Deze website maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over ons cookiebeleid klik hier

Omdat een ècht leuke studententijd geld kost...


Recruit a Student voor jouw perfecte studentenbaan.


Zoek hier direct tussen alle vacatures!

  Onze blogs

   

Dagje uit in Rotterdam Dagje uit in Rotterdam
Een dagje uit in een leuke stad in Nederland is altijd een goed idee. In deze rubriek geven we tips voor uitjes binnen Nederland. In deze blog geven de collega’s van kantoor Rotterdam dé tips als het gaat om hotspots in de stad.
Hoe ga je om met een studieschuld? Hoe ga je om met een studieschuld?
Door het huidige leenstelsel kunnen studieschulden jaarlijks hoog oplopen. Je kan maximaal lenen en betaald het binnen 30 jaar terug met weinig tot geen rente. Hoe zorg je er nu voor dat je zo min mogelijk studie schuld hebt en het makkelijk kan terug betalen? In deze blog zetten we een aantal zake
De leukste series De leukste series
Er zijn in deze tijd enorm veel streamingsdiensten waar je jouw favoriete serie kunt bingen. Maar weet je niet welke serie je moet kijken? In deze blog vertellen de collega’s van kantoor Breda wat hun favoriete series allertijden zijn.
Vind de studentenbaan die jou op het lijf geschreven is!
Dagje uit in Groningen Dagje uit in Groningen
Een dagje uit in een leuke stad in Nederland is altijd een goed idee. In deze rubriek geven we tips voor uitjes binnen Nederland. In deze blog geven de collega’s van kantoor Groningen dé tips als het gaat om hotspots in de stad.
Zomer vakantie 2022 Zomer vakantie 2022
Het is bijna zo ver: zomervakantie 2022. Je bent misschien al klaar met je studie, of moet nog de laatste tentamens maken. Wat ga jij deze zomervakantie doen? In deze blog kijken we naar een paar opties voor deze zomervakantie.
Is het halen van je rijbewijs als student het waard? Is het halen van je rijbewijs als student het waard?
Je rijbewijs halen is voor veel jongeren een ticket voor meer vrijheid, maar natuurlijk krijg je hem niet voor niks. Is het als student met een beperkt budget eigenlijk wel waard om een rijbewijs te halen. In deze blog zetten wij een aantal afwegingen voor jou op een rijtje.
Wil jij op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je in bij Recruit a Student
Studie combineren met je bijbaan Studie combineren met je bijbaan
Je studie is het allerbelangrijkste in je studietijd. Daarna je sociale leven, maar je hebt ook geld nodig. In deze blog geven we je tips om je studie, sociale leven en je bijbaan te combineren zonder stress.
Voordelen van de bibliotheek Voordelen van de bibliotheek
Waarom zou je naar de bibliotheek gaan als Google alle antwoorden voor je heeft? De bieb kan jou zoveel meer bieden dan alleen antwoorden op je vragen. In deze blog behandelen we de overige voordelen van de bibliotheek!
Hoe vind je een baan na je studie? Hoe vind je een baan na je studie?
Ben jij binnenkort afgestuurd en ben je op zoek naar een baan? In deze blog gaan we in gesprek met Sanne, die als starter is begonnen als online marketeer bij Recruit a Student.
Vind de studentenbaan die jou op het lijf geschreven is!
Dagje uit in Apeldoorn Dagje uit in Apeldoorn
Een dagje weg in eigenland is altijd leuk, want in Nederland zijn er een hele hoop mooie steden te vinden. In deze rubriek vertellen we je alle hotspots over verschillende steden, met vandaag Apeldoorn in de hoofdrol.
Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je dan nu in bij Recruit a Student! 
     © 2019 Recruit a Student | Privacy statement | Sitemap |   Website generator door Fleximaal NV - design: Puurvorm.nl   Probleem met de pagina melden