijblijvend online een offerte aanvragen. Na een snelle maar grondige inventarisatie van uw vraag doen wij u een passend voorstel. Uitzendbureau studenten Groningen Recruit a Student zorgt er voor dat u het talent van morgen vandaag al in huis heeft.

     © 2019 Recruit a Student | Privacy statement | Sitemap |   Website generator door Fleximaal NV - design: Puurvorm.nl   Probleem met de pagina melden