Deze website maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over ons cookiebeleid klik hier

Studenten uitzendbureau

Het motto van Studenten uitzendbureau Recruit a Student? Het talent van morgen vandaag in huis! Wij kennen onze opdrachtgevers, onze studenten en onze stad. We zijn gespecialiseerd in het plaatsen van studenten bij de juiste bedrijven. Dit doen wij door een goede werving en selectie. Zo kunnen wij garanderen dat we snelle, flexibele, intelligente en leergierige werkstudenten leveren. Sinds 1999 zijn wij al in veel verschillende branches actief en daardoor hebben wij genoeg kennis van onze markt. Al jaren helpen wij meerdere ondernemingen in [[regionaam]] aan geschikte kandidaten. We hebben meerdere vestigingen door heel Nederland en in België. Altijd een studenten uitzendbureau in de buurt. Wij helpen u graag! 

Wat wilt u doen?

Studenten uitzendbureau Leiden

OPENING SOON!


 leiden@recruitastudent.nl
 
Alleen op afspraak

Studenten uitzendbureau Recruit a Student Leiden richt zich op het uitzenden van getalenteerde studenten. Sinds 1999 zijn wij actief binnen de uitzendbranche en dankzij deze jarenlange ervaring kunnen wij snel een succesvolle match maken tussen u en een geschikte kandidaat. Onze studenten database is groot en gevarieerd, zo kunnen wij u snel voorstellen aan een betrouwbare student die in de startblokken staat om direct voor u aan de slag te gaan.

Recruit a Student Leiden werkt met studenten van onder andere Universiteit Leiden en Hogeschool Leiden. De studenten uit onze database zijn intelligent, gemotiveerd en ambitieus. Zij willen graag waardevolle werkervaring opdoen binnen uw organisatie en zichzelf ontwikkelen tot young professional.

​Waar kunnen wij u mee van dienst zijn?

Onze dienstverlening is zeer veelzijdig, zo helpen wij u graag met de werving & selectie van getalenteerd personeel, het uitzenden & detacheren van young professionals, online uitzenden & verloning en poolmanagement. Als betrouwbare HR-partner biedt Recruit a Student een passende oplossing voor ieder HR-gerelateerd probleem.

Studenten uitzendbureau Recruit a Student Leiden hanteert een persoonlijke aanpak. Wij maken gebruik met een uitgebreid werving- en selectie proces waarbij wij de unieke talenten en kwaliteiten van de student achterhalen, ontdekken wat hun competenties zijn en in kaart brengen wat zij van hun (bij)baan verwachten. Dankzij de inzet van ons succesvolle werving- en selectieproces kunnen wij de perfecte match maken tussen u en een student die beschikt over de door u gewenste kennis en vaardigheden.

​Waarom een student?

Een student inhuren via Recruit a Student Leiden brengt veel voordelen met zich mee. Wij zien het als ons doel om voor studenten een studie gerelateerde (bij)baan te vinden. De studenten zien hun bijbaan via uitzendbureau studenten Leiden als een unieke kans om waardevolle werkervaring op te doen. Een leerzame bijbaan, gerelateerd aan hun studie, vergroot de kans op een goede baan na het afstuderen aanzienlijk. Dit zorgt ervoor dat u altijd maximale inzet van de studenten kunt verwachten.   

Daarnaast zorgt de gerelateerde studie van de student ervoor dat zij over veel kennis van het vak beschikken. Hierdoor hebben zij werkzaamheden snel onder de knie en is de inwerktijd kort. De student zal al snel als volwaardig werknemer meedraaien binnen uw organisatie en behaalt u al snel maximaal rendement uit het inhuren van een student via studenten uitzendbureau Leiden.

Tevens zorgt uitzendbureau Leiden studenten ervoor dat u meer rendement kunt behalen uit uw vaste medewerkers wanneer u er voor kiest om een student in te schakelen. De afgelopen jaren is de werkdruk binnen veel organisaties flink gestegen. Professionals krijgen steeds meer taken en dit heeft een negatieve invloed op de productiviteit en kwaliteit van het werk. Een intelligente student kan werkzaamheden van uw professionals uit handen nemen waardoor zij zich weer kunnen focussen op hun belangrijkste taken. De kwaliteit en productiviteit zal hierdoor weer toenemen en daar plukt u de vruchten van.

​Flexibiliteit

Als studenten uitzendbureau werken wij voornamelijk samen met getalenteerde studenten. Studenten zijn flexibeler dan reguliere uitzendkrachten: voor hen is werken in de avonden, weekenden en vakanties geen enkel probleem. 

Pieken en dalen binnen uw personeelsbehoefte kunnen dus snel worden opgevangen door het inhuren van een getalenteerde student. Dankzij ons poolmanagement systeem beschikken wij over een pool van ingewerkte uitzendkrachten die u op afroep kunt inzetten om uw pieken en ziekteverzuim op te vangen. U geeft aan hoeveel studenten u in wilt zetten en wij regelen de rest. Daarnaast bepaalt u zelf met welke frequentie u een student inhuurt en kunt u de uitzendkracht precies inplannen zoals u wenst.

​Voor iedere functie een geschikte kandidaat

Onze studenten zijn voor verschillende functies en werkzaamheden binnen zeer uiteenlopende branches in te huren. Zo zijn onze studenten momenteel onder andere actief in de volgende branches:

• Marketing/communicatie
• Zakelijke dienstverlening
• Financiële dienstverlening
• Zorg
• Klantenservice
• Horeca
• Automotive
• Evenementen & festivals
• Transport
• Logistiek
• Detailhandel
• Verkoop/sales

​Meer informatie?

Benieuwd wat onze getalenteerde studenten voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op met Recruit a Student Leiden of vul het bel-mij-terug formulier in zodat wij telefonisch contact met u kunnen nemen. Onze medewerkers vertellen u graag meer over onze dienstverlening en geven u graag vrijblijvend HR-advies op maat. Recruit a Student zorgt ervoor dat u het talent van morgen vandaag al in huis heeft.

     © 2019 Recruit a Student | Privacy statement | Sitemap |   Website generator door Fleximaal NV - design: Puurvorm.nl   Probleem met de pagina melden