Deze website maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over ons cookiebeleid klik hierOmdat een ècht leuke studententijd geld kost...

Bij Recruit a Student vind je de studentenbaan die jou op het lijf geschreven is!
Zoek hier direct tussen alle vacatures!

Studenten vacatures Amsterdam

Volg jij een studie in Amsterdam? Of ben je net afgestudeerd? En zoek jij naar leuke studenten vacatures Amsterdam die goed te combineren zijn met jouw studie? Recruit a Student Amsterdam vindt voor jou de bijbaan die perfect bij je past! Met ons grote aanbod aan vacatures in diverse branches, kun jij op flexibele basis aan de slag voor onze opdrachtgevers in en rondom Amsterdam.

Dus wil jij een leuke bijbaan die goed te combineren is met jouw studie? Bekijk onze vacatures in Amsterdam of schrijf jezelf in zodat je altijd als eerste op de hoogte bent van onze nieuwste vacatures.

Studentenwerk in Amsterdam

Wanneer jij studeert in Amsterdam en op zoek bent naar een leuke studenten vacatures Amsterdam die goed te combineren zijn met jouw studie, is Recruit a Student de ideale stap. Wanneer je via Recruit a Student aan de slag gaat doe je niet alleen een hele hoop relevante werkervaring op, je verdient ook lekker wat geld. Het is onze missie om zowel ervaren als onervaren studenten en starters in de arbeidsmarkt te plaatsen.

Perfect match!

Recruit a Student Amsterdam brengt jou graag in contact met geschikte bedrijven. Voordat wij jou plaatsen bij onze opdrachtgevers kijken wij goed of jij binnen de cultuur van het bedrijf past. We vinden het erg belangrijk dat jij jezelf in een organisatie thuis voelt. Op deze manier kunnen wij de perfecte match maken tussen jou en een geschikte opdrachtgever. Recruit a Student heeft veel vacatures in Amsterdam, zo is er altijd een leuke (bij)baan die bij jou past.

Hoe werkt Recruit a Student?

Wil je graag wat bijverdienen én relevante werkervaring op doen? Schrijf je in op onze website en wij helpen je bij het vinden van een leuke bijbaan. Zowel voor studenten en starters hebben wij altijd leuke en geschikte banen beschikbaar. Schrijf jezelf direct in en kom terecht in onze database, zodra er een leuke bijbaan beschikbaar is waar jij voor in aanmerking komt nemen wij contact met je op. Of bekijk onze vacatures en solliciteer op een vacature die jou aanspreekt!

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je dan nu in bij Recruit a Student! 
     © 2019 Recruit a Student | Privacy statement | Sitemap |   Website generator door Fleximaal NV - design: Puurvorm.nl   Probleem met de pagina melden