Deze website maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over ons cookiebeleid klik hier

Omdat een ècht leuke studententijd geld kost...

Recruit a Student voor jouw perfecte studentenbaan.


Zoek hier direct tussen alle vacatures!

Bijbaan accountancy Amstelveen

Wil jij graag een leerzame bijbaan accountancy in de omgeving van Amstelveen? Dan ben jij bij studenten uitzendbureau Recruit a Student aan het juiste adres. Wij beschikken over een groot aanbod van vacatures en zo vind jij eenvoudig en snel jouw ideale bijbaan accountancy Amstelveen. Een leerzame bijbaan via Recruit a Student zorgt ervoor dat je veel waardevolle werkervaring op kunt doen en dat jij jezelf kunt ontwikkelen tot young professional.

​Jouw ideale bijbaan accountancy Amstelveen

We vinden het erg belangrijk dat jouw persoonlijkheid en capaciteiten goed matchen met het bedrijf waar wij jou plaatsen. Daarom maken wij gebruik van een werving- en selectieproces. Tijdens dit proces leren wij jou goed kennen, inventariseren wij wat jouw wensen zijn en ontdekken wij wat jouw talenten zijn. Vervolgens kunnen wij de perfecte match maken tussen jou en een bedrijf waar jij jezelf fijn voelt en waarin jij jezelf verder kunt gaan ontwikkelen op professioneel gebied.

Als uitzendbureau voor studenten is het onze missie om voor studenten een bijbaan te vinden die aansluit op hun studie. Hierdoor kunnen wij jou de kans bieden om veel waardevolle werkervaring op te doen. Zo bouw je een interessant zakelijk netwerk op en hierdoor wordt jouw kans op een goede baan na je afstuderen aanzienlijk vergroot. Een bijbaan accountancy Amstelveen via Recruit a Student zorgt er dus niet alleen voor dat je lekker wat geld verdient, je bouwt ook een professioneel CV op. Een win-win situatie dus!

​Aan de slag bij Recruit a Student!

Wil jij graag een bijbaan accountancy Amstelveen waarmee je veel waardevolle werkervaring op kunt doen? Bekijk dan hier onze openstaande accountancy vacatures en reageer direct op een functie die bij je past. Voor zowel studenten als starters hebben wij voldoende uitdagende vacatures openstaan. Je kunt jezelf ook inschrijven, zodra er een passende bijbaan accountancy Amstelveen beschikbaar is nemen wij contact met je op. Via Recruit a Student vind je gemakkelijk en snel jouw ideale bijbaan accountancy Amstelveen!

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je dan nu in bij Recruit a Student! 
     © 2019 Recruit a Student | Privacy statement | Sitemap |   Website generator door Fleximaal NV - design: Puurvorm.nl   Probleem met de pagina melden