Recruit a Student - het talent van morgen vandaag in huis.

Recruit a Student

Recruit a Student

Het motto van Recruit a Student? Het talent van morgen vandaag in huis! Wij kennen onze opdrachtgevers, onze studenten en onze stad. We zijn gespecialiseerd in het plaatsen van studenten bij de juiste bedrijven. Dit doen wij door een goede werving en selectie. Zo kunnen wij garanderen dat we snelle, flexibele, intelligente en leergierige werkstudenten leveren. Sinds 1999 zijn wij al in veel verschillende branches actief en daardoor hebben wij genoeg kennis van onze markt. Al jaren helpen wij meerdere ondernemingen in [[regionaam]] aan geschikte kandidaten. Ook u helpen wij graag!

Werken met Recruit a Student je wilt nooit meer terug

Anna van der Zwan

Accountmanager

T: +31(0)88 522 00 58
E: anna@recruitastudent.nl

Coen Wolterink

Accountmanager

T: +31(0)88 522 00 58
E: coen@recruitastudent.nl

Folkert Brouwer

Accountmanager

T: +31(0)88 522 00 58
E: folkert@recruitastudent.nl

Jantina Bleijinga

Franchiseondernemer

T: +31(0)88 522 00 58
E: jantina@recruitastudent.nl
Vooruit met Recruit a Student

Wat wilt u doen?

Studentenuitzendbureau Leeuwarden

 +31(0)88 522 00 58
 leeuwarden@recruitastudent.nl
 Zuidvliet 22 | 8921 BL | Leeuwarden

Recruit a Student is een uitzendbureau dat zich richt op het uitzenden van getalenteerde studenten. Recruit a Student zit gevestigd in heel Nederland en zo ook in Leeuwarden. Ons studentenuitzendbureau in Leeuwarden plaatst dagelijks studenten bij passende bedrijven. Wij zorgen ervoor dat studenten een studiegerelateerde bijbaan krijgen, waar ze veel ervaring op kunnen doen.

Doordat wij al jaren actief zijn in deze branche, weten wij naar wat voor werk onze studenten op zoek zijn. Wij weten waar hun kwaliteiten en interesses liggen. Hierdoor kunnen wij de meest getalenteerde studenten voor u selecteren. Doordat onze studenten hbo of universitair zijn opgeleid, kunnen wij garanderen dat we getalenteerde studenten uitzenden die graag werkervaring op willen doen in het bedrijfsleven en daar ook inzet voor tonen.

Veel bedrijven vragen zich af wanneer je een werkstudent moet inzetten en wat nou precies de voordelen daarvan zijn. Bedrijven hebben vaak last van afwisselende periodes. De ene maand is het drukker dan de andere en het gevolg hiervan is dat u overbezetting of onderbezetting van uw personeel heeft. Ons studentenuitzendbureau Leeuwarden kan hier de perfecte oplossing voor bieden. Wij kunnen gemotiveerde werkstudenten leveren voor uw  bedrijf in de periodes dat u extra handjes nodig heeft. U huurt onze studenten alleen in wanneer u ze echt nodig heeft en betaalt ook alleen voor de gewerkte uren. Onze studenten zijn flexibel inzetbaar, voor zowel langere als korte periodes, op verschillende tijden en alle dagen van de week.

Op deze manier kunt u ook meer rendement halen uit uw vaste werknemers. De afgelopen jaren is door ontslagen en bezuinigingen de werkdruk in veel bedrijven verhoogd. Professionals krijgen hierdoor extra taken naast hun al volle agenda en komen hierdoor moeilijk toe aan hun eigen werkzaamheden. Een intelligente, snel en hard werkende werkstudent kan deze extra taken van de professionals overnemen, waardoor de werkdruk wordt verlaagd!

Recruit a Student is in veel verschillende branches actief waardoor wij voor elke student wel een passende bijbaan kunnen vinden. Wij zijn zowel in de zakelijke als financiële dienstverlening actief, maar ook in branches als, techniek, ICT, automotive en de zorg. In wat voor branche uw bedrijf zich dus bevindt, maakt niks uit. Wij kunnen voor u altijd een gemotiveerde student selecteren met unieke kwaliteiten.

Daarnaast is een werkstudent veel goedkoper dan een werknemer. Een student studeert nog en heeft daarnaast een bijbaantje. Met een bijbaan verdien je nog geen hoog salaris. U bent voor een werkstudent dus minder geld kwijt dan voor een reguliere werknemer. Dit betekent natuurlijk niet dat een werkstudent minder productief is dan een werknemer. Een werkstudent wil later graag geld verdienen en wil dan ook graag relevante werkervaring opdoen tegen een wat lager salaris.

Doordat wij studenten plaatsen bij een bedrijf waar zij relevante werkervaring kunnen opdoen naast hun studie, bestaat er ook de mogelijkheid om door te groeien binnen dat bedrijf! Zo kunt u in een vroeg stadium talenten naar u organisatie halen. Daarnaast heeft dit ook verschillende voordelen. Zo bespaart u kosten op het inwerken van een nieuwe medewerker of voor het vinden van een starter. Daarnaast bespaart u dit natuurlijk ook een hoop tijd en tijd is geld!

Wij kennen de studenten die van uw werkzaamheden hun bijbaan willen maken! Bent u geïnteresseerd? Vraag dan gratis een offerte aan of laat ons terugbellen om uw vragen te beantwoorden of eventueel een persoonlijke afspraak te maken. 

Wij hebben al meerdere bedrijven in Leeuwarden aan geschikte werkstudenten geholpen, en hopen ook u en uw bedrijf goed van dienst te kunnen zijn!

Recruit a Student

Volg ons

  • Volg Recruit a Student op Facebook
  • Volg Recruit a Student op Instagram
  • Volg Recruit a Student op LinkedIn
  • Volg Recruit a Student op Twitter
     © 2018 Recruit a Student | Algemene voorwaarden |  Privacy statement | Sitemap |   Website generator door Fleximaal NV - design: Puurvorm.nl   Probleem met de pagina melden