Deze website maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over ons cookiebeleid klik hier

Omdat een ècht leuke studententijd geld kost...


Recruit a Student voor jouw perfecte studentenbaan.


Zoek hier direct tussen alle vacatures!

  Onze blogs

   

Waar leg je de focus op tijdens een sollicitatie – Curriculum Vitae
In deze blog helpen we jou te bepalen waar jij de focus op moet leggen tijdens het maken van een Curriculum Vitae.
Waar leg je de focus op tijdens een sollicitatie – Sollicitatiebrief
Deze blog is een vervolg op de blog "Waar leg je de focus op tijdens een sollicitatie – Curriculum Vitae". In deze blog zullen wij dan ook de volgende stap van het sollicitatieproces behandelen de sollicitatiebrief!
Hoe doe je belastingaangifte? Hoe doe je belastingaangifte?
In Nederland is iedereen met een inkomsten verplicht belastingaangifte in te vullen. Dit is om te zien of er genoeg belasting is afgestaan. Jij als student zal dus ook jouw belastingaangifte moeten invullen.
Vind de studentenbaan die jou op het lijf geschreven is!
Hoe gaat het met jouw goede voornemens? Hoe gaat het met jouw goede voornemens?
De eerste maand van het nieuwe jaar is weer bijna voorbij. Hoe gaat het met jouw goede voornemens? In deze blog geven wij je tips die je helpen met het volhouden van je voornemens en geven wij advies over het bijstellen van je voornemens om ze realistischer te maken.
Hoe werkt een loting voor een studie? Hoe werkt een loting voor een studie?
Bij sommige opleidingen worden de beschikbare plaatsen door middel van loting vergeven. Wat houdt dit in voor jou en welke manieren van lotingen bestaan er allemaal? In deze blog vertellen wij jou meer over de verschillende wijze van loting en wat jij kan doen om meer kans te maken in een loting.
Uitgelichte studie: Tandheelkunde Uitgelichte studie: Tandheelkunde
Wil jij op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je in bij Recruit a Student
Uitgelichte studie: Automotive Uitgelichte studie: Automotive
Het kiezen van de juiste studie kan erg lastig zijn. Om je hierbij te helpen lichten wij iedere maand een studie uit en vertellen we je alles over de pluspunten, minpunten en de carrière mogelijkheden. Deze maand: Automotive. Wil jij alles weten over de studie Automotive? Lees dan snel verder!
Alle informatie over studieboeken kopen en verkopen. Alle informatie over studieboeken kopen en verkopen.
Als je gaat studeren heb je voor jouw studie verschillende studieboeken nodig. Je kunt ervoor kiezen om deze boeken nieuw, tweedehands, per blok of alleen de noodzakelijke studieboeken te kopen. In deze blog wordt alle informatie gegeven over het kopen en verkopen van studieboeken.
What is loonheffingskorting / tax discount and does it apply to me? What is loonheffingskorting / tax discount and does it apply to me?
When you are going to work for an employer in the Netherlands they will ask you if you want to apply ‘loonheffingskorting’. For Dutch people it is obvious but for international students it is not. In this blog we will explain what loonheffingskorting is and when you can apply this discount.
Vind de studentenbaan die jou op het lijf geschreven is!
Welke verzekeringen hebben studenten nodig en waarom? Welke verzekeringen hebben studenten nodig en waarom?
Met het studentenleven komt meer vrijheid van je ouders, meer verantwoordelijkheid voor jezelf en een verantwoordelijkheid voor je eigen verzekeringen kijken. De vraag is nu wat moet jij als student verzekeren? In deze blog behandelen wij de verzekeringen die voor jou als student belangrijk zijn.
Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je dan nu in bij Recruit a Student! 
     © 2019 Recruit a Student | Privacy statement | Sitemap |   Website generator door Fleximaal NV - design: Puurvorm.nl   Probleem met de pagina melden