Deze website maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over ons cookiebeleid klik hierOmdat een ècht leuke studententijd geld kost...

Bij Recruit a Student vind je de studentenbaan die jou op het lijf geschreven is!
Zoek hier direct tussen alle vacatures!

Studenten vacatures in Enschede

Ben jij student in Enschede? Of ben jij al afgestudeerd? Dan ben je bij Recruit a Student Enschede aan het juiste adres wanneer je op zoek bent naar een leuke studenten (bij)baan of startersfunctie. Recruit a Student vindt voor jou de bijbaan die bij jou, jouw studie en interesses past! Wij hebben een uitgebreid aanbod van vacatures in diverse branches. Hierdoor kun jij op flexibele basis aan de slag voor onze opdrachtgevers in en rondom Enschede.Dus wil jij een leuke bijbaan die goed te combineren is met jouw studie? Bekijk onze vacatures in Enschede of schrijf jezelf in zodat je altijd als eerste op de hoogte bent van onze nieuwste vacatures.

​Studentenwerk in Enschede

Wij weten dat een écht leuke studententijd veel geld kost. Het huren van een kamer, collegegeld en natuurlijk leuke uitjes kosten studenten veel geld. Om jouw studententijd te bekostigen is een leuke studenten (bij)baan de uitkomst! Al sinds 1999 is Recruit a Student gespecialiseerd in het plaatsen van getalenteerde studenten bij toffe opdrachtgevers en helpt ook jou graag aan leuk studentenwerk in Enschede. Recruit a Student wil zowel ervaren als onervaren studenten plaatsen in de arbeidsmarkt zodat zij relevante werkervaring op kunnen doen.

​De perfecte match!

Recruit a Student Enschede vindt het belangrijk dat jij binnen de cultuur van een bedrijf past en jij jezelf op je gemak voelt op jouw werkplek. Daarom brengen wij jou graag in contact met geschikte bedrijven. Dankzij onze ruime ervaring kunnen wij goed inschatten in wat voor organisatie jij jezelf thuis zal voelen. Hierdoor kunnen wij dé perfecte match maken. Recruit a Student heeft veel vacatures in verschillende branches, zo is er altijd een leuke (bij)baan die bij jou past.

​Hoe werkt Recruit a Student?

Wil je graag wat bijverdienen én relevante werkervaring op doen? Schrijf jezelf dan in op onze website en wij helpen je bij het vinden van een leuke bijbaan. Zowel voor studenten als starters hebben wij altijd leuke en geschikte banen beschikbaar. Wanneer je jezelf inschrijft kom je terecht in onze database. Wanneer er een leuke bijbaan beschikbaar is waarvoor jij in aanmerking komt nemen wij contact met jou op. Ook kun je zelf onze vacatures bekijken en solliciteren op een vacature die jou aanspreekt.

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je dan nu in bij Recruit a Student! 
     © 2019 Recruit a Student | Privacy statement | Sitemap |   Website generator door Fleximaal NV - design: Puurvorm.nl   Probleem met de pagina melden