Deze website maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over ons cookiebeleid klik hierOmdat een ècht leuke studententijd geld kost...

Bij Recruit a Student vind je de studentenbaan die jou op het lijf geschreven is!
Zoek hier direct tussen alle vacatures!

Studenten vacatures in Den Bosch

Ben jij een student of starter in de omgeving van Den Bosch? En zoek je naar een leuke (bij)baan of startersfunctie? Studenten uitzendbureau Recruit a Student vindt voor jou de baan die bij jou en jouw studie past. Door ons grote aanbod van vacatures in diverse branches kun jij snel op flexibele basis aan de slag voor onze opdrachtgevers in en rondom Den Bosch.

Dus wil jij graag een leuke bijbaan die goed te combineren is met jouw studie en aansluit op jouw interesses? Bekijk onze vacatures in Den Bosch of schrijf jezelf in zodat jij altijd als eerste op de hoogte bent van onze nieuwste vacatures!

​Studentenwerk in Den Bosch

Sinds 1999 is Recruit a Student gespecialiseerd in het plaatsen van getalenteerde studenten en helpt jou graag aan studentenwerk in Den Bosch. Door een bijbaan via Recruit a Student doe je een hoop relevante werkervaring op. Wij zien het als onze missie om zowel ervaren als onervaren studenten en starters in de arbeidsmarkt te plaatsen. Recruit a Student is dus voor jou de ideale stap bij het vinden van een studenten (bij)baan in Den Bosch.  

​Perfect match!

Recruit a Student Den Bosch brengt jou graag in contact met geschikte bedrijven. Voordat wij jou bij een opdrachtgever plaatsen, kijken wij goed of jij binnen de cultuur van een bedrijf past. Dankzij onze ruime ervaring kunnen wij goed inschatten binnen welke organisatie jij jezelf thuis zal voelen. Op de manier kunnen wij de perfecte match maken tussen jou en een geschikt bedrijf. Recruit a Student heeft veel studenten vacatures in verschillende branches, zo is er altijd een leuke (bij)baan die bij jou past.

​Hoe werkt Recruit a Student?

Dus wil jij graag wat bijverdienen en relevante werkervaring op doen? Schrijf jezelf dan online in en wij helpen jou met de zoektocht naar een leuke baan! Voor zowel studenten als starters hebben wij altijd geschikte banen beschikbaar.

Wanneer je jezelf inschrijft kom je terecht in onze database. Zodra er een leuke bijbaan beschikbaar is die bij jouw profiel past, nemen wij direct contact met jou op. Of bekijk onze vacatures en solliciteer op een studenten vacature die jou aanspreekt.

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je dan nu in bij Recruit a Student! 
     © 2019 Recruit a Student | Privacy statement | Sitemap |   Website generator door Fleximaal NV - design: Puurvorm.nl   Probleem met de pagina melden