Deze website maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over ons cookiebeleid klik hier

Omdat een ècht leuke studententijd geld kost...


Recruit a Student voor jouw perfecte studentenbaan.


Zoek hier direct tussen alle vacatures!

  Onze blogs

   

Tips & tricks voor het starten van jouw eigen onderneming Tips & tricks voor het starten van jouw eigen onderneming
Je droomt al jaren van je eigen restaurant, je eigen kapsalon of je eigen sportschool. Maar hoe begin je hier nou aan? Misschien heb je zelf al allerlei ideeën en plannen gemaakt. Wij willen jou hier graag een handje bij helpen! Lees snel onze tips & tricks over het starten van je eigen onderneming.
Een dagje mee met een orderpicker! Een dagje mee met een orderpicker!
Wij geven jullie graag een kijkje in de verschillende bijbanen die Recruit a Student aanbiedt. Mijn naam is Sterre, stagiaire online marketing. Ik loop in deze rubriek een dagje mee met verschillende uitzendkrachten van Recruit a Student. Dit keer loop ik een dagje mee met Erwin als orderpicker.
Goede voornemens voor 2021 Goede voornemens voor 2021
Door een drukke levensstijl sta je soms weinig stil bij jezelf. Een nieuw jaar en daarom nieuwe doelen die ook wel voornemens worden genoemd. Heb je geen inspiratie voor nieuwe voornemens? Geen zorgen, wij hebben een lijst voor je opgesteld met leuke doelen voor 2021!
Vind de studentenbaan die jou op het lijf geschreven is!
Gevolgen van alcoholgebruik onder jongeren. Gevolgen van alcoholgebruik onder jongeren.
Veel jongeren houden ervan om een drankje te doen in hun vrije tijd. Of dat nu thuis is in corona tijd of in de kroeg als straks alles weer normaal is. De laatste jaren is er veel onderzoek gedaan naar de gevolgen van alcoholgebruik onder jongeren. In deze blog gaan we hier dieper op in!
Tips voor het slim inrichten van je (kleine) studentenkamer Tips voor het slim inrichten van je (kleine) studentenkamer
Druk op zoek naar een woonruimte? Of heb je je kamer al gevonden? Dan wordt het binnenkort ook tijd voor het inrichten ervan! Misschien zit je al vol met inspiratie of weet je niet waar je moet beginnen. Een balzaal zal het niet worden en daarom zal je alle ruimte moeten benutten. In deze blog geve
Hoe kan je beter met geld omgaan? | Alles uit jouw inkomsten halen. Hoe kan je beter met geld omgaan? | Alles uit jouw inkomsten halen.
Het is erg belangrijk om op jongere leeftijd te leren hoe je goed met geld omgaat. Uit een onderzoek van Nibud blijkt dat er namelijk een sterke samenhang is tussen het leren omgaan met geld op jonge leeftijd en weinig financiële problemen op latere leeftijd. Maar hoe kan je beter met geld omgaan?
Wil jij op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je in bij Recruit a Student
Een leugentje op je cv. Onschuldig of een absolute no-go? Een leugentje op je cv. Onschuldig of een absolute no-go?
Het is misschien wel eens in je gedachte voorbij gekomen. Je cv interessanter maken dan dat het eigenlijk is om aan die ideale droombaan te komen. Maar is het verstandig?
Een dagje mee met …. Sanne als ‘city corona host’! Een dagje mee met …. Sanne als ‘city corona host’!
Wij geven jullie graag een kijkje in de bijbanen die Recruit a Student aanbiedt. Mijn naam is Sterre, stagiaire online marketing, en ik loop iedere maand een dagje mee met verschillende uitzendkrachten van Recruit a Student. Dit keer loop ik een dagje mee met Sanne als city corona host in Breda!
Oldschool of Tech: Notities maken Oldschool of Tech: Notities maken
Waarom zou je nog notities op papier maken als je toch je laptop bij je hebt? Er zijn nog steeds voordelen aan notities maken op papier, maar wegen deze af tegen de voordelen van notities maken op je laptop? In deze blog maken wij de vergelijking tussen notities maken op papier en op je laptop.
Vind de studentenbaan die jou op het lijf geschreven is!
De beste plek om een baan te vinden De beste plek om een baan te vinden
Ben je een student die een bijbaan zoekt of net afgestudeerd en op zoek naar een startersfunctie? Een baan vinden is voor veel mensen lastig. In deze blog geven je tips voor de beste plekken om te gaan zoeken naar een baan.
Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je dan nu in bij Recruit a Student! 
     © 2019 Recruit a Student | Privacy statement | Sitemap |   Website generator door Fleximaal NV - design: Puurvorm.nl   Probleem met de pagina melden