Deze website maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over ons cookiebeleid klik hier

Omdat een ècht leuke studententijd geld kost...

Recruit a Student voor jouw perfecte studentenbaan.


Zoek hier direct tussen alle vacatures!
6-redenen-om-jezelf-in-te-schrijven-bij-een-uitzendbureau

6 redenen om jezelf in te schrijven bij een uitzendbureau

Het leven van een student is vaak duur. Om dit dure leventje te bekostigen is het verstandig om te gaan werken naast je studie via een studenten uitzendbureau.

Student zijn is duur en helemaal met de nieuwe stufi regeling. Je zal als student dus op zoek moeten naar een baan omdat een écht leuke studententijd geld kost. Wanneer je op zoek gaat naar een baan zijn er veel manieren om daarmee aan de slag te gaan. Het inschrijven bij een studentenuitzendbureau is er hier één van. Hieronder staan 6 redenen om je als student in te schrijven bij een uitzendbureau.

1. Diversiteit bij een uitzendbureau
Een uitzendbureau beschikt over meerdere opdrachtgevers. Dit betekent dat ze veel verschillende klussen aanbieden aan studenten. Hierdoor kan je als student elke week ander werk doen als je van diversiteit houdt. Er worden ook banen aangeboden voor een langere periode, dus voor diegenen die graag een langere tijd bij dezelfde opdrachtgever zitten zijn er ook voldoende opties. Dus er is genoeg mogelijk en voor iedereen wat wils.

2. Flexibele tijden
Een ander voordeel van een studentenuitzendbureau is dat het erg flexibel is. In tijden dat het druk is bij je studie kan je ervoor kiezen om wat minder of in de avond te werken. Ook wanneer je tijd genoeg hebt en juist veel wilt werken, zoals in de vakantieperiode hebben ze genoeg werkzaamheden. Daarnaast kan je de werkzaamheden om je schoolrooster heen plannen.

3. Jij beslist
Jij beslist of je gaat werken of niet. Het klinkt een beetje arrogant maar zo zit het wel. Wanneer de tijden of het werk je niet bevalt dan reageer je niet en wanneer je wel geïnteresseerd bent dan reageer je wel op de vacature. Je zit nergens aan vast en je kan zelf kiezen hoeveel uur je wilt werken in een bepaalde week. Het is natuurlijk niet zo dat je alles te zeggen hebt wanneer je je inschrijft bij een uitzendbureau. Wanneer de populaire banen gevuld zijn heb je natuurlijk gewoon pech maar het is wel een stuk flexibeler als bij een vaste opdrachtgever.

4. Leuke collega’s
Een studentenuitzendbureau heeft veel werknemers in de database. Je leert dus veel nieuwe mensen kennen, dit is natuurlijk een leuke bijkomstigheid. Daarnaast werk je altijd met jongeren die waarschijnlijk in dezelfde leeftijdscategorie als jij zitten. Dit maakt het werk een stuk leuker.

5. Doorgroeimogelijkheden
Doordat je met verschillende opdrachtgevers werkt heb je meer mogelijkheden. Door de vele contacten die je al hebt gelegd is het makkelijker om bijvoorbeeld aan een stageadres te komen. Daarnaast is het mogelijk om door te groeien van bijbaan naar startersbaan bij sommige opdrachtgevers. Je bent dus niet alleen bezig met werken voor het geld, maar je bent ook aan het netwerken voor de toekomst.

6. Killer cv
Door de vele opdrachtgevers, doe je veel verschillende klussen en daardoor krijg je veel ervaring. Je werkt in verschillende branches waardoor je breed inzetbaar bent na je studie. Dit staat natuurlijk prachtig op je cv. Door de vele werkervaring die je op cv kan zetten kom je over als een hardwerkende student en dit is natuurlijk ideaal voor een toekomstige werkgever.

Er zijn dus genoegen redenen om jezelf als student zijnde in te schrijven bij een studenten uitzendbureau. Student uitzendbureau Recruit a Student heeft volop leuke vacatures die echt bij jou en jouw studentenleven passen. Schrijf jezelf in om altijd als eerst op de hoogte te zijn van onze nieuwste vacatures.

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je dan nu in bij Recruit a Student! 
     © 2019 Recruit a Student | Privacy statement | Sitemap |   Website generator door Fleximaal NV - design: Puurvorm.nl   Probleem met de pagina melden