Deze website maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over ons cookiebeleid klik hier

Omdat een ècht leuke studententijd geld kost...


Recruit a Student voor jouw perfecte studentenbaan.


Zoek hier direct tussen alle vacatures!

  Onze blogs

   

Eindelijk klaar met studeren, wat nu? Eindelijk klaar met studeren, wat nu?
Na vier (of misschien vijf, zes) jaar eindelijk klaar met je opleiding. Je mag nu vaarwel zeggen tegen de zorgeloze studententijd en lekker aan de bak of als je er nog niet klaar voor bent kan je er ook voor kiezen om door te studeren.
De beste studentenlaptop De beste studentenlaptop
Het nieuwe schooljaar is begonnen en dat betekent dat je je schoolspullen op orde moet hebben, waaronder een laptop. Om jou te helpen bij de keuze van een laptop hebben wij een aantal toppers voor jou op een rijtje gezet.
Een nieuwe baan in een nieuwe stad Een nieuwe baan in een nieuwe stad
Verhuizen naar een nieuwe stad kan best spannend zijn, zeker als student en als je nog geen mensen kent! In deze blog geven we je tips voor het zoeken naar een nieuwe baan in een nieuwe stad.
Vind de studentenbaan die jou op het lijf geschreven is!
Hoe maak je een mooie cv lay-out? Hoe maak je een mooie cv lay-out?
De lay-out van je cv wordt steeds belangrijker! Het is een manier om extra op te vallen bij de recruiter waardoor je misschien wel eerder wordt uitgenodigd voor een gesprek. In deze blog lees je alle ins en outs over het maken van een mooie cv lay-out.
Afleiding door telefoon, wat nu? Afleiding door telefoon, wat nu?
Veel mensen hebben er moeite mee… telefoongebruik tijdens het leren, studeren en werken. Is het nou wel of niet goed om je telefoon er bij te houden? Wat moet ik doen met al die berichtjes? En wat moet je doen als je jouw aantekeningen nodig hebt? Jouw antwoorden staan in deze blog!
Wat te doen in de vakantie in Nederland? Wat te doen in de vakantie in Nederland?
Kom jij deze zomer niet verder dan je eigen studentenkamer en ben je op zoek naar iets om te gaan doen? Dan is deze blog er voor jou! In deze blog vertellen wij allerlei dingen die je kunt doen tegen de verveling in je vakantie!
Wil jij op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je in bij Recruit a Student
Is jouw social media wel sollicitatieproof? Is jouw social media wel sollicitatieproof?
Het is geen geheim dat veel recruiters eerst even kijken naar de social media profielen van de sollicitanten. Maar zijn jouw socials wel sollicitatieproof? In deze blog lees je alles over hoe je jouw social media kanalen sollicitatieproof kan maken.
Tips om te focussen op studeren Tips om te focussen op studeren
Is jouw motivatie tijdens het studeren soms ook zo ver te zoeken? Je bent zeker niet de enige. In deze blog geven we jou een aantal goede tips om je focus bij je studie te houden.
Problemen met levensstijl onder studenten Problemen met levensstijl onder studenten
Veel jongeren hebben problemen met hun levensstijl. In deze blog lees je daar meer over en leer je wat je er tegen kan doen.
Vind de studentenbaan die jou op het lijf geschreven is!
Fysieke problemen onder studenten Fysieke problemen onder studenten
In deze blog behandelen wij de fysieke problemen onder studenten en wat jij zelf kan doen om jezelf hiertegen te wapenen.
Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je dan nu in bij Recruit a Student! 
     © 2019 Recruit a Student | Privacy statement | Sitemap |   Website generator door Fleximaal NV - design: Puurvorm.nl   Probleem met de pagina melden