Deze website maakt gebruik van cookies. Wil je meer weten over ons cookiebeleid klik hier

Omdat een ècht leuke studententijd geld kost...

Recruit a Student voor jouw perfecte studentenbaan.


Zoek hier direct tussen alle vacatures!

Bijbaan Arnhem

Wil jij een leuke bijbaan waarbij je veel kunt leren in Arnhem? Studenten uitzendbureau Recruit a Student Arnhem helpt jou hier graag bij. Recruit a Student is een uitzendbureau met de focus op studenten. Wij zien het dan ook als ons doel om voor studenten in Arnhem een bijbaan te vinden die aansluit op hun studie waardoor jij al tijdens jouw studie waardevolle werkervaring op kunt doen die goed op je CV staat.

​Een bijbaan in Arnhem die echt bij je past

Om de perfecte match te maken tussen jou en een bedrijf willen wij ontdekken wat jouw unieke kwaliteiten en talenten zijn. Dit doen wij door middel van een kennismakingsgesprek. Na dit gesprek gaan wij voor jou op zoek naar een bijbaan Arnhem die aansluit op jouw profiel. Hiermee zorgen wij ervoor dat jij bij een organisatie aan de slag gaat waar jij jezelf professioneel kunt ontwikkelen en waarvan de bedrijfscultuur goed bij jou past. Dit geeft jou de kans om jezelf te ontwikkelen tot young professional en om een interessant zakelijk netwerk op te bouwen.

​Flexibiliteit

Als uitzendbureau voor studenten begrijpen wij als geen ander dat het lastig kan zijn voor studenten om ver vooruit te plannen. Daarom werken wij met een planning van week tot week en kun jij zelf wekelijks jouw beschikbaarheid doorgeven in onze app of via onze website. Op deze manier kun je bijvoorbeeld minder werken tijdens de drukke tentamenweken en kun je juist meer werken tijdens bijvoorbeeld vakanties. Je bepaalt dus zelf waar, wanneer en hoeveel je werkt.

Recruit a Student biedt jou de mogelijkheid om voor één opdrachtgever te werken in de vorm van een vaste bijbaan met vaste diensten iedere week. Maar je kunt ook werkzaamheden voor meerdere van onze opdrachtgevers uitvoeren. Dit zorgt voor afwisseling en hierdoor doe je veel nieuwe werkervaring op. Tevens kun je er ook voor kiezen om hiernaast nog losse klussen te vervullen of kun je er voor kiezen om alleen maar losse klussen te vervullen. Losse klussen zijn onder andere het werken op de tofste festivals van Nederland!

Heb jij interesse in een bijbaan Arnhem via Recruit a Student? Schrijf jezelf dan snel in! Wanneer je jezelf ingeschreven hebt kom je in onze studentenpool terecht. Op het moment dat er een nieuwe vacature binnen komt die aansluit op jouw profiel nemen wij contact met je op. Natuurlijk kun je ook onze openstaande vacatures bekijken en solliciteren op een bijbaan die jou aanspreekt!

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je dan nu in bij Recruit a Student! 
     © 2019 Recruit a Student | Privacy statement | Sitemap |   Website generator door Fleximaal NV - design: Puurvorm.nl   Probleem met de pagina melden