Deze website maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over ons cookiebeleid klik hier

Studenten uitzendbureau

Het motto van Studenten uitzendbureau Recruit a Student? Het talent van morgen vandaag in huis! Wij kennen onze opdrachtgevers, onze studenten en onze stad. We zijn gespecialiseerd in het plaatsen van studenten bij de juiste bedrijven. Dit doen wij door een goede werving en selectie. Zo kunnen wij garanderen dat we snelle, flexibele, intelligente en leergierige werkstudenten leveren. Sinds 1999 zijn wij al in veel verschillende branches actief en daardoor hebben wij genoeg kennis van onze markt. Al jaren helpen wij meerdere ondernemingen in [[regionaam]] aan geschikte kandidaten. We hebben meerdere vestigingen door heel Nederland en in België. Altijd een studenten uitzendbureau in de buurt. Wij helpen u graag! 

Wat wilt u doen?

Studenten uitzendbureau Leeuwarden

 +31(0)88 522 00 58
 leeuwarden@recruitastudent.nl
 Zuidvliet 22 | 8921 BL | Leeuwarden

Bent u geïnteresseerd in het inhuren van een student in Leeuwarden? Studenten uitzendbureau Recruit a Student helpt u hier graag bij. Sinds 1999 zorgen wij voor de perfecte match tussen leergierige studenten en bedrijven. Dankzij onze uitgebreide database kunnen wij in vrijwel iedere branche studenten leveren die voor u werkzaamheden uit kunnen voeren. Onze studenten staan in de startblokken om voor u aan de slag te gaan!

Onze jarenlange ervaring en ons uitgebreide aanbod van diensten zoals werving & selectie, uitzenden & detacheren, online uitzenden & verloning en poolmanagement zorgen ervoor dat wij een passende oplossing kunnen bieden voor ieder HR-gerelateerd probleem. 

​Het talent van morgen vandaag al in huis

Studenten uitzendbureau Leeuwarden gaat voor een persoonlijke aanpak. Van iedere student in onze database hebben wij in kaart gebracht wat hun unieke talenten en interesses zijn. Hierdoor kunnen u garanderen dat wij studenten aan u leveren die goed bij uw organisatie passen en beschikken over de gevraagde vaardigheden. 

Als uitzendbureau met de focus op studenten zien wij het als onze missie om voor iedere student in Leeuwarden een (bij)baan te vinden die echt bij hen past en aansluit op hun studie. Op deze manier krijgen onze studenten de kans om al tijdens hun studie waardevolle werkervaring op te doen en kunnen zij zichzelf onderscheiden van hun studiegenoten. Tevens zorgt dit er voor dat onze studenten erg gemotiveerd zijn en al beschikken over de basiskennis van het vak, de werkzaamheden hebben zij hierdoor snel onder knie. 

​Waarom een student?

Maar wanneer is het verstandig om een student in te huren via studenten uitzendbureau Leeuwarden? Veel bedrijven hebben te maken met wisselende drukte. Soms stromen de opdrachten binnen en heeft u te weinig personeel terwijl het andere moment de orders uitblijven en u te maken heeft met overbezetting. Het inhuren van studenten is dan de perfecte oplossing. De studenten werken graag op flexibele basis voor u. Studenten uitzendbureau Leeuwarden kan u helpen met het inhuren van werkstudenten voor een lange of korte periode, wisselende of vaste diensten en voor eenmalige klussen.

Bij langlopende opdrachten kunt u er ook voor kiezen om een studentenpool te laten opbouwen. Wij stellen dan, speciaal voor u, een groep van getalenteerde studenten samen die u flexibel in kunt zetten. Bij onverwachte drukte kunt u altijd extra studenten aanvragen en wanneer het rustiger is kunt u eenvoudig afschalen maar zit u nergens aan vast. 

Als u een student inhuurt via studenten uitzendbureau Leeuwarden zorgt u er voor dat u meer rendement kunt behalen uit uw vaste werknemers. Omdat de werkdruk blijft toenemen krijgen uw professionals het vaak nog drukker. Deze stijgende werkdruk heeft een negatieve invloed op de productiviteit en kwaliteit. Een werkstudent kan hierbij helpen! Een intelligente student kan werkzaamheden uit handen van uw professionals nemen waardoor zij zichzelf weer kunnen gaan focussen op hun belangrijkste taken. De kwaliteit en productiviteit zal hierdoor weer stijgen. Vanzelfsprekend is het ook financieel aantrekkelijk om een student in te huren. De studenten willen graag een bijbaan en hiervoor betaalt u veel minder dan voor een ervaren professional. 

Dankzij studenten uitzendbureau Leeuwarden haalt u tijdig nieuw talent binnen in uw organisatie. De zoektocht naar getalenteerd personeel kan lastig en tijdrovend zijn. Door deze zoektocht uit te besteden aan Recruit a Student Leeuwarden bespaart u een hoop tijd en weet u zeker dat er snel getalenteerd personeel voor u aan de slag gaat.

Wilt u graag meer weten over onze diensten? En bent u benieuwd wat Recruit a Student voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met ons op. U kunt een bel-mij-terug formulier invullen, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Ook kunt een offerte aanvragen. Wij inventariseren uw aanvraag grondig en zullen u vervolgens een passend voorstel doen. Recruit a Student Leeuwarden zorgt er voor dat u het talent van morgen vandaag al in huis heeft.

     © 2019 Recruit a Student | Privacy statement | Sitemap |   Website generator door Fleximaal NV - design: Puurvorm.nl   Probleem met de pagina melden