Deze website maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over ons cookiebeleid klik hier

Omdat een ècht leuke studententijd geld kost...


Recruit a Student voor jouw perfecte studentenbaan.


Zoek hier direct tussen alle vacatures!

  Onze blogs

   

Studiekeuze tijdens corona crisis Studiekeuze tijdens corona crisis
Het zijn onzekere tijden ook voor eindexamenkandidaten. Examens zijn geschrapt en het jaar komt opeens ten einde, open dagen voor hogescholen en universiteiten zijn geschrapt. Hoe ga jij nu toch een goede studiekeuze maken?
Hoe ga je om met kritiek op het werk Hoe ga je om met kritiek op het werk
Al doe je nog zo je best, het kan niet altijd goed gaan op het werk. Fouten maken is menselijk maar bij sommige collega’s lijkt het alsof ze het daar niet mee eens zijn. Dit kan je onzeker maken over je prestaties waar je werkzaamheden onder leiden.
Voor en nadelen aan van je passie je werk maken Voor en nadelen aan van je passie je werk maken
De definitie van passie is: “Een sterke vurigheid naar een bepaalde activiteit die mensen leuk of belangrijk vinden en waar ze veel tijd en energie aan besteden”. Denk aan een leuke hobby, een functie of (ander) beroep. Datgene waar je echt gelukkig van wordt en je talenten tot hun recht komen.
Vind de studentenbaan die jou op het lijf geschreven is!
Hoe werk je effectief vanuit huis? Hoe werk je effectief vanuit huis?
Thuiswerken het klinkt ideaal. Je zit in de comfort van je eigen huis en zodra je klaar bent hoef je niet meer naar huis te reizen. Voor veel mensen is thuiswerken toch lastig omdat ze niet in hun workflow kunnen komen.
Recruit a Student - Werk en COVID-19 (coronavirus) Recruit a Student - Werk en COVID-19 (coronavirus)
Wel werken? Niet werken? Loop ik het risico besmet te raken? Vanwege de aangescherpte maatregelen die het kabinet heeft genomen, lees je hier wat je als uitzendkracht van Recruit a Student moet weten over COVID-19 (coronavirus).
Hoe schrijf je je in voor een studie? Hoe schrijf je je in voor een studie?
Nadat je een opleiding hebt gevonden die bij je past is het tijd om jezelf in te schrijven. Van te voren zou je denken dat je dit wel even doet. Echter is het inschrijfproces redelijk wat werk. De verschillende organisaties als DUO, DigiD en Studielink maken het er ook niet duidelijker op.
Wil jij op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je in bij Recruit a Student
Gezondheidsproblemen onder studenten
Studeren, het zou de mooiste tijd van je leven moeten zijn. Voor veel studenten is de studententijd echter een periode van slechte gewoontes die gezondheidsproblemen opleveren waar je de rest van je leven last van kan hebben.
Waar leg je de focus op tijdens een sollicitatie - Sollicitatiegesprek
Goed nieuws! Je bent uitgenodigd voor een (telefonisch of fysiek) gesprek. De datum staat en je bedenkt alvast wat je aan gaat doen om zo goed mogelijk voor de dag te komen. Een sollicitatiegesprek is het eerste moment dat je on the spot jezelf gaat verkopen aan de recruiter.
Curriculum vitae Curriculum vitae
In deze blog helpen we jou te bepalen waar jij de focus op moet leggen tijdens het maken van een curriculum vitae.
Vind de studentenbaan die jou op het lijf geschreven is!
Waar leg je de focus op tijdens een sollicitatie – Sollicitatiebrief Waar leg je de focus op tijdens een sollicitatie – Sollicitatiebrief
Deze blog is een vervolg op de blog "Waar leg je de focus op tijdens het schrijven van een cv?". In deze blog zullen wij dan ook de volgende stap van het sollicitatieproces behandelen: de sollicitatiebrief!
Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je dan nu in bij Recruit a Student! 
     © 2019 Recruit a Student | Privacy statement | Sitemap |   Website generator door Fleximaal NV - design: Puurvorm.nl   Probleem met de pagina melden