Deze website maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over ons cookiebeleid klik hier

Omdat een ècht leuke studententijd geld kost...

Recruit a Student voor jouw perfecte studentenbaan.


Zoek hier direct tussen alle vacatures!

Bijbaan accountancy Vlissingen

Studeer jij accountancy en wil je graag meer praktijk ervaring op doen? Dan is een bijbaan accountancy Vlissingen perfect voor jou. Wij werken met verschillende accountancy kantoren die altijd op zoek zijn naar de accountants van de toekomst. Daarom bieden zij jou de kans om tijdens jouw studie accountancy al werkervaring op te doen en om jezelf te ontwikkelen tot accountant binnen hun organisatie.

Naast bijbanen in accountancy hebben wij nog veel meer bijbanen, losse klussen en fulltime werk voor studenten in verschillende sectoren. Je kunt er daarom ook altijd voor kiezen om naast jouw bijbaan accountancy in Vlissingen nog voor andere opdrachtgevers te werken bij bijvoorbeeld eenmalige klussen zoals het werken op festivals.

Lijkt een bijbaan accountancy Vlissingen jou wel iets of wil je liever een bijbaan in een andere richting? Bekijk dan eens onze openstaande vacatures in Vlissingen. Ook kun je jezelf online inschrijven. Wanneer je dit doet kom je in onze database terecht en wanneer wij een passende bijbaan voor jou hebben, nemen we direct contact met je op.

Bijbaan accountancy Vlissingen

Woon of studeer je in de omgeving van Vlissingen en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Recruit a Student kan je helpen met het vinden van een bijbaan accountancy Vlissingen! Heb je al de nodige kennis van finance en bezit je goede administratieve vaardigheden? Dit kan zeker een groot voordeel opleveren! Dankzij ons uitgebreide aanbod van vacatures vind je gemakkelijk en snel de bijbaan accountancy Vlissingen die écht bij je past.

​Een leerzame bijbaan die echt bij je past!

Dankzij ons succesvolle werving- en selectieproces kunnen wij het beste uit jou en het bedrijf waarvoor jij gaat werken halen. Voordat wij jou aan een bedrijf voorstellen, inventariseren wij goed wat jouw talenten en capaciteiten zijn en bekijken wij binnen welke organisatie dit het best tot zijn recht kan komen. Hierdoor voel je jezelf al snel op je plek en behaal je al snel goede resultaten.

De missie van Recruit a Student is het vinden van een studie gerelateerde bijbaan voor studenten. Een studie gerelateerde bijbaan zorgt er namelijk voor dat je waardevolle werkervaring op kunt doen en je jezelf kunt ontwikkelen tot young professional. Daarnaast zorgt het ervoor dat je een interessant zakelijk netwerk opbouwt en hierdoor wordt de kans op een goede baan na je studie aanzienlijk vergroot. Een bijbaan accountancy Vlissingen zorgt er dus niet alleen voor dat je lekker wat geld verdient, je doet ook veel waardevolle werkervaring op en bouwt een goed CV op.

​Ga aan de slag!

Heb je interesse in een bijbaan accountancy Vlissingen waarmee je niet alleen geld verdient maar ook de nodige werkervaring opdoet? Bekijk dan hier het overzicht van onze openstaande vacatures en solliciteer direct op een accountancy functie die jou aanspreekt. Je kunt jezelf ook gratis en vrijblijvend inschrijven bij Recruit a Student. Wanneer je jezelf ingeschreven hebt, houden wij je op de hoogte van de nieuwste vacatures die aansluiten op jouw profiel. Zo vind je eenvoudig en snel jouw ideale bijbaan via Recruit a Student!


Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je dan nu in bij Recruit a Student! 
     © 2019 Recruit a Student | Privacy statement | Sitemap |   Website generator door Fleximaal NV - design: Puurvorm.nl   Probleem met de pagina melden