Deze website maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over ons cookiebeleid klik hier

Omdat een ècht leuke studententijd geld kost...


Recruit a Student voor jouw perfecte studentenbaan.


Zoek hier direct tussen alle vacatures!

  Onze blogs

   

Why is a job agency the perfect place to work as a student?
In this blog we explain why a job through a job agency is perfect for foreign studentens in The Netherlands.
Uitgelichte studie: gezondsheidswetenschappen
Het kiezen van de juiste studie kan erg lastig zijn. Om je te helpen lichten wij iedere maand een studie uit en vertellen we je alles over de pluspunten, minpunten en de carrière mogelijkheden. Deze maand: gezondheidswetenschappen. Wil jij alles weten over de studie gezondheidswetenschappen?
Vraag maar Raak Vraag maar Raak
In Vraag maar Raak geven de accountmanagers of administratie van Recruit a Student iedere week antwoord op belangrijke vragen. Deze vragen worden gesteld door onze uitzendkrachten. Hieronder staan de vragen uitgebreid beantwoord. Heb jij ook een vraag? Stel ze dan via Instagram of mail ons!
Vind de studentenbaan die jou op het lijf geschreven is!
De do's and don'ts bij een stage De do's and don'ts bij een stage
Vrijwel iedere student moet een keer stage lopen. De meeste studenten kijken hier erg naar uit omdat zij eindelijk hun theoretische kennis in praktijk kunnen brengen. Maar waar moet je op letten tijdens een stage? Wat kan je wel doen, en wat kan je beter niet doen? Je leest het hier!
Wat zijn jouw rechten als huurder van een studentenkamer? Wat zijn jouw rechten als huurder van een studentenkamer?
Je gaat beginnen met een studie in een nieuwe stad. Dit betekent ook dat je op jezelf gaat wonen in een studentenkamer. In deze blog leggen wij jou uit wat je rechten zijn als huurder, waar je op moet letten voordat je jouw huurcontract tekent en wat er wel of niet in een contract mag staan.
What do you need to work in The Netherlands as a foreign student? What do you need to work in The Netherlands as a foreign student?
In this blog we talk about your rights as an international student and what you have to arrange to work in The Netherlands.
Wil jij op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je in bij Recruit a Student
Hoe vraag je studiefinanciering aan? Hoe vraag je studiefinanciering aan?
Studeren brengt de nodige kosten met zich mee en daarom hebben studenten recht op een studiefinanciering. Maar hoe werkt een studiefinanciering nou precies? En hoe kun je een studiefinanciering aanvragen? In deze blog leggen we het uit.
Wat is een studentenreisproduct en wanneer heb je er recht op? Wat is een studentenreisproduct en wanneer heb je er recht op?
Je gaat binnenkort studeren en wil met het openbaar vervoer reizen. Nu heb je gehoord dat dit voor studenten gratis is maar is dat wel echt zo? En wat moet je doen om het studentenreisproduct te krijgen en wanneer mag je deze gebruiken? Je leest het in deze blog.
Hulp bij studiekeuze: Sport en Economie Hulp bij studiekeuze: Sport en Economie
Het kiezen van de juiste studie kan erg lastig zijn. Om je hierbij te helpen lichten wij regelmatig een studie uit en vertellen we je alles over de pluspunten, minpunten, de carrièremogelijkheden en salaris. Deze maand: Sport en Economie, beter bekend als Speco. Wil jij alles weten over deze studie?
Vind de studentenbaan die jou op het lijf geschreven is!
Tips voor het bezoeken van een open dag Tips voor het bezoeken van een open dag
Om de juiste studiekeuze te maken is het verstandig om meerdere open dagen te bezoeken. In deze blog lees je hoe je jezelf moet voorbereiden voor het bezoeken van een open dag.
Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je dan nu in bij Recruit a Student! 
     © 2019 Recruit a Student | Privacy statement | Sitemap |   Website generator door Fleximaal NV - design: Puurvorm.nl   Probleem met de pagina melden