Deze website maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over ons cookiebeleid klik hier

Omdat een ècht leuke studententijd geld kost...


Recruit a Student voor jouw perfecte studentenbaan.


Zoek hier direct tussen alle vacatures!

  Onze blogs

   

Hoe maak je een studieplek met beperkte ruimte? Hoe maak je een studieplek met beperkte ruimte?
Studentenkamers hebben vaak beperkte ruimte en een bureau lijkt soms niet meer in je kamer te passen. Hoe zorg je er voor dat je in een kleine studentenkamer toch een goede plek hebt om te studeren? In deze blog geven wij je tips om met beperkte ruimte een goede studieplek te maken!
Gefocust blijven tijdens online colleges Gefocust blijven tijdens online colleges
Lagere scholen mogen de klas weer in, maar de colleges voor hbo en wo studenten worden nog steeds online gehouden. In deze blog geven wij je tips om thuis gefocust te blijven en goed te kunnen studeren.
Corona proof een dagje weg Corona proof een dagje weg
De vakanties zijn voorbij. Naar het buitenland gaan zat er voor velen niet in dit jaar. Ben jij op zoek naar een dagje weg om toch nog een beetje een vakantiegevoel te krijgen? In deze blog behandelen we hoe je een dagje weg kan ondanks de huidig situatie!
Vind de studentenbaan die jou op het lijf geschreven is!
On your own: Basics die je altijd in huis moet hebben On your own: Basics die je altijd in huis moet hebben
Als er thuis iets kapot gaat dan hebben jouw ouders vaak de oplossing al in huis. In deze blog geven wij je tips voor basics die jij in huis moet halen om overal op voorbereid te zijn.
On your own: Je nieuwe stad ontdekken On your own: Je nieuwe stad ontdekken
Een nieuwe stad kan intimiderend zijn zeker als je voor je studententijd niet in een stad hebt gewoond. In deze blog geven we je tips om je nieuwe stad te gaan ontdekken en jezelf wegwijs te maken.
On your own: Nieuwe mensen leren kennen On your own: Nieuwe mensen leren kennen
Verhuis je naar een nieuwe stad dan zal je een deel van je vrienden minder gaan zien. Daarom geven we je deze blog tips om mensen te leren kennen in je nieuwe stad.
Wil jij op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je in bij Recruit a Student
On your own: Gezond leven als student On your own: Gezond leven als student
Zodra je op jezelf woont kan je zelf beslissen wat je eet, wanneer je uitgaat en hoe laat je thuis komt. Deze vrijheid is fijn, maar creëert vaak een ongezonde levensstijl die veel studenten moeilijk kwijt raken na hun studententijd. In deze blog geven wij je tips om gezond te blijven als student!
On your own: Tijdsmanagement als student On your own: Tijdsmanagement als student
In deze blog in de “On your own” serie behandelen we het managen van je tijd. Als zelfstandige student zijn je ouders er niet meer om je te herinneren aan deadlines en afspraken. In deze blog geven we jou tips en tricks om zelf je tijd te managen!
On your own: huishoudklusjes On your own: huishoudklusjes
Als je bij je ouders woont doen ze het grootste deel van de huishoudklusjes. Wanneer je op jezelf gaat wonen, wordt dit je eigen probleem. In deze blog geven we jou advies voor het uitvoeren van de meest voorkomende huishoudklussen!
Vind de studentenbaan die jou op het lijf geschreven is!
On your own: Zaken om te regelen na je verhuizing On your own: Zaken om te regelen na je verhuizing
In de volgende blog in de “On your own” nemen wij alle zaken met je door die je moet regelen zodra je op jezelf gaat wonen.
Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je dan nu in bij Recruit a Student! 
     © 2019 Recruit a Student | Privacy statement | Sitemap |   Website generator door Fleximaal NV - design: Puurvorm.nl   Probleem met de pagina melden